2011 Nisan Anneleri

benımkıde kırkından sonra yazlıga gtcekmş annme dıyor sen bı yere gtcenmı dıyor bı kal bak demedı

esraa tatlım ben:2::2: yorgunluktan anlamadan okumuşum ama sizede nasip olsun inş. eee akıl eder bişiler ilk torunu ilk gelini

benımkıde kırkından sonra yazlıga gtcekmş annme dıyor sen bı yere gtcenmı dıyor bı kal bak demedı

yaa cnm bana annemde bakar ama nedennnn yanii o keyfinde olucak.
biz karşılıklı oturuyoruzz.
o yuzdenn bana bakmak zorunda
çünkü o hastalandığında veya herhangi bişey olduğunda ben şu halimle bile her yardımına koşuyorum onun.
ama o hep kaçmaya bakıyor.

evet cnm bunu ben de duymuştum ve su anda bana oluyo.ritmik pıtlama.galiba kızım hıçkırıyooo

benımkı de alt katta oturuyor.şimdıde annem yanımda annemı kıskanıyor gercı

$u kayinvalidelerde ne tuhaf yaa orda canlarinin cani geliyo onlara kacip gitme derdinde ne kadarda ilginclersizin gelininiz orda dogum yapsin sen al basini keyfine git istedigin yere.onlar sanki hic yaslanmiycak hep elleri ayaklari tutacak acaba düsünemiyolarmi bu isler parayla degil,sirayla diye

kızlar herkese iyi akşamlar szie birşey sormak istiyorum pelvik bölgenzde ağrı hissediyormusunz leğen kemiklerinde fln o kadar tedirginimki yardmcı olun nolurr

merhaba kızlar biz geldik.

cnm maşallah bebişine
bencede kilosu haftasına göre iyi.
50 lik yüklemen yüksek çıkmış.inşallah 100lük düşük çıkar cnm.gebelikte tatlıyla alakalı olmayabiliyo şeker.
bendede çıktı 2 yüklememde yüksek çıktı.şuan diyet yapıyorum ve cerrahpaşa tıp fakültesinde diabet bölümünde kontrol altındayım.doktorum orayı önermişti.hergün 6 kez kendim ölçüyorum şekerimi.
ama dikkat edersen seninkindede bişi çıkmaz cnm sakın stres yapma.

cnm tatile çıkmışsın senin adına çok sevindim.izninde süper 1 yıl.8-9 ay bebişinle olabiliceksin.

canim benim öyle bir agrim yok..nedir ne degildir bir bilgim yok.sadece bebegim karnimda dönerken yada bacaklarimidir nedir gerinince baya bir canim acir gibi oluyo hafiften.umarim önemli birsey degildir seninkide..
kızlar herkese iyi akşamlar szie birşey sormak istiyorum pelvik bölgenzde ağrı hissediyormusunz leğen kemiklerinde fln o kadar tedirginimki yardmcı olun nolurr

selam hosgelmissiniz.evet canim iznim gercekten güzel.imkan varken kullanmak lazim

evet canım böylke sanki bisiklete çok binmişsinde sanki alt kısmındaki kemikler ağrıyo dimi bende de çok oluyo merak etme bebekler ağırlaşıyo artık olacak o kadar.

evet canım böylke sanki bisiklete çok binmişsinde sanki alt kısmındaki kemikler ağrıyo dimi bende de çok oluyo merak etme bebekler ağırlaşıyo artık olacak o kadar.

kokruyorum artık yatak istirahatim oluğu için bütün gün yatıyom evdeym kendmi dinliyom psikolojk olarak ve fizyolojk olarak ağır gecriorum allahh hayırlısıya kucağımıza almayı nasip etsn

valla z<aten az yyiuorum çyle çok kiloda laamdım nasıl bi diyet verir merak eriyorum ben zaten diyette gibiyim,bu aralar vişne suyuna çok dadandım ,böyle bişeye dadanan varmı?ekşi portkala bulumıyom ya,hepsi bal gibi

benim de 50 lik yüklemem yüksek çıkmıştı.o hafta ben de evde yapılmış vişne suyu cok içmiştim sabah akşam.aynı şeyi ben de düşündüm acaba ondan mı diye.sonra 1 hafta az tatlı yedim.vişnesuyu da içmedim.100 lük yüklemem iyi çıktı.

ay ne güldüm hoşuma gitti kız...demek hıçkırıyolar bendede oluyo ama bişeyler..anlamam ben ya hıçkırdığını ay allahım ya yerim onları ben...
iyi bari cnm sen kavgaederiz diyosun ben nedim gidicem derse kal demem vallahi... ne bilim koca kadın herşey düşünüyo buna gelince düşünsün...
esraa tatlım ben:2::2: yorgunluktan anlamadan okumuşum ama sizede nasip olsun inş. eee akıl eder bişiler ilk torunu ilk gelini
cnm benim bu üre işi zati oldu yılan hikayesi...ben mihirimde istedim gitmek ihtimalimiz vardı keyiflerinden kaldı..feraceme kadar aldım öyle özendim..şimdi giderlerse böyle bi zamanda..bide son ay burda kalmayı düşünüyorum ben hastane ümraniyede die...akılları var gitmezmeler herhalde..giderlersede yusufu kaybederler bariz bi şekilde hasret koyarım onlara...o kadar sertim yani..
cnm bende zaman zaman oluyo bu aralar 6 gün önce oldu..ağrı sızlama gibi..genişliyo herhalde..yorulmadanda oluyo...bu zamanlar artık kaslar gevşiyo..bişeyler oluyo yani..içini ferah tut normal yani bunlar..

bende karışık meyve suyuna...limonta ekleyip içiyorum bayılıyorum resmen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…