- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.681
Herkese selam....
Ayça sabun tozunu sormuşsun canım.
Muhtemelen ben de Hacışakir alırım.
Annelerimizin yıllardır kullandıkları marka ne de olsa.
# HANZADEEM
# nisa_86
# balkupu+
# zeynep__05
# ozz83
# mesa+
# ..ERVA..
# leegorkemm
:+sarıssa
SLM CANLAR...
Merhaba canım. Naber?
Ay o bana çok komik geliyor.
Bir arada idrar sürüyorlardı
hadi gözün aydın... Sabah şekeri...bende bu gün 7.30 da kalktım babam geldi kahvaltıya...sonrada şekerleme yaptım oh... çek resmini hemen koy...bekliyoruz..
İçine sinmesine çok sevindim canım.
Ben de uzun süre kullanmak istiyorum zaten.
Bu hafta sonu fırsat bulabilirsem gidip bakmayı düşünüyorum.
Zaten aklımda senin aldığın model bir de baby life var.
Ben Dalinin en kalitesiz bebek markalarından biri olduğunu duymuştum.
O nedenle kokusu nasıl olursa olsun dalin düşünmüyorum.
aaa çok tuhaf pencereden baktım tam karşımda kocaman DOLUNAY
bu bana bi işaret mi acaba
evet cnm güzel yanii bence.babylife ta güzel diye duydum artık karar senin bnm eşim tenteli istemişti illede tenteli olcak ve ölçüleri daha geniş olacak diye takmıştı ondan özellikle bunu seçtik 75-115 olduğunu söylediler ama ölçmedim emin değilim yanii ama oldukça geniş görünüyor zaten...
kızlar inş haftaya odamız geliyo....yıkayıp koysam yerlerine erkenmi olur..biri tozlanır vs demişti...dolapta nie tozlansın ki...üstüne kapino değilde ona benzer güel bişi alıp üstünü örtmeyi sonrada odayı kilitlemeyi düşünüyorum..kimseye göstermicem...
kızlar inş haftaya odamız geliyo....yıkayıp koysam yerlerine erkenmi olur..biri tozlanır vs demişti...dolapta nie tozlansın ki...üstüne kapino değilde ona benzer güel bişi alıp üstünü örtmeyi sonrada odayı kilitlemeyi düşünüyorum..kimseye göstermicem...
bende hacı şakirin sabun tozunu aldım ufacık şey 9-10 TL yaaaAyça sabun tozunu sormuşsun canım.
Muhtemelen ben de Hacışakir alırım.
Annelerimizin yıllardır kullandıkları marka ne de olsa.
Selam Tatlım# HANZADEEM
# nisa_86
# balkupu+
# zeynep__05
# ozz83
# mesa+
# ..ERVA..
# leegorkemm
:+sarıssa
SLM CANLAR...
gerçekten hoş şeyler var da geçen limangodan emzirme yastığı aldım..inan birşeye benzemiyor yaa içine basmışlar köpüğü birde ufacık ne işime yarayacaksa..yazık oldu vallalimango kids kızlar.. limango kaydınız varsa onlada gire bilirsiniz..çok güzel şeyler var..bilginize.
Konuyu açan arkadaşın yazdığına göre dolunay günü ve saati girdiğinde ki önümüzdeki günlerde bu tarih 22 ocak c.tesi saat 01:11 de başlıyormuş pazar gecesine kadar devam ediyormuş.Bu süre zarfında epilasyon yaptırdığımızda kıl kökleri zayıflıyor ve daha geç ve sağlıksız çıkıyormuş..yani dolunay olduğu gün alıp tuz ya da limon mu sürecekmişiz ?? doğru mu anladım??
tuhaf ama deneyelim bakalım ne çıkar
kızlaaaaar slm cnm çok sıkılıyor yazmıştım biraz önce cnmın sıkıntısı fazlasıyla geçiren bişey oldu biraz önce oğluşumun yatağı geldiiiii.Kaynanamda burdaydı hmn oturduk kurduk ayyy çok güzel ya yerimm ben onuu...Anlaşılan oğluşta beğendi yatağı geldi geleli durmuyor yerinde:)yalnız müzik kutusunu çalıştırmak için 3 adet pile ihtiyacımız var ekmek almak için dışarıya çıkmaya üşenen ben şimdi hmn üzerimi değişip dışarı çıkayım dye düşünüyorum:))) Ay çok mutlu oldum....
Olabilirsaatini 1' e kur
Hiçbir kuvvet bana o saatte ağda, epilasyon vs. yaptıramaz herhalde.
Güle güle kullansın oğluşun canım doğunca...
Bence dayanamazsın hatta birilerine göstermek için can atarsın
minik hurçlara koyar öyle dolabına yerleştirisin cnm bişi olmaz
Kızlar bizim topikte ikiz bekleyen kimse yok değil mi?
Yoksa var da ben mi bilmiyorum.
selammm kızlar nasılsınız balküpüm güle güle bebişin sağlıcakla kullansın canım
kızlar bu arada cumartesi saat 11 de kanaltrk tvde BEBEĞİM diye program başlayacak bende giricem rejisine izlemek isterseniz ekstra öğrendiklerimi ben burayada yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?