- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.221
canım 2.doz zaten en az 1 ay sonra yapılıyor 15 gün gecikmişsin..
sağlık ocağına bir sor istersen bence yapılabilir..
Benim bir ayım daha yeni doldu.merhaba hanımlar
tetanoz aşısının 2. dozunu oldunuz mu? bir ay arayla 2. dozun olması gerekiyomuş bende 1.5 ay oldu şimdi de geç mi kaldım acaba? ya da vurulmasak nolur??
anacım cmt bu yana istanbula kar kar kar diyip duruyo tvler havada hiç bişey yok ben anlamadım bu işi
ay yaaa ertesi gün işe gitmeyecek olmak harika bi duygudur eminim bende artık o duyguyu yaşamak istiyommmmmmmm sıkılmazsın neden sıkılasın sende yat yuvarlan tadını çıkar ohhhh
Bugün öğleden sonra gidicem artık daha fazla geciktirmeyeyim. Çalışınca her zaman izin almak mümkün olmuyor o yüzden böyle aksamalar oluyor..
EVET YA KESKE BEN DE İMKANIM OLSA KIZIMI KENDİM BÜYÜTSEM MALESEF 40 GÜNLÜKKEN İŞE BAŞLAMAK ZORUNDAYIM HENÜZ BAKIM OLAYINI DA KONUŞMADIK KAYINVALİDEM LE OFFF BEN BEBİŞİME BAKACAK OLANI ÇOK KISKANIYORUM SANKİ KİMSE BENİM GİBİ İLGİLENEMZ GİBİ GELİYOR KUCAĞA ALISMASIN DİYE EŞİME BİLE ŞİMDİDEN TEMBİH EDİYORUM SONRA DA AKLIMA GELİYO YA BAKAN KİŞİ O KADAR TEMBİHİME RAĞMEN KUCAĞA ALIŞTIRIRSA DİYEHAMİLELİK İŞTE KAFAYA TAKACAK BİŞEYLER BULUYORUM HER ZAMAN
BENDE ANNEME ÇOK TEMMİH EDİYORUM ŞIMARIKLIĞA ALIŞTIRMAYIN DİYE MALUM BİZDE İLK TORUN HEYACANLI HERKEZ ONLAR ŞIMARTICAKLAR AKŞAMLARI BİZE GELİNCE AYNISINI BİZDENDE BEKLİCEK BAKALIM NE YAPICAZ
Bizim hala bir ismimiz yok
Cumartesi doktor kontolümüz vardı kızım 1340 gr olmus herşey iyi dedi doktor 15 subatta raporum başlıyor o gün için dolpler çekimi de istedi kalçam da ağrı olduğunu soyledim magnezyum ve kalsıyuma devam et dedi ... Hafta sonu hep temizlikle geçti hava da çok soğuktu malesef kendimi çok yordum sanırım c.tesi aksam kalça ağrım baldırlarıma indi yürüyemeye başladım bir an korktum boyle olursam işe nasıl gidecem diye neyseki dün aksam erken yatıp dinlendim ve bugun daha iyiyim
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bizim dun yanı 30 ocak evlilik yıldönümümüzdü çok güzel bı gun gecırdık hayatımın anlamı bebğimin babası herşeyim canım eşim onu çok sevıyorum allah basımızdan eksık etmesın.
oyle cnm mecburen yapıyoruz yoksa eve giremeyiz dağınıklıktan ben rapor alıp 31 marta kadar çalısmayı düşünüyorum kızıma oda yapacam paraya ihtiyacım var
günaydın kızlarrrr:92:
herkese güzel bir hafta diliyorum..
Biz haftasonu kontrole gittik, kızımla iyiyiz.. Sizler nasılsınız??
Kızımın mobilyaları da geldiiio yüzden çok mutluyum..
kızlaar selaaam..:92:
nihayet taşındık dün,ama ev savaş alanı gibi ..çok yoruldum,yorulduk..
yerleştirme işini nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum valla..
kendimizi bir evin içine atalım da diyorduk şimdi attık ama sonrası nasıl olacak..
bir yandan kendimden korkuyorum,birşey olacak diye,belim çok ağrıyor,
hatta sağ kalçama vuruyor yürürken acı çekiyorum..
dinlenince geçer umarım,ama nasıl dinlenicem..ooff
Hoşgeldin canım, sana da iyi haftalarGünaydın Herkese
İyi haftalar olsun . İnşallah bereketli ve hızlı bir hafta olur . Mslum yapılacak çok iş var..
Maşallah bebeğine gözün aydın . seninle günlerimiz aynı . neden dopler çektireceksin anlamadım ??o ağrılardan bendede var gece çok uyanıyorumBende çalışmıyorum temizlik bu güne kaldı ayrıca bebeğin odası gelecek odayı yavastan düzenlemem gerek .
Bebeğinle eşinle nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah .
Seninle günlerimiz aynı gözüküyor canım ama benim bebek 9 gün önden gidiyor . Tahmini doğum usg ye göre 2 nisan. çevremde yakın zamanda doğum yapanlar genellikle 15-20 gün önceden yapmış sen 31 marta doğumunun kalacağını düşünüyormusun bence biraz daha erkene al derim belli olmaz 36. haftadan sonra ..
Gözün aydın inaşşalh sonuna kadarda böle bitiririz . mobilyalarınızda hayırlı olsun güle güle kullansın bebeişin ..
Hayırlı olsun yeni evin . Güle güle bebeğinle eşinle oturun inşallah . Evtasımak çok zor ben normal halimle içinden 1 ayda zor çıktım yerleşmenin ama yardım eden kimsem olmadı .ailem burada değil herşeyi yanlız yerleştirdim . kendine stres yapma yavaş yavaş olur inşallah ..
günaydın kızlar ayy ne güzel bugun böyle kalabalık topiğimiz bende dün bebişimin bütün kıyafetlerini hallettim çook şükür sadece nevresim takımı uyku seti birde beşiğimizi alıcam geriyede benim lohusa için gecelik falan almadım kendime onlar kaldı artık yavaş yavaş hastane çantamı hazırlamak istiyorum sizler hazırladınızmı yoksa benmi acele ediyorum.
Yok canım karar veremedik.karar veremedinizimi
günaydın kızlar ayy ne güzel bugun böyle kalabalık topiğimiz bende dün bebişimin bütün kıyafetlerini hallettim çook şükür sadece nevresim takımı uyku seti birde beşiğimizi alıcam geriyede benim lohusa için gecelik falan almadım kendime onlar kaldı artık yavaş yavaş hastane çantamı hazırlamak istiyorum sizler hazırladınızmı yoksa benmi acele ediyorum.
Hoşgeldin canım, sana da iyi haftalarÇok teşekkür ederim
Hoşgeldin şekerim :80: maşallah çoğu şeyi hallolmuş, güzel günlerde kullansın inşallah
ben 2 gecelik & 1 pijama aldım, ama öylece duruyor, daha çanta hazırlamadım... Martın ortasına doğru çanta hazırlarım diyorum. önceden mi hazırlamak lazım ki :26:[/ canım ya insanın aklına herşey geliyo erken doğum gibi benim bebişin eşi aşşağıda olduğu için erken doğum durumu olabilir bu nedenle diyorum erkenden hazır olsun .
Yok canım karar veremedik.
Ne güzel siz karar vermişsiniz.
Hoş geldin. Hayırlı olsun.
Bizim sadece kıyafetimiz var. Başka da bir şey almadık şimdilik :26:
herkes elinde olmayana özeniyor sanırım... Işten çıkmak benim tercihim değil...belki bu yüzden çok hoşuma gitmiyor.. Yerime bakabilecek birisi olmadığı için patron kalıcı bir eleman arayışı içine girdi... Dilerim allahtan bulamaz :))))) yada dilerim allahtan bulduğu eleman 7-8 ay sonra kaçarda beni geri çağırır :)))))
cinsiyeti belli olmadan kız olursa ismi hazırdı zati gerçi ilk bize erkek dediklerindede hemen bulduk ismini kıza dönünce hazır bekliyodu zeynep nil güzel dimi
sizde aday isimler neler
Bilmiyorum ki benimki geçmiyor ama herkeste aynı şeyler olmuyor biliyorsun.
Doktor hızlı yürümemi, çok ayakta kalmamamı vs. söyledi ama ilaç filan vermedi.
Ben zaten düzenli ilaç kullanabilen biri değilim, o nedenle işime geliyor.
İlk defa bu kadar istikrarlı ilaç kullanıyorum, şimdiye kadar kullandığım ilaçları saysam şu 6 aydakinden azdır sanırım:))
Merhabalar herkese :80::80::80::80::79::79:
Haftasonu olunca pek kimseler olmuyor herkes gezmelerdemi caba diycem ama çok soğuk dışarı gezilecek gibi değil. Alışveriş merkezleride haftasonu çok kalabalık oluyor boğuluyorum sanıyorum gecen hafta gittim pazar günü 1 saat duramadım hemen çıktık geri .
Bu ağrılar bendede var geceleri uyuyamıyorum deliricem akşam olduğu zaman strese giriyorum nasıl uyuycxam diye . suan belim bacaklarım ve sırtım çok ağrıyor magnezyum içtim ama ne fayda. eşime diyorum yokmu acaba ahmileler için uyku ilacı ????Ne olacak halimiz ya daha 2 ayımız var ???Gittikçe ağırlaşıyorum ve çok çabuk yoruluyorum
kızlar toplamda 9 kg aldım çok degılmı yaa ama ne yapayım cok acıkıyorum cok yıyorum
ezgi güzelll idilde güzel bende idili severim bakÇok güzel canımZeynep ismini ben de çok severim.
Biz tek isim düşünüyoruz.
Ben başından beri Dilara diyorum.
Eşim karşı çıkmıyor ama tamam bu olsun da demiyor.
Diğer seçenekler de Ezgi (eşim bunu istiyor, ben pek sıcak bakmıyorum), İnci, İdil, İpek
kızlar ben büyük bir ihtimalle sezeryan olucam acaba gecelikmi alsam yoksa pijama takımımı hangisiyle daha rahat ederim yoksa çantaya ikisindende koysammı sezeryanda dikişlerden dolayı pijama takımı zor olur gibi geliyo ama genede bilmiyorum bilgisi olan varmı.
kızlar ben büyük bir ihtimalle sezeryan olucam acaba gecelikmi alsam yoksa pijama takımımı hangisiyle daha rahat ederim yoksa çantaya ikisindende koysammı sezeryanda dikişlerden dolayı pijama takımı zor olur gibi geliyo ama genede bilmiyorum bilgisi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?