2011 Nisan Anneleri

slm herkese kızlar bişe sorcam yarınki anne bebek fuarına gitmek istiyorum ama davetiye fln gerekio mu girmek için ? bi bilginiz var mı?

canım sen nerde yaşıyorsun ?? nerede bu fuar.?? istanbulda 17-20 subatta sanırım fuar var ona gecen sene giden arkadaşlar bişey söylemedi.Herkese açık sanırım .

bugün herkes pazar gezmesinde sanirim kimseler yok..burdada hava güzeldi,günesli bizde oglani disari bisiklet kullanmaya cikarttik.arkadaslarin yanina gittik.erkekler cocuklarla ilgilendi bayanlar olarak bizde yürüyüs yaptik..

bugün herkes pazar gezmesinde sanirim kimseler yok..burdada hava güzeldi,günesli bizde oglani disari bisiklet kullanmaya cikarttik.arkadaslarin yanina gittik.erkekler cocuklarla ilgilendi bayanlar olarak bizde yürüyüs yaptik..

ohh maaşallh ne guzel ewet haftasonu herkes dsarya çıkyr topiktede kmse yok...
sarissa ttalım gormcen ne yaptı ins kolay bi doğum olmştr onn için

ahh bizim burdada TR gibi magzalar acik olsa uykudan uyanir uyanmaz kahvaltiya bile disari cikardik kesin magzalari kapatip eve girerdik ama burda nerdeee.c.tesi en gec 18.00 de heryer kapaniyo.pazar zaten tamamen kapali(
ohh maaşallh ne guzel ewet haftasonu herkes dsarya çıkyr topiktede kmse yok...
sarissa ttalım gormcen ne yaptı ins kolay bi doğum olmştr onn için

slm kızlar kan iğnesi ve şurubunu kullanan varmı bana 10 günlük iğn vermişti bugün pazar her yer kapalı oturduğum yerde merkezede gitmek zor geldi gitmedim bi sorun olurmuki

ahh bizim burdada TR gibi magzalar acik olsa uykudan uyanir uyanmaz kahvaltiya bile disari cikardik kesin magzalari kapatip eve girerdik ama burda nerdeee.c.tesi en gec 18.00 de heryer kapaniyo.pazar zaten tamamen kapali(
ay canım çok ilginç herkesn ttailinde heryer kapalı :44:
slm kızlar kan iğnesi ve şurubunu kullanan varmı bana 10 günlük iğn vermişti bugün pazar her yer kapalı oturduğum yerde merkezede gitmek zor geldi gitmedim bi sorun olurmuki

canım ben kullanmyrm blmyrm en iis doktoruna sor ama bi gunden bişey olmz herhalde

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız pek bi sessiz kalmış burası.Nerdesiniz huuuuuuu????????
Kızlar civilim.com dan alışveriş yapan var mı güvenilir midir veya ürünleri kaliteli midir??Fiyatları çok uygun geldi bana...Sizce???

slm kızlar.benimde sat 25 temmuz. beklenen doğum tarihi 30 nisan.ama doktorum bebeğin eşi çok aşağıda.dikkatli olmamı söyledi.erken doğum riski varmış.benim bu ikinci bebeğim.bir tane oğlum var.ikinci oğlumda yolda.Allah cümlemizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi korusun

canım merhaba.ben yaptım. memnun kaldım kalitelerinden de sadece 1 çıtçıtlı body biraz küçük geldi yeni doğan ama prematüre gibi.başka sorun yok. ptt ile kapıda ödeme yaparak aldım hiç sıkıntı yaşamadım. hızla geçti elime. güvenebilirsin kısacası. ne almayı düşünüyorsun?

allah bağışlasın cnm.....

slm kızlar ne var ne yok? oğluml uyuyunca bende yatmıştım sızmışım,daha demin uyandık artık bu gece ne zaman uyuruz Allah bilir..

hayırlısı olsun hakkında inş.benimde 2 yaşında bir oğlum var bebişde erkek..2şer oğluşumz olacak inş.desene..

amin canim.seninkileride korusun rabbim.aramiza hosgelmissin

Merhaba guzel anneler
Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz çok şükür dün kontrolumuz vardı. Bebisim 1.450 olmuş massallah. Sagligida yerinde bas aşağı duruyodu. Bende 3.8 kg almisim. Saka gibi kızlar yaaaa! Evlendiğimde 51 kiloydum. Gecen sene master derslerine çalışmaktan (ye iç çalış ) 62 oldum. Sonra bebisim geldi ve su anda 78,6 kgyum kendime inanamıyorum.

bebegine masllah canimiyi olmaniza sevindim..

oy maşallah cnm ya... Kocaman olmuş bebişin... Olsun cnm verirsin inş kiloları tek sorun o olasun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…