- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.181
slm herkese kızlar bişe sorcam yarınki anne bebek fuarına gitmek istiyorum ama davetiye fln gerekio mu girmek için ? bi bilginiz var mı?
bugün herkes pazar gezmesinde sanirim kimseler yok..burdada hava güzeldi,günesli bizde oglani disari bisiklet kullanmaya cikarttik.arkadaslarin yanina gittik.erkekler cocuklarla ilgilendi bayanlar olarak bizde yürüyüs yaptik..
ohh maaşallh ne guzel ewet haftasonu herkes dsarya çıkyr topiktede kmse yok...
sarissa ttalım gormcen ne yaptı ins kolay bi doğum olmştr onn için
ay canım çok ilginç herkesn ttailinde heryer kapalı :44:ahh bizim burdada TR gibi magzalar acik olsa uykudan uyanir uyanmaz kahvaltiya bile disari cikardik kesin magzalari kapatip eve girerdik ama burda nerdeee.c.tesi en gec 18.00 de heryer kapaniyo.pazar zaten tamamen kapali(
slm kızlar kan iğnesi ve şurubunu kullanan varmı bana 10 günlük iğn vermişti bugün pazar her yer kapalı oturduğum yerde merkezede gitmek zor geldi gitmedim bi sorun olurmuki
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız pek bi sessiz kalmış burası.Nerdesiniz huuuuuuu????????
Kızlar civilim.com dan alışveriş yapan var mı güvenilir midir veya ürünleri kaliteli midir??Fiyatları çok uygun geldi bana...Sizce???
slm kızlar.benimde sat 25 temmuz. Beklenen doğum tarihi 30 nisan.ama doktorum bebeğin eşi çok aşağıda.dikkatli olmamı söyledi.erken doğum riski varmış.benim bu ikinci bebeğim.bir tane oğlum var.ikinci oğlumda yolda.allah cümlemizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi korusun
slm kızlar.benimde sat 25 temmuz. beklenen doğum tarihi 30 nisan.ama doktorum bebeğin eşi çok aşağıda.dikkatli olmamı söyledi.erken doğum riski varmış.benim bu ikinci bebeğim.bir tane oğlum var.ikinci oğlumda yolda.Allah cümlemizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi korusun
slm kızlar.benimde sat 25 temmuz. beklenen doğum tarihi 30 nisan.ama doktorum bebeğin eşi çok aşağıda.dikkatli olmamı söyledi.erken doğum riski varmış.benim bu ikinci bebeğim.bir tane oğlum var.ikinci oğlumda yolda.Allah cümlemizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi korusun
Merhaba guzel anneler
Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz çok şükür dün kontrolumuz vardı. Bebisim 1.450 olmuş massallah. Sagligida yerinde bas aşağı duruyodu. Bende 3.8 kg almisim. Saka gibi kızlar yaaaa! Evlendiğimde 51 kiloydum. Gecen sene master derslerine çalışmaktan (ye iç çalış ) 62 oldum. Sonra bebisim geldi ve su anda 78,6 kgyum kendime inanamıyorum.
merhaba guzel anneler
umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz çok şükür dün kontrolumuz vardı. Bebisim 1.450 olmuş massallah. Sagligida yerinde bas aşağı duruyodu. Bende 3.8 kg almisim. Saka gibi kızlar yaaaa! Evlendiğimde 51 kiloydum. Gecen sene master derslerine çalışmaktan (ye iç çalış ) 62 oldum. Sonra bebisim geldi ve su anda 78,6 kgyum kendime inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?