2011 Nisan Anneleri

Canım bizim aldığımız mobilya mdf lake. o yerine kurulduktan sonra 15 gün sonra boya kokusu çıkar dediler.
Eğer sizin aldığınız da o türden malzemeyle üretilmişse, bence hemen yerleştirme, bebişin cicilerine sinmesin koku.. ben 15 gün bekleyip, iyice temizledikten sonra yerleştirmeye başlayacağım...

yuuh beeeHakkaten ya 9 ay nasıl saklamış..

İnşallah izlerim tatlım

sağol canımcım ya iyi dedin..dediğin gibi anca kokusu çıkar vs vs..

kızlar garip gelcek ama bizim arkadaş var..ikizlerini direk odalarına koydu...bende diyorum eşime bzim yanda oda var tv odası... orası beşik için çok uygun... yan yana sizce çokmu saçma hiç odama koymasam diyorum... orda yatsa falan.. köşe koltuğum var..bişey olursa orda beklerim bebişi... sonrada odasına koycam..böyle olursa en azından odasına alışmasıda kolay olur..

bakalım inş güzel şeyler öğreniriz ya....

inş. canım valla içeriği merak ediyorum

yuuh beeeHakkaten ya 9 ay nasıl saklamış..

bende çokkk şaşırıyorummm saklama olayına istesekte şuan saklayamayız ki öyle durumda hiç mi aile anlamamış

İnşallah izlerim tatlım

izleyemezsende ben not alırım inş. faydalıdır ervacım

kızlar mrb uzun zamandır giremiyordum en son hepimiz 2 -3 aylıktık şimdi bebişlerimizi kucagımıza almamıza cok az zaman kaldıı cok heyecanlıyım allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

kızlar mrb uzun zamandır giremiyordum en son hepimiz 2 -3 aylıktık şimdi bebişlerimizi kucagımıza almamıza cok az zaman kaldıı cok heyecanlıyım allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

amin canım inşallah aynı heyecan hepimizde var artık ben eşime o kadar çok erken doğum korkularımdan bahsediyorum ki bugün bana diyor ki sanki seniniki korku değil istek biran önce doğurmsk istiyorsun diyo hakketen öyle bildiğim halde hergün çizelgeme bakıp şşafak sayıyoorum
iyiymmm cnm sen naslsnn?

iyi değilim canım ya bulaşık makinemin üst pervanesi bulaşık sepetine takılıyor şimdi baktım üst raftaki bulaşıklar hep kirli bu soğukta elde yıkamak istemiyorum işin kötüsü bugün eşim temizlik yaptı ama bulaşık yıkamaktan nefret ediyo napıcam bilmiyorum

amannn cnmm su ısıt iki dk da yıkarsın ne olcak
üst taraflarda sadece bardaklar vardır zaten
iki dk evir çevir yıka, durula:)

bu arada doğum korkusu bni çok feci sarmış durumda.
özellikle 2 3 gündür hat safadayım yanee.

kızlar bir de ben bişi sorucam dün doktora gittim bebek ters diyo baska bişi demiyor aranızda bu durumda olan var mı bir de bebek aşağıdaymış dinlen vs dedi.. 3 aydır bebek aşağıda :S

ya su ısıtırım da durulamak için yine soğuk suya giricem mecburen
ya doğum korkusu gerçekten çok ciddi bende de ay çok afedersin bazen yürüyemediğimi hissediyorum yürürken içten bi ağrı oluyo sanki resmen yürüyüşüm değişti internete baktım normal diyor bu ağrılar ama ne bileyim çok karamsarım hep kötü şeyle olacak gibi hissediyorum Allah'tan hislerim hep yanıltır beni

kızlar bir de ben bişi sorucam dün doktora gittim bebek ters diyo baska bişi demiyor aranızda bu durumda olan var mı bir de bebek aşağıdaymış dinlen vs dedi.. 3 aydır bebek aşağıda :S

SLM CANLARIM.... HERKES İYİ MAŞALLAH... sheker_girl nerelerdesin bakim... bide diyo 3 aylıkken girdim die bak bak... bu bebek nasıl aşşağıdaymış...bide nası ters duruyo anlamadım şimdiden bi pozisyonu yokki bu bıcırıkların..hep hareketteler..

ben de aynı şekilde ya dün gece eşimi uyandırıp demişimki beni kesecekler sen uyu bakalım :18:
çok komik ya bende adamın başının etini yiyorum hergün nasıl olaca ben napıcam diyorum farkediyorum sıkılıyo ama korkusundan bişey diyemiyo

Ben de son kontrolüme gittiğimde bebek ters demişti ama benim bebiş hep yukarda

ay kızlar oğlum kafasını dayıyo mide tarafıma..poposu sağda öylece anneye dayanmış duruyo... yerim ben onu ya...böyle hissetmek ne kadar güzel... miniciklerdi... mercimeklerdi..badem oldular yok margarin kadar derken.. şimdi..az kaldı gelicekler..sonra emekledi yürüdü derken... allahım.... inanmak için mücize aralar... görmezmi bu insanlar her sn bi mucize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…