- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.381
tatlışoğlum üzüldmm cnm, şimdi okudum
inş. bi sorun olmazda zamanında doğar bebişin.
esraa bnm kayınvalidede martta kocasıyla köyüne gitmek istiyoo
amaa ben açık açık söledimm aslaa gidemezsnn, kim bakıcak bana dedm.
kızı çağırıyormuşş, valla ben bilmem ben doğum yapıcamm, babam nereye giderse gitsin ama sen gdemzsn dedm
hiç bişey demedi, eğer giderse büyük bi kavgamız olucak
her lazım olduğunda gidiyorrr
jojop
bana bışe demedı ole test felan salı gunu gtcem yıne detaylı sorayım ozamn
ya valla bilemiyorum cnm bazısı yapıyo bazısı yaptırmıyomuş.doktoruna göre.tedbiren vurdurdum bişey kaybetmem diye.iyice bidaha sor bakalım
benımkıde kırkından sonra yazlıga gtcekmş annme dıyor sen bı yere gtcenmı dıyor bı kal bak demedı
kızlar sizde benim gibi bebeğinizin hıçkırığını hissediyormusunuz bende yeni öğrendim hıçkırık olduğunu.alt karnımda böyle ritmik kalp atımı gibi hareketler hissediyordum meğersem kızımın hıçkırığıymış daha çok kasığıma doğru hissediyorum...allahım bugunleride gördük ya çok şükür yarabbim.
http://img153.imageshack.us/img153/1396/bebekodasiemzikliavizet.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/7517/bebekodalari71.jpg
Elma Kız Bebek Odası
KIZLAR YENİ BİR MODEL DAHA BULDUM HANGİSİ DAHA GÜZEL VE BU AVİZE UYUM SAĞLAR MI
yaa cnm bana annemde bakar ama nedennnn yanii o keyfinde olucak.
biz karşılıklı oturuyoruzz.
o yuzdenn bana bakmak zorunda
çünkü o hastalandığında veya herhangi bişey olduğunda ben şu halimle bile her yardımına koşuyorum onun.
ama o hep kaçmaya bakıyor.
o hastane bence i$e ticaret yönünden mi bakiyo ne ignenin parasini siz mi ödüyceksiniz sigortami..problem yoksa vurulmasina da gerek olamaz ki normalde.
benımkı de alt katta oturuyor.şimdıde annem yanımda annemı kıskanıyor gercı
kızlar haftasonu şeker yükleme testi için gittik bugün aradım doktorum yüksek çıkmış 100 gr için bidaha gel dedi,böyle olup tekrar yaptıran varmı?norml çıktımı?ben hiç tatlı yemiyorum,pasta falanda yemiyorum niye yüksek çıktı anlamadım?bebişim 873 gr olmuş o iyi,rahim ağzı kalınlığını bende sordum ultrasonda bi sdorun görmediği için ölçmeye gerek yok dedi,bide epidural yaptırmayı düşünenler varsa 33-34.haftadalarda anestezi uzmanı kemik yapınızı incelyecdekmiş,herkese epidural yapılmazmış
KATARA_ANG,mesa,esrayagmur,cimcimenaz,leegorkemm,reninozvrn,KEJA,nell,landsarc,300110,
hepinize selamlar kizlar,nasilsiniz??biz artik raporla doguma kadar tatile ciktik kizimla..mide probleminden c.tesi doktoru aradik ilac verdi + rapor verdi doguma kadar evdeyim zaten sonrasindada da dogum izni ve kendi izinlein gecen seneden ve bu seneden var nerdeyse ekime kadar kapatiyo,ekimden sonrada araliga kadar ücretsiz izin alicam yanii 2012 de i$ basi alicam kismetse
kızlar herkese iyi akşamlar szie birşey sormak istiyorum pelvik bölgenzde ağrı hissediyormusunz leğen kemiklerinde fln o kadar tedirginimki yardmcı olun nolurr
merhaba kızlar biz geldik.
cnm maşallah bebişine
bencede kilosu haftasına göre iyi.
50 lik yüklemen yüksek çıkmış.inşallah 100lük düşük çıkar cnm.gebelikte tatlıyla alakalı olmayabiliyo şeker.
bendede çıktı 2 yüklememde yüksek çıktı.şuan diyet yapıyorum ve cerrahpaşa tıp fakültesinde diabet bölümünde kontrol altındayım.doktorum orayı önermişti.hergün 6 kez kendim ölçüyorum şekerimi.
ama dikkat edersen seninkindede bişi çıkmaz cnm sakın stres yapma.
cnm tatile çıkmışsın senin adına çok sevindim.izninde süper 1 yıl.8-9 ay bebişinle olabiliceksin.
kızlar herkese iyi akşamlar szie birşey sormak istiyorum pelvik bölgenzde ağrı hissediyormusunz leğen kemiklerinde fln o kadar tedirginimki yardmcı olun nolurr
evet canım böylke sanki bisiklete çok binmişsinde sanki alt kısmındaki kemikler ağrıyo dimi bende de çok oluyo merak etme bebekler ağırlaşıyo artık olacak o kadar.
selam hosgelmissiniz.evet canim iznim gercekten güzel.imkan varken kullanmak lazim
valla z<aten az yyiuorum çyle çok kiloda laamdım nasıl bi diyet verir merak eriyorum ben zaten diyette gibiyim,bu aralar vişne suyuna çok dadandım ,böyle bişeye dadanan varmı?ekşi portkala bulumıyom ya,hepsi bal gibi
ay ne güldüm hoşuma gitti kız...demek hıçkırıyolar bendede oluyo ama bişeyler..anlamam ben ya hıçkırdığını ay allahım yakızlar sizde benim gibi bebeğinizin hıçkırığını hissediyormusunuz bende yeni öğrendim hıçkırık olduğunu.alt karnımda böyle ritmik kalp atımı gibi hareketler hissediyordum meğersem kızımın hıçkırığıymış daha çok kasığıma doğru hissediyorum...allahım bugunleride gördük ya çok şükür yarabbim.
iyi bari cnm sen kavgaederiz diyosun ben nedim gidicem derse kal demem vallahi... ne bilim koca kadın herşey düşünüyo buna gelince düşünsün...tatlışoğlum üzüldmm cnm, şimdi okudum
inş. bi sorun olmazda zamanında doğar bebişin.
esraa bnm kayınvalidede martta kocasıyla köyüne gitmek istiyoo
amaa ben açık açık söledimm aslaa gidemezsnn, kim bakıcak bana dedm.
kızı çağırıyormuşş, valla ben bilmem ben doğum yapıcamm, babam nereye giderse gitsin ama sen gdemzsn dedm
hiç bişey demedi, eğer giderse büyük bi kavgamız olucak
her lazım olduğunda gidiyorrr
cnm benim bu üre işi zati oldu yılan hikayesi...ben mihirimde istedim gitmek ihtimalimiz vardı keyiflerinden kaldı..feraceme kadar aldım öyle özendim..şimdi giderlerse böyle bi zamanda..bide son ay burda kalmayı düşünüyorum ben hastane ümraniyede die...akılları var gitmezmeler herhalde..giderlersede yusufu kaybederler bariz bi şekilde hasret koyarım onlara...o kadar sertim yani..esraa tatlım ben:2::2: yorgunluktan anlamadan okumuşum ama sizede nasip olsun inş. eee akıl eder bişiler ilk torunu ilk gelini
cnm bende zaman zaman oluyo bu aralar 6 gün önce oldu..ağrı sızlama gibi..genişliyo herhalde..yorulmadanda oluyo...bu zamanlar artık kaslar gevşiyo..bişeyler oluyo yani..içini ferah tut normal yani bunlar..kızlar herkese iyi akşamlar szie birşey sormak istiyorum pelvik bölgenzde ağrı hissediyormusunz leğen kemiklerinde fln o kadar tedirginimki yardmcı olun nolurr
valla z<aten az yyiuorum çyle çok kiloda laamdım nasıl bi diyet verir merak eriyorum ben zaten diyette gibiyim,bu aralar vişne suyuna çok dadandım ,böyle bişeye dadanan varmı?ekşi portkala bulumıyom ya,hepsi bal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?