• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ah canlarım ya sağlıkla doğsa yavrularımız :49::49::49:
erken doğum tehtidi yaşayan rkadaşlarım için dua ediyorum allahım sağlıkla vede zamanında kavuştursun bebeklerimize

Duaların için teşekkürler canım,hepimiz ve bütün anneler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah..

Kızlar bizim için...göğüs pedi...hasta pedi..ilk zamanlar iyi oluyomuş... Sonra bi marka var ne içindi o lojishtek miydi :9: Ne salladım ama...bunun gibi neler lazım bize....

saol cnm yumuşamam var açılmam yok allahtanda kasılmalarım çok oldu dayanamayacağım kadar birde bende aşağıya çok baskı var yani normal olmayan ağrılar yaşıyorum yada erken diyim gece acil vurdurduk o iğneyi kasılmalar gecti ama adet sancılarım fena dr hastaneye yatırayım istersen dedi ama ben istem,iyorum çokçok mecbur kalmadkça canım çok sıkkın anlıcağınz

geçmiş olsun canımbenım yaa su kuzulara bak bıze ne acılar cektıryorlar ama şükürler olsunkı yanımızdalar onlar paha biçilmez varlıklar eccekler bızı ağlatıp canımızı acıtıyorlar

mefunihi,300110,simten81,KEJA,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,

merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim için:16: hepiniz bir kardeş gibi oldunuz

Kızlar az önce tesadüf olarak şöyle bir yazıya denk geldim

Doğumda kadın korkmaya başladı mı şeytan ona musallat olur ve onu iyice korkutur. Korku çocuğa da geçer ve yanlış hareketleri yapmaya başlar. İnşikak suresi okununca şeytan yaklaşamaz, sonunda Hz. Allah çocuğa secde emreder. Çocuk ters olsa bile pozisyon değiştirebilir...

Aklımızda olsun inş.:13:

mefunihi,300110,simten81,KEJA,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,

merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim için:16: hepiniz bir kardeş gibi oldunuz

hoşgeldin canımm:71:

mefunihi,300110,simten81,keja,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,

merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim için:16: Hepiniz bir kardeş gibi oldunuz

selam canım...

[ı]kızlar az önce tesadüf olarak şöyle bir yazıya denk geldim

doğumda kadın korkmaya başladı mı şeytan ona musallat olur ve onu iyice korkutur. Korku çocuğa da geçer ve yanlış hareketleri yapmaya başlar. Inşikak suresi okununca şeytan yaklaşamaz, sonunda hz. Allah çocuğa secde emreder. çocuk ters olsa bile pozisyon değiştirebilir...

aklımızda olsun inş.:13:
[/ı]

ay normal doğum ile aklınıza gelir inşallah duada kolay kolay doğurup çıkarsınız kızlar...

selamlar annişler benden size tavsiye bebeğimizin bir an önce gelmesi için dua etmeyin zamanında hayırlısıyla gelsin deyin.bilmeden kendimiz erken doğum için dua ediyormuşuz gibi bunu da eşim bana hatırlattı şimdi diyorum zamanında gel minik güzel kızım:34:

hoşgeldinnnn :48: :48:

selamlar annişler benden size tavsiye bebeğimizin bir an önce gelmesi için dua etmeyin zamanında hayırlısıyla gelsin deyin.bilmeden kendimiz erken doğum için dua ediyormuşuz gibi bunu da eşim bana hatırlattı şimdi diyorum zamanında gel minik güzel kızım:34:

cnm bende şöle diyorum hep sağlıkla zamanında gelsinler ama zaman çok çabuk geçsin :1:

mefunihi,300110,simten81,keja,mavili34,esrayagmur,angel74,babybaby86,ayca22,leegorkemm,

merhaba bayanlar geçmişi okuyayım dedim ama ilk önce herkese birselam vereyim dedim ,allah hepimizin yardımcısı olsun inanın ki esracığımın dediği gibi iyiki varsınız benim için:16: Hepiniz bir kardeş gibi oldunuz

:70::71: Hoşgeldin cnm.......:3:

bir uykum var bir uykum var ki anlatamam ama malesef gündüzlei hiiiç uyuyamıyorum alışkanlık olmayınca yatıyorum yok uyku girmiyor gözüme şu andada keyif yapıyorum girdim yatağın içine leptopta kucağımda ,ama geçmişi okuyunca üzülüyorum kızlar ya şu erken doğum olayları olsun ,kaynanalar olsun ,eşler olsun takmamaya çalışın kafanıza allahtan kayınvalidemle görüşmüyoruz diyorum ama bende allah izin verirse kaynana olacağım ayyy öyle düşününcede şimdi ki aklımla ben hiiiç mi hiiiç karışmam diyorum ama o günle gelince ne olacak bakalım:1:

Pazartesi bebişimi görmeye gidicem kızlar.... Muayene 10 nundaydı... Kontrolümüzüde artık kullanalım değilmi..malum o kadar para veriyoruz.... Doktorum kızarmı bilmiyorum ama çok pimpirikliyim die...neder bilmiyorum..bu karnımda 3-4 gündür toplanma var dicem bakalım ne dicek....

Back
X