- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.701
kızlar inş haftaya odamız geliyo....yıkayıp koysam yerlerine erkenmi olur..biri tozlanır vs demişti...dolapta nie tozlansın ki...üstüne kapino değilde ona benzer güel bişi alıp üstünü örtmeyi sonrada odayı kilitlemeyi düşünüyorum..kimseye göstermicem...
yuuh beeeİnanamıyorum yaa lise öğrencisi evde tek başına doğum yapıpbebeği çöpe atmış
Bizim ödümüz kopuyor, nasıl beceriyorlar, bu ne cesaret anlayamıyorum.
Bir de nasıl 9 ay boyunca saklayabilir ki bir insan bunu
İnşallah izlerim tatlımselammm kızlar nasılsınız balküpüm güle güle bebişin sağlıcakla kullansın canım
kızlar bu arada cumartesi saat 11 de kanaltrk tvde BEBEĞİM diye program başlayacak bende giricem rejisine izlemek isterseniz ekstra öğrendiklerimi ben burayada yazarım
Canım bizim aldığımız mobilya mdf lake. o yerine kurulduktan sonra 15 gün sonra boya kokusu çıkar dediler.
Eğer sizin aldığınız da o türden malzemeyle üretilmişse, bence hemen yerleştirme, bebişin cicilerine sinmesin koku.. ben 15 gün bekleyip, iyice temizledikten sonra yerleştirmeye başlayacağım...
bakalım inş güzel şeyler öğreniriz ya....
yuuh beeeHakkaten ya 9 ay nasıl saklamış..
bende çokkk şaşırıyorummm saklama olayına istesekte şuan saklayamayız ki öyle durumda hiç mi aile anlamamış
İnşallah izlerim tatlım
Sustunuz kızlar....aaaaaa
iyi akşamlarr bnn geldmmm
kızlar mrb uzun zamandır giremiyordum en son hepimiz 2 -3 aylıktık şimdi bebişlerimizi kucagımıza almamıza cok az zaman kaldıı cok heyecanlıyım allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
iyiymmm cnm sen naslsnn?
amannn cnmm su ısıt iki dk da yıkarsın ne olcak
üst taraflarda sadece bardaklar vardır zaten
iki dk evir çevir yıka, durula:)
bu arada doğum korkusu bni çok feci sarmış durumda.
özellikle 2 3 gündür hat safadayım yanee.
kızlar bir de ben bişi sorucam dün doktora gittim bebek ters diyo baska bişi demiyor aranızda bu durumda olan var mı bir de bebek aşağıdaymış dinlen vs dedi.. 3 aydır bebek aşağıda :S
amannn cnmm su ısıt iki dk da yıkarsın ne olcak
üst taraflarda sadece bardaklar vardır zaten
iki dk evir çevir yıka, durula:)
bu arada doğum korkusu bni çok feci sarmış durumda.
özellikle 2 3 gündür hat safadayım yanee.
ya su ısıtırım da durulamak için yine soğuk suya giricem mecburen
ya doğum korkusu gerçekten çok ciddi bende de ay çok afedersin bazen yürüyemediğimi hissediyorum yürürken içten bi ağrı oluyo sanki resmen yürüyüşüm değişti internete baktım normal diyor bu ağrılar ama ne bileyim çok karamsarım hep kötü şeyle olacak gibi hissediyorum Allah'tan hislerim hep yanıltır beni
ben de aynı şekilde ya dün gece eşimi uyandırıp demişimki beni kesecekler sen uyu bakalım :18:
kızlar bir de ben bişi sorucam dün doktora gittim bebek ters diyo baska bişi demiyor aranızda bu durumda olan var mı bir de bebek aşağıdaymış dinlen vs dedi.. 3 aydır bebek aşağıda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?