- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.161
kızlar tickers yardımlarınıza teşekkür ederim hemen yaptım bıle
Günaydın kızlar çam kozalığını bulup masama koydum. Korusun baklaım bizi radyasyondan.
Günaydın kızlar çam kozalığını bulup masama koydum. Korusun baklaım bizi radyasyondan.
hanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?
kızlar benim dün akşamdan beri karnım çok acıyo içerden resmen kesik acısı gibi hareket ederken yürürken felan neden olur acaba?aranızda böle bişi yaşayan varmı?
günaydınnn iyi yapmışsın canım inş korur
Oh ne güzel, keşke bende kaytarsam. Banada dedilerki ilk 3 ay hayvanlara bakma, anam heryerde karşımda, nasıl olacak anlamadım. Görünce gözümü kapatıyom. Tv de varsa, Adama çabuk geç diyorum. Öyle.kızlar selaam a.s.
dün yine bebişimle işten kaytardık,denize gittik kaydirigubbakcemile2
ama aklım da burda kalmıyor değil..
yine döktürmüşsünüz zaten,hepsini okudum..
kocalar,kayganalar,eltiler..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,
Allah sağlıla tamamına erdirsin..
gamzeli çocuğu çok serverim,inş.gamzesi olur,
ayvayı da deniycem mutlaka,hele bir çıksın..severim de zaten..
bu arada hayvan resimleri,bebekte lekeler yapar diye bişey okudum..
katara yazmıştı sanırım,benim işyerimde hem köpek hem kedi var,
hergün onlarla ilgileniyorum,uzaktan ama kedimiz daha çok minik
o biraz ilgi istiyor,gerekli ilaçlarını yaptırdım,dayanamıyorum yavrucağa,
seviyorum bendeeboshayallersmile
Ben yaşamdım.kızlar benim dün akşamdan beri karnım çok acıyo içerden resmen kesik acısı gibi hareket ederken yürürken felan neden olur acaba?aranızda böle bişi yaşayan varmı?
Ohhh iyi yapmışsın canım benim de bulmam lazımbilmiyorumkismile
eğer böyle ip çekilmesi gibi bişeyse rahim yukarı çıkıyormuş yavaş yavaş onu hissediyormuşuz.ben dr a sormuştum bende hissetmiştim.
aysucum sen bizden 2hafta ilerdesin canım belki bizlerde o dönemde bu tür şeyler yaşarız ama şu ana kadar yaşamadım ben umarım ciddi bi durum yoktur
yok canım onu ben dmedim ben cANın birşer isterde yemezsen ve elini biyerine sürersen lekesi oluyormuş demiştimkızlar selaam a.s.
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaa uyuyasım var hemde vücudum bi huzursuz bacaklarımda falan hafiften bi sızı var.
birde arkadaşlar benim normalde pazar günü adet olmam lazımdı 2gündür adet sancısı gibi sancım var onun kadar şiddetli değil ama arada bi oluyo bugün sabah daha çok hissettim acaba adet olmadığımızdan mı oluyo ki?adet olacağım zamanda hep böyle huysuz olurdum bugün ki huysuzluğum ondan mı acaba?
ayrıca benimde evin arka tarfında kedim var bitane yemek veriyorum ona sürekli çok tatlı biraz saf ve pısırık bişey geliyo balkonun altına miyav miyav bağırıyor.bişey olmaz bence çocuklarımız şimdşiden hayvan sevgisini öğrenirler bizdenkızlar selaam a.s.
normal doğumdan korkuyorum ama sezeryqnın kötülüğünü kuzenimde görmüştüm,epiduralde arkaadşım yaptırmıştı şimdi ikinci çocuğu oldu onuda öyle doğurdu ama onunki epidural sezeryandı.bence epşidural olacaksa normAL olsun,bide ben hamile kalmadsan bikaÇ ay önce hemoroid ameliyatı olmuştum o yüzden bana büyük ihtimal sezeryan yolu görünüyorhanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?
kızlar benim dün akşamdan beri karnım çok acıyo içerden resmen kesik acısı gibi hareket ederken yürürken felan neden olur acaba?aranızda böle bişi yaşayan varmı?
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaa uyuyasım var hemde vücudum bi huzursuz bacaklarımda falan hafiften bi sızı var.
Birde arkadaşlar benim normalde pazar günü adet olmam lazımdı 2gündür adet sancısı gibi sancım var onun kadar şiddetli değil ama arada bi oluyo bugün sabah daha çok hissettim acaba adet olmadığımızdan mı oluyo ki?adet olacağım zamanda hep böyle huysuz olurdum bugün ki huysuzluğum ondan mı acaba?
hemşire bana dediki hamilelik süresince adet günlerimiz geldikçe o günlerde ağrı sızı hissedermişiz. Normalmiş yani bu.
bide bu taşlar varya ona iyi geliyo bunaiyi geliyor diye bikere o taşlardan alırken adam bi taş göstermişti televizyonun veya bilgisayarın yanına koyuyormuşsun radyasyonunu çekiyormuş,geçen sene 50 lira falan dı heralde.Günaydın kızlar çam kozalığını bulup masama koydum. Korusun baklaım bizi radyasyondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?