• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

mide yanması cok zor canım ben gece uykudan uyanıyordum..bu ara iyiyim ama..insana yemekte yedirmiyor:((gerci doğru dürüst uykuyu unuttum her dönecegim zaman uyanıyorum eşim dalga geciyor benimle kaplumbağa gibisin sırt üstü yatınca öyle kalıyorsun die:9:

ayy çok zor yaa ıyı sen atlatmıssın.benımkıde bugun dıyor yorgan duzeltmekten uyuyamıyorum ayrı yatmak ıstıyor

kızlarrr ındırek coombs testı yaptrcam sonrada ıgne vurulcam ıgnenın fıyatı 140 testın kı 30
saglık ocagında yapılıyormu.bu ıgneyı ssk karşılıyormu bılıyormusunuz

canım benim doktor iğne için yatış gösterdi hastanerde iğne yapılınca para alınmıyor doktoruna bir danış bence boşuna apra verme...

1 ay sonra bu topik bu saatte en az 8 kişi olmazsa bende yusufun anası değilim...:60: tek kaldık anam...gözlerim yollarda biri gelsede dedikodu etsek die:49::51::64:

Merhaba arkadaslar. Umarım hepiniz bebislerinizle iyisinizdir. Ben pek iyi değilim. Aksamdan beri göbeğimin üst tarafı agiriyor. Göbek deligindden bir karış yukarısında ağrı var. Göbeğim semsert. Bebisim hareketli çok. Sizce bu ne olabilir? Size de oldu mu hiç? Ağrı korkutuyor beni :(((

slm kızlar nasılsınız?benim oğluşumda sağ kaburgamı zorluyor:((son 2-3 ay cok zor gecicek galiba hamilelik daaha yeni baslıyor gibi..

biz burdayız canım sen yoksun:9:bebişler gece uyutmuyor artık napalım:))

kızlar hepsi çok normall.artık karınlar geriliyo bebiler popo dayıyo..mideye baskı çok uçuk bişi olmadıkça tedirgin olmayın...illki rahatsızlık veriyo...

ben buradayım cnm hareketli olmayınca of görünüyorum sanırım...

kızlar hepsi çok normall.artık karınlar geriliyo bebiler popo dayıyo..mideye baskı çok uçuk bişi olmadıkça tedirgin olmayın...illki rahatsızlık veriyo...

ben buradayım cnm hareketli olmayınca of görünüyorum sanırım...

bian önce doğursak artık ya yani vakit cabuk gecse bebişler zamanında gelsinde:9:yok canım tedirgin olmuyorum ben kolay panik olan bi yapım yoktur..bu ara şişmeye basladım ya ödem olmaya basladı tuzuda kesemiyorum tansiyonum cok düşük:26:

bian önce doğursak artık ya yani vakit cabuk gecse bebişler zamanında gelsinde:9:yok canım tedirgin olmuyorum ben kolay panik olan bi yapım yoktur..bu ara şişmeye basladım ya ödem olmaya basladı tuzuda kesemiyorum tansiyonum cok düşük:26:

tansiyonun düşük normalleştirmek içinmi istiyo canın tuz..bende bayılıyorumama dikkat et cnm....ödem tutarsa vucudun zor olur cnm hareketler vs.... aman dikkat et...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bız bebişimle iyiyiz cok sükür

günaydınnnn canımmmm iyi olmanıza sevindik bizde:66:
Sabah sabah geldim bebek ihtiyaç listesi hazırladım bende.Hafta sonu alışverişe gidicem ne almam gerekiyor bi liste yapayım dedim.2 sayfa liste çıktı:26:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bız bebişimle iyiyiz cok sükür

günaydınnnn canım:74:hep iyi olun inşallah:nazar:biz de oğlumla iyiyiz süt içiyoruz:56:bugün dr.gitcez çok heyecanlıyım bir an önce yakışıklı bıdığımı görmek istiyorum...inşallah herşey yolundadır dün aile hekimliğinde tartıldım 1 ayda 1 kilo almışım geçen ay şeker çıkmıştı diyete başlamıştım fazla mı abarttım acabe inşallah oğlum gelişmiştir:emir_bebek:

günaydınnnn canım:74:hep iyi olun inşallah:nazar:biz de oğlumla iyiyiz süt içiyoruz:56:bugün dr.gitcez çok heyecanlıyım bir an önce yakışıklı bıdığımı görmek istiyorum...inşallah herşey yolundadır dün aile hekimliğinde tartıldım 1 ayda 1 kilo almışım geçen ay şeker çıkmıştı diyete başlamıştım fazla mı abarttım acabe inşallah oğlum gelişmiştir:emir_bebek:

hadi güzel haberlerle gelin inşallah.Dikkatli ve sağlıklı beslendiysen sorun yoktur.Senden gitmiş bebişe gelmiştir.:49:

gelişmez olurmu canım benım ınsallah tosun gıbı olmustur:60:

günaydın kızlaar :92:
nasılsınız,ne var ,ne yok?
unnado da funnababy polar battaniye kampanyası var..
ben 1 tane tk. aldım,ne zamandır beğeniyordum sonunda aldım..:52:

esteem eflalim mesa KEJA Canikim landsarc armak

Günaydın Güzel Annelerrr:92: :92: :92:
Nasılsınız?
Dün halı aldık bebeğimin odasına, mobilyası da haftasonu gelecek, çook mutluyum..
cumartesi de inşallah doktor kontrolümüz var, kızımı görücem 1 ay aradan sonra :66::46:

Back
X