- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.141
slm gece kuşları
nasılsınız bakem. benim kociş de tv karşısında uyuyakaldı bende soluğu burda aldım. ayy yazık kızz ben çok mu yoruyom bu adamı ne
evet nisada sıradakızlar kayınvalidemdeyim..ara ara bakıyorum....bu arada bu gün bayansla buluştum... park yatak sünger ve nevresim takımını aldı...çok güzel renkleri var..insanın içini açıyo...eminim sizinle paylaşır...
evet cnm :) paylaşacağım inş.ama biz getirmedik eve aldıklarımızı görümceme bıraktık onun minübüsü var ,o gelirken getirecek..malum biz otobüsle döndük bayagıda bi ağırdı o yüzden henüz evde değil..ama eşim dayanamadı açtı görümcemde kurduk baktık hani sorun varsa bi daha beykoza kadar getirmiş olmayalım diye..ay cnm senden sonra görümceme gittik park yatagı denedik,bişeyler yedik, benim bir başım tuttu zonk zonk 1 saat yattım taa 8 e doğru çıktık ordan 9da eve gelebildik..kafam çatlıyordu yola çıkmaya cesaret edemedim,öyle ki hamile kaldıgımdan beri ilk kez minoset içtm,zaten vary öyle fenaydım görümceme zor attım kendimi..ama şimdi iyiyim çok şükür..
pazarteside nisan ile buluşucam..çok şanlıyım çamlıda oturuyo..çok yakın bi pastanede buluşucaz...eve 5 dak uzaklıkta...kocişim yok ama böyle dolu dolu geçiyo günler
herkese selaaaam
dışardan yeni geldik. bu gün biraz babamız bizi gezdirdi.gerçi biraz zoraki oldu ama.bizimki haftasonu yatıp dinlenmeyi düşünüodu aslında. ama baktı ki ben evde terör estirmek üzereyim. hadi kalk giyinde çıkalım dedibeni de bi görseniz aman yok istememler fln zaten bunaldım canım hiç bişe yapmak istemio lar fln istemem yan cebime koy hesaaabı ama napıyım yaa istiyorum kendisi öyle bi teklifle bana gelsin benim söylememle değil yani.haftasonu hamile eşini gezmeye götürmek çok mu zor yanii.. neyse kızlar işte sonuç olarak kadının fendi erkeği yendi. hem gezdik hem de canımız ne istediyse yedik. oooh sefamız olsun
Sezaryenle doğuranlar anneliği yeterince hissetmez düşüncesine ben de katılmıyorum.
Annelik duyguları daha ilk öğrendiğimizde bile başlamış oluyor zaten.
Aksilik olmazsa ben de normal istiyorum ve keyfi sezaryene de karşıyım açıkçası ama kısmet tabii.
Bu arada görümcem hala doğuramadı.
Ama artık sancılar sıklaşmış.
Sezaryene gerek kalmadı sanırım.
Yarım saatte sürebilir, 3 saatte demişler.
Bekliyoruz bakalım.
kızlaaaarrrrrrr kızımın odası geldiiiiiiiiiiiiii.cokk heyecanlıyım yarın biz kurmaya çalışıcaz bakalım yapabilcekmiyiz.portbebemizde eşimin işyerine gelmiş onuda çok merka edıyorum nasıl diye..ayyyyyyyy ne güzel yaaa bugunlerede geldik çok şükür:2:
Slm fıstıklar nasılsınız biz hafta sonunu annemlerd geçiriyoruz o yüzden nete giremedim sizleri de özledim bugün minnoşuma battaniye bornoz seti falan aldım şimdi onları eklmeye çalışayım sonra biraz geçmişi okuyayım azıcık ta sohbe edeyim sizlerle öpüyorum hepinizi
anam bu adamlara ne oluyo bizim yerimize uykucu oldular... benim adamda son zamanlarda huy edindi bunu
kıyamam kız ben onaaahaftaiçi çok yoruluo. banka işi zor anacım bin türlü insan gelio yok kasa tuttu tutmadı vs . haftasonunu iple çekio dinleniyim die. bu gün de dinlendirmedim ama ben onu. ama pişman mıyım ? tabii ki hayır
allah seni ne etmeye...hatuna bak bu haliyle herifini yoruyo ahaha..bizimkisi rizede anacım gelsin bende bi yorucam onu..
ay napııım esra yaa.. walla sıkılıyorum artık evde.. önceden daha bi sosyaldim dışarı çıkıodum geziodum fln ama işte hem istanbula yeni taşındık ondan biraz yabancılık var. hem de hamilelik de hemen ardından gelince çabuk yoruluyorum ööle gecemiyorum fellik feliko yüzden ya kocamı yorcam ya da klozet takımı örcem
allah seni ne etmeye..nerdesin ist cnm...
ay napııım esra yaa.. walla sıkılıyorum artık evde.. önceden daha bi sosyaldim dışarı çıkıodum geziodum fln ama işte hem istanbula yeni taşındık ondan biraz yabancılık var. hem de hamilelik de hemen ardından gelince çabuk yoruluyorum ööle gecemiyorum fellik feliko yüzden ya kocamı yorcam ya da klozet takımı örcem
cnm bişey sorcam çizelgende bi sorunmu var...benim 25+4 olmasına rğmen 101 günüm var...
senin 24+5 te 102 gün.... ramızda 6 gün var... benim durumuma göre senin 107 günün kalmış olması gerekmiyomu...sana görede benim 95 günüm kalması gerekiyo
bende geçen farkettim onu da. sonra dedimki herhalde muhtemel doom tarihini yazıyoruz ya ona göre değşio sanırım.ilk başta doktor bana 2 mayıs demişti doom tarihine. sonra biliyosun yaa bir sürü testler yaptırdım amniosenteze varana kadar vs. o testlerde hep beklenen doom tarihi olarak 28 nisan diodu. onunla alakalı galiba
anladım cnm...ben tek tarih girdiğim için böyle..sen 2 tane son regl tarihi ve beklene doğumu girdin böyle bişey çıktı sanırım
evt cnm sanırım öyle.. bu arada kociş uyandı bana da yol göründüöpyorum cnm kendine ii bak ii gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?