• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bir uykum var bir uykum var ki anlatamam ama malesef gündüzlei hiiiç uyuyamıyorum alışkanlık olmayınca yatıyorum yok uyku girmiyor gözüme şu andada keyif yapıyorum girdim yatağın içine leptopta kucağımda ,ama geçmişi okuyunca üzülüyorum kızlar ya şu erken doğum olayları olsun ,kaynanalar olsun ,eşler olsun takmamaya çalışın kafanıza allahtan kayınvalidemle görüşmüyoruz diyorum ama bende allah izin verirse kaynana olacağım ayyy öyle düşününcede şimdi ki aklımla ben hiiiç mi hiiiç karışmam diyorum ama o günle gelince ne olacak bakalım:1:

vallahi cnm güler yüzden zarar gelmez...ilgi olcak biraz fazla değil tabi...bizim bu kaynanada yönetme isteği çok fazla... Izin versem yapar... Ilgi desen sıfır..öyle olunca olmuyo..eminönüne gideriz dedi mesela..nezaman gidicez diyince iyi olim diyo... Ama kendi gezmelerinde maşallah çok iyi...vallahi bu cumartesi değil haftaya nisa_86 ile gidicez niyetimizde var.... Bunun yanında eşimle gidicem o diyo birlikte gideriz..istemiyorum onun 2-3 kuruşunu..almasın hiç bişey...yoksa karışma hakkı bulur kendinde...otursun oturduğu yerde...

kızlar bizimde çok uykumuz geldi dün gece neredeyse hiç uyuyamadık çok gerildik nedense.biraz uzansak iyi olucak sanırım.

selam kızlaaar nasılsınız biz iiyiz çok şukur..bu aralar goğuslerm çok kaşnmaya başladı kaşımamaya çalşyrm dr uma sorayım haftaya bari :26:

mefunihi,300110,simten81,KEJA,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,
merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim için:16: hepiniz bir kardeş gibi oldunuz
mesa,..ERVA..,eflalim,,duyguş
kızlar sizede selaaammm:emir_bebek:
mesa,..ERVA..,eflalim,duyguş, kızlar sizede selaaaammmmm:nazar::16:
Selam tatlım, hoşgeldin :71:
selam canım...
ay normal doğum ile aklınıza gelir inşallah duada kolay kolay doğurup çıkarsınız kızlar...
inş. aklımıza gelir:49:

Son düzenleme:
kızlar bizimde çok uykumuz geldi dün gece neredeyse hiç uyuyamadık çok gerildik nedense.biraz uzansak iyi olucak sanırım.

bende uyuyamadım gece deprem oldu... Kocaelinde sanırım...bizim gece lambası bi salladındı eşim kalktı vs... Ben desen karnım sem sertti... Böyle toplanıyo gibi..ondan yatamadım..yok lavabo derken... Bakalım...bu yüzden gidicem doktora ne dicek...illaki sorun yok dicek ama işte onu duymak inş iyi gelicek...

selam,umarım hepiniz iyisinizdir.göğüslerin kaşınması beni de öldürecek kocaman oldular kaşınıyolar,acıyolar her tarafı kırmızı kırmızı yara gibi oldu..napcaz bilmiyorum.ben bebe pudrası sürüyorum aralarına sürekli rahatlatıyo sanki

:26:
vallahi cnm güler yüzden zarar gelmez...ilgi olcak biraz fazla değil tabi...bizim bu kaynanada yönetme isteği çok fazla... Izin versem yapar... Ilgi desen sıfır..öyle olunca olmuyo..eminönüne gideriz dedi mesela..nezaman gidicez diyince iyi olim diyo... Ama kendi gezmelerinde maşallah çok iyi...vallahi bu cumartesi değil haftaya nisa_86 ile gidicez niyetimizde var.... Bunun yanında eşimle gidicem o diyo birlikte gideriz..istemiyorum onun 2-3 kuruşunu..almasın hiç bişey...yoksa karışma hakkı bulur kendinde...otursun oturduğu yerde...

canım benim takma kafana bak benim ilk hamileliğimde ayrı memleketlerde oturmamıza rağmen 9 ay yanımdalardı resmen bir stresli bir stresli geçtiki hamileliğim kızım 2500gr doğdu stresten sezeryanla aldılar tek iyi yönü olmuştu doğru düzgün kilo almamıştım hatta doğumda sonra eski halimden bile zayıftim ama şimdi allaha şükür çok rahatımama yine deolsalardı şimdiki aklımla yinede kafaya takmazdım sen daha çok gençsin bir 6-7 yıl sonra niye kafama takmışım diyeceksin boşveeeer gitsin saygıda da kusur etme takma da kafana canım :36:

bende uyuyamadım gece deprem oldu... Kocaelinde sanırım...bizim gece lambası bi salladındı eşim kalktı vs... Ben desen karnım sem sertti... Böyle toplanıyo gibi..ondan yatamadım..yok lavabo derken... Bakalım...bu yüzden gidicem doktora ne dicek...illaki sorun yok dicek ama işte onu duymak inş iyi gelicek...

git tabi cnm sürekli düşünceğine için rahat etsin.
depremide hiç duymadım yaaa.ayy rabbim korusun.

yok canım baktım çatlama goremedm bndan osnra olr mu blmem de ucu deil komple kaşnyr

cnm çatlak olmasada çatlıcak olabilir.benimde bi ara karnım çok kaşınıyou çatlat başlangıcı olur dediler.krem kullandığım halde bu seferde yağ ssürmeye başladım geçti çok şükür.şimdilik çatlakta yok bakalım.

:26:

Canım benim takma kafana bak benim ilk hamileliğimde ayrı memleketlerde oturmamıza rağmen 9 ay yanımdalardı resmen bir stresli bir stresli geçtiki hamileliğim kızım 2500gr doğdu stresten sezeryanla aldılar tek iyi yönü olmuştu doğru düzgün kilo almamıştım hatta doğumda sonra eski halimden bile zayıftim ama şimdi allaha şükür çok rahatımama yine deolsalardı şimdiki aklımla yinede kafaya takmazdım sen daha çok gençsin bir 6-7 yıl sonra niye kafama takmışım diyeceksin boşveeeer gitsin saygıda da kusur etme takma da kafana canım :36:

yok takmıyorum inan...kimyama etki ermiyo çok şükür...çünkü kusuyorum içime atsam dert olur....bide normalde hiç dile getiren biri değilimdir..ama sağolsun bu ailede bunu öğrendim..rahatsız olduğunu dile getireceksin..kaynanam sağolsun en ufak şeyde beni uyarmayı seviyo hoş benden aldı o yüzü rahatsız değilim ama çünkü bende hoşlanmadığım şeyi söylüyorum böyle oluncada rahatlıyoruz.... Bu aralar...sanırım cnm fazla sıkılıyo sarcak bi yer arıyorum bu boşluğu yakaladım yapıştım:30: 3 gün sonra geçer...çok şükür yüzde hiç bi kırıcı tavrımız olmuyo işte..ister istemez... Bizdede hatalar vardır.. Napalım.. üzüldüğüm tek şey ne biliyomusun... Ilk torun onu geçtim..hani bi sorar dimi 1 kere... Nasıl bebiş die... Asla bu ay oldu 1 kere dahi sormadı..eşime diyorum yoldan aldım ben bunu sanki..böyle sahipsiz kalmasından hoşlanmıyorum...eminim doğunca çok ilgi görecek %100 ama ne yazıkki şimdiden aşılıyorum çocuğuma..babaanne kaka öğğğğ:9:

selam kızlaaar nasılsınız biz iiyiz çok şukur..bu aralar goğuslerm çok kaşnmaya başladı kaşımamaya çalşyrm dr uma sorayım haftaya bari :26:
benim de çevresinde kaşıntı var son aylarda ayva çekirdeği kaynatılıp jel gibi sürülüyomuş iyi geliyomuş artık başlamalıyız heralde
ALLAH korusun cnm geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
selam,umarım hepiniz iyisinizdir.göğüslerin kaşınması beni de öldürecek kocaman oldular kaşınıyolar,acıyolar her tarafı kırmızı kırmızı yara gibi oldu..napcaz bilmiyorum.ben bebe pudrası sürüyorum aralarına sürekli rahatlatıyo sanki

ayva çekirdeği kaynatıp sür

benimkinden süt gelmiş galiba sabah giyinirken sütyenimde gördüm :)) çok komiğime gitti yaa

yok takmıyorum inan...kimyama etki ermiyo çok şükür...çünkü kusuyorum içime atsam dert olur....bide normalde hiç dile getiren biri değilimdir..ama sağolsun bu ailede bunu öğrendim..rahatsız olduğunu dile getireceksin..kaynanam sağolsun en ufak şeyde beni uyarmayı seviyo hoş benden aldı o yüzü rahatsız değilim ama çünkü bende hoşlanmadığım şeyi söylüyorum böyle oluncada rahatlıyoruz.... Bu aralar...sanırım cnm fazla sıkılıyo sarcak bi yer arıyorum bu boşluğu yakaladım yapıştım:30: 3 gün sonra geçer...çok şükür yüzde hiç bi kırıcı tavrımız olmuyo işte..ister istemez... Bizdede hatalar vardır.. Napalım.. üzüldüğüm tek şey ne biliyomusun... Ilk torun onu geçtim..hani bi sorar dimi 1 kere... Nasıl bebiş die... Asla bu ay oldu 1 kere dahi sormadı..eşime diyorum yoldan aldım ben bunu sanki..böyle sahipsiz kalmasından hoşlanmıyorum...eminim doğunca çok ilgi görecek %100 ama ne yazıkki şimdiden aşılıyorum çocuğuma..babaanne kaka öğğğğ:9:

ay ila:52:hi canım sen çok yaşa emi uykum muykum kalmadı sayende " babaanne kaka öğğğğ:9:[/"

yok tatlımm onu her zamn etmezler herhalde bence sancı falan agrı warsa önemli bişey olrsa açılma var mı diye ederler gbi gelyr bna

benimki henüz etmedi canım..:44:

henuz alttan muayane etmedi cnm doktorum sanırm son haftalarda eder

tatlişoğlumun normal muayenesinde açılma olduğu anlaşılmış ya acep benim doktordamı bi eksiklik var diye düşünmüştümmm sorun etmiym o zaman

Back
X