2011 Nisan Anneleri

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:YASİN---300 OKUNDU
mesa:YASİN---100
nisa_86:2 YASİN---100
gizamarben:YASİN
tiancu:YASİN
sarıssa:YASİN---100
hnk: YASİN
landsarc:YASİN
sueylul:YASİN
funmak:YASİN
dscoper:YASİN---200
rosaperle:100---YASİN
iklimya34:YASİN---100
aysu87:YASİN---100
gulru37:YASİN---200 OKUNDU
rana62:2YASİN---200
balkupu:200
empatik:YASİN---100
leegorkeem:YASİN
life_city:YASİN---200
mormaske:YASİN---100
erva:YASİN---200
cicibebe_cicianne:YASİN---100
prentane:YASİN---200 OKUNDU
dreamer35:YASİN
esteem:YASİN---300 OKUNDU
bayans:YASİN OKUNDU
ohcanımadeysin:YASİN---200
jojop:100
KMKM:YASİN---100 OKUNDU
zeynep:YASİN
yssknk:2-YASİN
karamel86:YASİN
zeynep__05:2 YASİN 300

35 YASİN...
3100 TEFRİCİYE....

KIZLAR HA GAYRET....4 GÜNÜMÜZ KALDI..HABERLERİNİZİ VE İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

slm kızlar biraz geçmişi okuyaayım dedim,birazda facee dalmışım ancak cevaplayabildim..

evet nisada sırada

iyi yapmışsın valla cnm..benim eşimde öyledir,hiç bunaldım gidelim demeden ,bir kere bile bir yere gidelim demedi şu ana kadar..ben gidelim deyincede her seferinde nereye gideceğimize sen karar verd er topu bana atar,beni delirtir..

cnm hala mı doğmadı valla şaşırdım,ay canı çıktı dünden beri,stresi yetmiştir,sancı ve beklemede cabası..Rabbim yardımcıısı olsun,geç olsun sağlıklı olsun inş..ne diyelim

güe güle kullan inş.cnm..kurunca foto çekte bizde görelim ay pek meraklı gördüm kendimi..:82:

güle güle kullan cnm..bende bugün park yatak,uyku seti ve yatağını aldım çok şükür bu yüküde atmış olduk üstümüzden...

anam bu adamlara ne oluyo bizim yerimize uykucu oldular... benim adamda son zamanlarda huy edindi bunu

kıyamam kız ben onaaa haftaiçi çok yoruluo. banka işi zor anacım bin türlü insan gelio yok kasa tuttu tutmadı vs . haftasonunu iple çekio dinleniyim die. bu gün de dinlendirmedim ama ben onu. ama pişman mıyım ? tabii ki hayır

kızlar herkese iyi geceler ben yatıyorum ,yorgunluk çöktü iyice..kankiş sanada ii geceler öpüldün şeker..benim pc biraz sıyırtmış sürekli donuyor,yarına inş.xp yükleyebilirsem iyi olacak..

allah seni ne etmeye...hatuna bak bu haliyle herifini yoruyo ahaha..bizimkisi rizede anacım gelsin bende bi yorucam onu..

allah seni ne etmeye...hatuna bak bu haliyle herifini yoruyo ahaha..bizimkisi rizede anacım gelsin bende bi yorucam onu..

ay napııım esra yaa.. walla sıkılıyorum artık evde.. önceden daha bi sosyaldim dışarı çıkıodum geziodum fln ama işte hem istanbula yeni taşındık ondan biraz yabancılık var. hem de hamilelik de hemen ardından gelince çabuk yoruluyorum ööle gecemiyorum fellik felik o yüzden ya kocamı yorcam ya da klozet takımı örcem

allah seni ne etmeye..nerdesin ist cnm...

cnm bişey sorcam çizelgende bi sorunmu var...benim 25+4 olmasına rğmen 101 günüm var...

senin 24+5 te 102 gün.... ramızda 6 gün var... benim durumuma göre senin 107 günün kalmış olması gerekmiyomu...sana görede benim 95 günüm kalması gerekiyo

bende geçen farkettim onu da. sonra dedimki herhalde muhtemel doom tarihini yazıyoruz ya ona göre değşio sanırım.ilk başta doktor bana 2 mayıs demişti doom tarihine. sonra biliyosun yaa bir sürü testler yaptırdım amniosenteze varana kadar vs. o testlerde hep beklenen doom tarihi olarak 28 nisan diodu. onunla alakalı galiba

anladım cnm...ben tek tarih girdiğim için böyle..sen 2 tane son regl tarihi ve beklene doğumu girdin böyle bişey çıktı sanırım

Günaydın herkese...

Yazdıklarınızı elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama bazen kaçırıyorum kusura bakmayın artık.Bu aralar hormaonlardan olsa gerek, çok keyfim yok.Öyle bakıp çıkıyorum. Bugün gezmeye gidicem açılırım belki.Öptüm sizi....

günaydın hanımlar...erkenciyiz biz u sabah...açlıktan uyuyamadık kızımla kahvaltımızı ettik tv ye takılıyoruz. dün cam sildik bugünde mutfağı temizliycez kızımla..ev kötü halde eşim nöbette hazır o yoken ufaktan yapalım dedik. çünkü kızıyor bırak yapma nolcak diye ama içim elvermiyor yaaaa
sizlerden ne haber? uykucular topik boş kocişlerde evde gezersiniz bugün tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…