2011 Nisan Anneleri

hadi gözün aydın... Sabah şekeri...bende bu gün 7.30 da kalktım babam geldi kahvaltıya...sonrada şekerleme yaptım oh... çek resmini hemen koy...bekliyoruz..

teşekkürler cnm ay beşik içime sindi çok şükür ben çok pimpirikliyimdir her konuda eşim o yüzden korkuyordu ama beğendim çok şükür...valla erken kalkmak çok güzel bende erkenden kalkıyorum artık 7:40 ta kalkıyorum eşimle kahvaltımızı falan yapıyoruz o işe gidiyor ben sabah haberlerini izliyorum sonra doktorum eğerki hoşuma gitmeyen bir konu olursa da açıyorum neti temizlik falan filan derken bi ara bende senın hesap şekerleme yapıyorum sonrasında yemek derken eşim geliyor...

evet cnm güzel yanii bence.babylife ta güzel diye duydum artık karar senin bnm eşim tenteli istemişti illede tenteli olcak ve ölçüleri daha geniş olacak diye takmıştı ondan özellikle bunu seçtik 75-115 olduğunu söylediler ama ölçmedim emin değilim yanii ama oldukça geniş görünüyor zaten...

Evet, ölçüleri büyükmüş.
Ben de 70-120 diye baby life düşünüyordum.
İkisine de yakından bakmadım zaten, bi bakalım da ona göre karar veririz artık.
Sen kırmızılı olanı mı aldın?

kızlar inş haftaya odamız geliyo.... yıkayıp koysam yerlerine erkenmi olur..biri tozlanır vs demişti...dolapta nie tozlansın ki...üstüne kapino değilde ona benzer güel bişi alıp üstünü örtmeyi sonrada odayı kilitlemeyi düşünüyorum..kimseye göstermicem...

Bence dayanamazsın hatta birilerine göstermek için can atarsın

minik hurçlara koyar öyle dolabına yerleştirisin cnm bişi olmaz

Ayça sabun tozunu sormuşsun canım.
Muhtemelen ben de Hacışakir alırım.
Annelerimizin yıllardır kullandıkları marka ne de olsa.
bende hacı şakirin sabun tozunu aldım ufacık şey 9-10 TL yaaa napalım herşey melekler için..
# HANZADEEM
# nisa_86
# balkupu+
# zeynep__05
# ozz83
# mesa+
# ..ERVA..
# leegorkemm
:+sarıssa

SLM CANLAR...
Selam Tatlım

limango kids kızlar.. limango kaydınız varsa onlada gire bilirsiniz..çok güzel şeyler var..bilginize.
gerçekten hoş şeyler var da geçen limangodan emzirme yastığı aldım..inan birşeye benzemiyor yaa içine basmışlar köpüğü birde ufacık ne işime yarayacaksa..yazık oldu valla
yani dolunay olduğu gün alıp tuz ya da limon mu sürecekmişiz ?? doğru mu anladım??
tuhaf ama deneyelim bakalım ne çıkar
Konuyu açan arkadaşın yazdığına göre dolunay günü ve saati girdiğinde ki önümüzdeki günlerde bu tarih 22 ocak c.tesi saat 01:11 de başlıyormuş pazar gecesine kadar devam ediyormuş.Bu süre zarfında epilasyon yaptırdığımızda kıl kökleri zayıflıyor ve daha geç ve sağlıksız çıkıyormuş..
Sürenin gece başladığını yazmış..illaki gece yapılması gerekiyor dememiş..denemekten birşey çıkmaz:13:

Güle güle kullansın oğluşun canım doğunca...

Bence dayanamazsın hatta birilerine göstermek için can atarsın

minik hurçlara koyar öyle dolabına yerleştirisin cnm bişi olmaz

Kızlar bizim topikte ikiz bekleyen kimse yok değil mi?
Yoksa var da ben mi bilmiyorum.

ay evet hurçlara koyarım....bölüm bölüm...yok anam göstermicem ya...öyle herkese...çok talep olursa belki kaynanama.. okadar..harici burda bakışlarıyla yuva yıkacak tipler var... düşman başına..

İnanamıyorum yaa lise öğrencisi evde tek başına doğum yapıp bebeği çöpe atmış
Bizim ödümüz kopuyor, nasıl beceriyorlar, bu ne cesaret anlayamıyorum.
Bir de nasıl 9 ay boyunca saklayabilir ki bir insan bunu

selammm kızlar nasılsınız balküpüm güle güle bebişin sağlıcakla kullansın canım

kızlar bu arada cumartesi saat 11 de kanaltrk tvde BEBEĞİM diye program başlayacak bende giricem rejisine izlemek isterseniz ekstra öğrendiklerimi ben burayada yazarım

bakalım inş güzel şeyler öğreniriz ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…