• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bundan sonra her dr gttıgımde nst grcekmışım bıde buna ayrıyetten 50tl vercekmışım paralı oldugunu duyunca şaşırdım

Sen özele gidiyorsun anlaşılan devletde yaptırsan 50 tl gerçekten çokmuş, son ay her hafta gireceksin birde

iyi akşamlar güzel anneler:1:

ya kızlar benim acayip belim ağrıyor hatta kalkıp adım atamıyorum kitleniyorum eşime tutuna tutuna biraz gezindim evin içinde açıldı biraz ama yatınca yine kalkamıyorum ayaklarıma basamıyorum terliğiimi giymek için bile ayağımı kaldıramıyorum çok canım acıyor sizdede böyle şeyler oluyomu :59:

Canım bel ağrıs çok yok da bende benimde sırtım kolum boynum başım bacaklarım ara ara ağrıyor biri geçiyor biri başlıyor annem erkek çocukda romaztima artar demişti çok haklıymış hergün bir yerimin ağrısıyla kalkıyorum:(

senin miniğin kızmı.. annelerimiz der kız ağır olur die...bizim erkek çok şükür öyle bi şikayetimiz yok..ama zaman zaman bel ağrısı oluyo çok normal cnm... yerin sertmi yatış şeklin vs bile etkiler...altına pufi yorgan koy cnm... bii bak yumuşak yerde dene yat cnm...

Bak sende kızda ağrı olur diyorsun:) demek ki bu durum kişiye özel:)

Merhaba arkadaslar. Umarım hepiniz bebislerinizle iyisinizdir. Ben pek iyi değilim. Aksamdan beri göbeğimin üst tarafı agiriyor. Göbek deligindden bir karış yukarısında ağrı var. Göbeğim semsert. Bebisim hareketli çok. Sizce bu ne olabilir? Size de oldu mu hiç? Ağrı korkutuyor beni :(((

Canım serteleşme birkaç kere bendede oldu bende korktum önce noluyor diye sonra sertleşme olunca sırt üstü yatıp ovalıyorum karnımı yani seviyorum oğlumu hemen yumuşuyor sertleşen yere dayanmış oluyor iyice artık poposumu başımı onu bilmiyorum ama ara ara bendede oluyor ağrında bağırsaklarla alakalı olabilir ama endişen varsa doktoruna sor bence sağlık ocağına gidiyorsan ordada çok güzel ilgileniyorlar

günaydınnnn canım:74:hep iyi olun inşallah:nazar:biz de oğlumla iyiyiz süt içiyoruz:56:bugün dr.gitcez çok heyecanlıyım bir an önce yakışıklı bıdığımı görmek istiyorum...inşallah herşey yolundadır dün aile hekimliğinde tartıldım 1 ayda 1 kilo almışım geçen ay şeker çıkmıştı diyete başlamıştım fazla mı abarttım acabe inşallah oğlum gelişmiştir:emir_bebek:
Oh ne güzel bizim randevu 4 şubatad az kaldı:) aslında bence aldığın kilo gayet normal emin ol bebeğe yaramıştır doğru gıdaları aldıysan tabi:) bende az almak istiyorum artık son iki aydır birden aldım kilo:(

Bu arada herkese günaydın tetanoz aşısının ikincisini olacaklara söylüyüm ilki gibi sancı yapmadı sadece hareket ettirirken ve üstüne yatarsam kas ağrısı gibi ağrı oluyor ilkinde hiçbirşey yapmasamda zonkluyordu hamdolsun bunda rahatım:)

esteem eflalim mesa KEJA Canikim landsarc armak

Günaydın Güzel Annelerrr:92: :92: :92:
Nasılsınız?
Dün halı aldık bebeğimin odasına, mobilyası da haftasonu gelecek, çook mutluyum..
cumartesi de inşallah doktor kontrolümüz var, kızımı görücem 1 ay aradan sonra :66::46:

Günaydın şekerim;oy oy oy güle kullanın inşallah...sen izmir deydin demi canım kontrole nereye gidiyorsun?

[

[

Oh ne güzel bizim randevu 4 şubatad az kaldı:) aslında bence aldığın kilo gayet normal emin ol bebeğe yaramıştır doğru gıdaları aldıysan tabi:) bende az almak istiyorum artık son iki aydır birden aldım kilo:([/QUOTE]

sağol canım ya çok rahatlattınız beni dünden beri hep kafama takılıyordu bu konu...sağlıklı beslenmeye gayret ettim ekmek hamurişi pilav makarna onları yemedim sadece onların da bebeğe ne yararı var ki demi yani?

Bu arada herkese günaydın tetanoz aşısının ikincisini olacaklara söylüyüm ilki gibi sancı yapmadı sadece hareket ettirirken ve üstüne yatarsam kas ağrısı gibi ağrı oluyor ilkinde hiçbirşey yapmasamda zonkluyordu hamdolsun bunda rahatım:)

hadi geçmiş olsun:nazar:ben ilk çocuğumda 4 tane yaptırmıştım sonuncuyu yaptıramamıştım..bu hmileliğimde sadece 1 kere vurulman yeter dedi ebe ben de 1 tane ile kurtuldum:52:

Günaydın şekerim;oy oy oy güle kullanın inşallah...sen izmir deydin demi canım kontrole nereye gidiyorsun?

canım benim doktor Tepecik Doğum hastanesinde çalışıyor. Ben onun özel muayenehanesine gidiyorum,Kahramanlarda.
Doğumu da Çınarlı doğum hastanesinde yapacağım inşallah..:49:
sen nereye gidiyorsun? nerde dogum yapacaksın belli mi??:70:

esteem eflalim mesa keja canikim landsarc armak

günaydın güzel annelerrr:92: :92: :92:
Nasılsınız?
Dün halı aldık bebeğimin odasına, mobilyası da haftasonu gelecek, çook mutluyum..
Cumartesi de inşallah doktor kontrolümüz var, kızımı görücem 1 ay aradan sonra :66::46:

günaydınnn cnm ne güzell darısı başıma biz de bir türlü spariş veremedik aksam bir mobilyacı daha gelecek eve fiyat alacaz fortmanto da yaptırıyoruz ...

Ayça bakım ürünlerinden aldın mı uygun bulursan bana da haber verir misin dün metro ve özdileğe baktım sebamed şampuan 500 ml 26 tl ve 24 tl di acaba eczanelerde daha mı uygun eşimin defterini yazdığı bir eczacı var önce fiyat araştırması yapıp en son oraya gitmeyi düşünüyorum

canım benim doktor Tepecik Doğum hastanesinde çalışıyor. Ben onun özel muayenehanesine gidiyorum,Kahramanlarda.
Doğumu da Çınarlı doğum hastanesinde yapacağım inşallah..:49:
sen nereye gidiyorsun? nerde dogum yapacaksın belli mi??:70:

ben öyle çok hastane değiştirdim ki...en sonunda ege pol de kaldım bu aydan sonra da başka hastane kabul etmez herhalde...doğumu da ege pol de yapcam büyük ihtimalle..arkadaşlarım tavsiye etmişti ege pol ü ...tabi .çınarlı daha güzel ama bize uzak canım

Ayça bakım ürünlerinden aldın mı uygun bulursan bana da haber verir misin dün metro ve özdileğe baktım sebamed şampuan 500 ml 26 tl ve 24 tl di acaba eczanelerde daha mı uygun eşimin defterini yazdığı bir eczacı var önce fiyat araştırması yapıp en son oraya gitmeyi düşünüyorum

canım ben Hellobabyden Büchenin çantalı setini aldım. 50 Tl. idi.
Çok araştırmadık, sebamed alacaktım onun orada kampanyası yoktu, eşim de alalım alalım deyince büchenin çantalısını aldık..:97:

canım ben Hellobabyden Büchenin çantalı setini aldım. 50 Tl. idi.
Çok araştırmadık, sebamed alacaktım onun orada kampanyası yoktu, eşim de alalım alalım deyince büchenin çantalısını aldık..:97:

büchenin çantası nasıl?malzeme çantası olarak kullanabilecek türde mi?

günaydınnn cnm ne güzell darısı başıma biz de bir türlü spariş veremedik aksam bir mobilyacı daha gelecek eve fiyat alacaz fortmanto da yaptırıyoruz ...
Halledersiniz canım, daha vakit var, içinize sinsin önemli olan o :48:

ben öyle çok hastane değiştirdim ki...en sonunda ege pol de kaldım bu aydan sonra da başka hastane kabul etmez herhalde...doğumu da ege pol de yapcam büyük ihtimalle..arkadaşlarım tavsiye etmişti ege pol ü ...tabi .çınarlı daha güzel ama bize uzak canım

Egepol de bana uzak, ama birkaç tanıdığım Egepolde doğum yaptı, orası da iyiymiş,memnun kaldılar :nazar: İnşallah hepimiz sorunsuz, ağrısız, kolay doğumlar yaparız :nazar:

canım Omuz çantası, yanlarda minik gözleri var, içinde de minik minik gözler ayırmışlar. Kullanılır bence, bir de alt açma örtüsü vardı içinde.. Öyle aman aman şık değil ama işimizi görür. :69:
ekstradan çanta almayacağım şu an, bu çantayı kullandıkça yeterli gelmezse öyle bakarım diyorum..

Egepol de bana uzak, ama birkaç tanıdığım Egepolde doğum yaptı, orası da iyiymiş,memnun kaldılar :nazar: İnşallah hepimiz sorunsuz, ağrısız, kolay doğumlar yaparız :nazar:[/QUOTE]

inşallah canım ,hepimiz hayırlısıyla sağlıklı doğumlar yapalım :nazar:

canım omuz çantası, dışta yanlarda minik gözleri var.Ayrıca içine de yapmışlar, ufak ufak ayrı bölümler.. Benim işimi görür gibi geldi. Şimdilik başka çanta almayacağım..baktım ilerde sığmıyorum, o zaman daha büyük bir çanta alırım diyorum..
çantanın alt açma hediyesi de vardı. alt açma bezi aman aman şık değil ama iş görür sonuçta :69:

önceki yazdığım mesaj hata verince bir daha yazdım ... iki kez cevaplamış oldum :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız inş herkesler iyidir benimde saat 11.10da randevum var bir ay oldu bebişimi göremiyorum özledim valla bakalım ne kadar büyümüş bizim sıpa bende geçen ay değiştirdim doktorumu şimdi hospitalium çamlıca hastanesine bahar hanıma gidiyorum tavsiye ettiler memnun kaldım bakalım doğumuda orda yapıcam heralde birde kızlar epiduralle doğum yapıcak olan varmı ben biraz tedirginim ama daha karar veremedim tabi şu anda benim hala sezeryan görünüyor ama eğer normal doğum yapbilirsem düşünüyorum epidurali.

Back
X