2011 Nisan Anneleri

slm kızlar normal mi sezeryan mı demiş dscopur tabiki normal istiyorum bende ama yinede korkmuyo değilim show tv de herkes için sağlık die bi program var orda epidural normal doğumdan bahsettiler ağrısız normal doğum yani ama o belden yaptıkları iğne korkuttu beni şimdiden nasıl doğurucam die endişelenmeye başladım

kızlar selaam a.s.
dün yine bebişimle işten kaytardık,denize gittik kaydirigubbakcemile2
ama aklım da burda kalmıyor değil..
yine döktürmüşsünüz zaten,hepsini okudum..
kocalar,kayganalar,eltiler..

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,
Allah sağlıla tamamına erdirsin..

gamzeli çocuğu çok serverim,inş.gamzesi olur,
ayvayı da deniycem mutlaka,hele bir çıksın..severim de zaten..

bu arada hayvan resimleri,bebekte lekeler yapar diye bişey okudum..
katara yazmıştı sanırım,benim işyerimde hem köpek hem kedi var,
hergün onlarla ilgileniyorum,uzaktan ama kedimiz daha çok minik
o biraz ilgi istiyor,gerekli ilaçlarını yaptırdım,dayanamıyorum yavrucağa,
seviyorum bendeeboshayallersmile

kızlar benim dün akşamdan beri karnım çok acıyo içerden resmen kesik acısı gibi hareket ederken yürürken felan neden olur acaba?aranızda böle bişi yaşayan varmı?

hanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?

bende hiçbir sağlık problemimiz olmadığı takdirde normal doğum
düşünüyorum..ama o konuda korktuğum tek şey,o dikişler nasıl oluyor
ne zaman iyileşiyor,oturma,banyo,wc nasıl oluyor..ağrısı sızısı oluyor mu?eyvahedigeldismile

kızlar benim dün akşamdan beri karnım çok acıyo içerden resmen kesik acısı gibi hareket ederken yürürken felan neden olur acaba?aranızda böle bişi yaşayan varmı?

eğer böyle ip çekilmesi gibi bişeyse rahim yukarı çıkıyormuş yavaş yavaş onu hissediyormuşuz.ben dr a sormuştum bende hissetmiştim.

günaydınnn iyi yapmışsın canım inş korur

Bakalım öğle arası toplayıp diğer arkdaşların masalrınada koyayım.

Kızlar babybaby86 'yi merak ediyorum. ben yokken falan giriyormu, uzun zamandır görmedim. özel mesaj da attım ama cevap gelmedi. inşallah bi sorun yoktur. Yani bayb hergün giriyordu. 1 haftadır yok gibi.

aysucum sen bizden 2hafta ilerdesin canım belki bizlerde o dönemde bu tür şeyler yaşarız ama şu ana kadar yaşamadım ben umarım ciddi bi durum yoktur

Oh ne güzel, keşke bende kaytarsam. Banada dedilerki ilk 3 ay hayvanlara bakma, anam heryerde karşımda, nasıl olacak anlamadım. Görünce gözümü kapatıyom. Tv de varsa, Adama çabuk geç diyorum. Öyle.
Ben yaşamdım.
Ohhh iyi yapmışsın canım benim de bulmam lazımbilmiyorumkismile

iyi olur canım. çamların altında mutlaka oluyor.

bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaa uyuyasım var hemde vücudum bi huzursuz bacaklarımda falan hafiften bi sızı var.

birde arkadaşlar benim normalde pazar günü adet olmam lazımdı 2gündür adet sancısı gibi sancım var onun kadar şiddetli değil ama arada bi oluyo bugün sabah daha çok hissettim acaba adet olmadığımızdan mı oluyo ki?adet olacağım zamanda hep böyle huysuz olurdum bugün ki huysuzluğum ondan mı acaba?

eğer böyle ip çekilmesi gibi bişeyse rahim yukarı çıkıyormuş yavaş yavaş onu hissediyormuşuz.ben dr a sormuştum bende hissetmiştim.

ip çekilmesinden çok bıcakla kesilmiş gibi bi acı cnm.bende doktorumu arasam ii olcak sanırım.

aysucum sen bizden 2hafta ilerdesin canım belki bizlerde o dönemde bu tür şeyler yaşarız ama şu ana kadar yaşamadım ben umarım ciddi bi durum yoktur

evet cnm 2 hafta var aramızada ama belki duymuşsunuzdur yada 2. hamileliğini yaşayanlar bilir diye sorıyım dedim.inşallah kötü bişi yoktur bende korkuyorum.pazartesi yada salı gidicektim doktora ama devam ederse bugün gidicem sanırım.

yok canım onu ben dmedim ben cANın birşer isterde yemezsen ve elini biyerine sürersen lekesi oluyormuş demiştim

hemşire bana dediki hamilelik süresince adet günlerimiz geldikçe o günlerde ağrı sızı hissedermişiz. Normalmiş yani bu.

ayrıca benimde evin arka tarfında kedim var bitane yemek veriyorum ona sürekli çok tatlı biraz saf ve pısırık bişey geliyo balkonun altına miyav miyav bağırıyor.bişey olmaz bence çocuklarımız şimdşiden hayvan sevgisini öğrenirler bizden

hanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?
normal doğumdan korkuyorum ama sezeryqnın kötülüğünü kuzenimde görmüştüm,epiduralde arkaadşım yaptırmıştı şimdi ikinci çocuğu oldu onuda öyle doğurdu ama onunki epidural sezeryandı.bence epşidural olacaksa normAL olsun,bide ben hamile kalmadsan bikaÇ ay önce hemoroid ameliyatı olmuştum o yüzden bana büyük ihtimal sezeryan yolu görünüyor

ben varımm ben varımm:)) sor bakalım doktoruna banada haber ver canım... Benim devamlı değil ama arada bıçak keser gibi ağrı oluyor..

rahim otomatik olarak adet döngüsü gibi kasılmalara yaparmış.. Birkaç ay sonra geçicekmiş onlarda.. Hafta hafta gebelik takiplerini oku bak.. Yazıyor orada ...

hemşire bana dediki hamilelik süresince adet günlerimiz geldikçe o günlerde ağrı sızı hissedermişiz. Normalmiş yani bu.

aynen öyle canımm...

Günaydın kızlar çam kozalığını bulup masama koydum. Korusun baklaım bizi radyasyondan.
bide bu taşlar varya ona iyi geliyo bunaiyi geliyor diye bikere o taşlardan alırken adam bi taş göstermişti televizyonun veya bilgisayarın yanına koyuyormuşsun radyasyonunu çekiyormuş,geçen sene 50 lira falan dı heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…