- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.621
Fundacım,gözün aydın maşallaah minik kızınaa,kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım![]()
canım bazen öyle oluyor,bak biz sizden büyüğüz harketler daha belirgin ama gün gününekızlarrr ya dün den bu yana yine benim bebiş çok hareketli değil ve ben yine bunalıma giriyorum sanırım sizdede bazı günler çok hareketli bazı günler az oluyomu
saati satine tutmuyor,gerçekten ,nsan takılıyor..1*2 saatlik değil belki ama
3-5 saatlik hareketlerler izlenmeli sanırım..
hayırlı olsun tekrardan..funnababy uyku setleri güzel oluyor desenleri filan..Sağol canımmmm
Sunny baby -pembe bir park yatak aldık.. valla park yatakların hepsi birbirine benziyordu, eşim düz pembe, sade diye onu çok beğendi...benim de hoşuma gitti. Öyle çok kurcalamadan aldık bakalım
içine de funnababy uyku seti aldık, pembe kelebekli çiçekli ..:76:
kaça aldınız canım ?
SLM arkadaşlar;
park yatak konusunda tavsiyem geniş olanını tercih etmeniz. ben 60*120 aldım ama oğlum dönmeye başladıkça küçük geldiğini farkettim. kısa ama geniş olması daha mantıklı gibi. buseferde bebek çok uzun boylu olursa bilemem ama :)
haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum..70*110 mantıklı..hatta varsa 70*120 ama ben pek rastlamadım..genişlik odadan odaya taşımak için problem olabilir ama bebeğin uzun süre kullanması da önemli tabi..