2011 Nisan Anneleri

canım ben hem gecelik hem pijama takımı koycam çantaya bence sen de koy orada duruma göre ne giyceğimize bakarız artık

kızlar dün çok kötü bir gündü kanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı hala kendime gelemedim.çok korktum.Allah kimseye vermesin

kızlar dün çok kötü bir gündü kanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı hala kendime gelemedim.çok korktum.allah kimseye vermesin

geçmiş olsun canım... Korkma bazen olabiliyormuş böyle... Ama sakın yorma kendini... Dikkatli ol.. Tehklikeli ayları atlattık unutmayın :)))

kızlar dün çok kötü bir gündü kanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı hala kendime gelemedim.çok korktum.Allah kimseye vermesin

canım çoookk geçmiş olsun
panik olmuşsundur tabi çok şükür iyisin şimdi di mi??
iyi dinlen yorma kendini..

şimdi iyiym ama psikolojim çok bozuldu (( sebebi yok anlamadım gitti stres muhtmelen (( biraz canım sıkılmıştı önceki gün.Sağolun

Canım çok geçmiş olsun,iyiki birşey olmamış sana ve bebeğine.Dikkatli davran ve sıkıntı yapma hiçbirşeyi,kimse senden ve bebeğinden kıymetli değil

Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha yaşamazsın ve bizler de yaşamayız inşallah.

Peki kızlar bişey sorcam.Allah korusun biz erken doğum yapsak, yani kaçıncı haftadan sonra bebekler büyük oranda yaşatılabiliyor.28 mi? 30 mu? :18:

sanırım 30.haftada doğsada yaşıyor bebekler... ömrü varsa dünyada 25 de de yaşatırlar canım... Allah hayırlı uzun ömürler versin bebeklerimize...böyle şeyleri takmayın kafanıza...herşeyi planlamayın biz plan yaparken kader kenarda kıs kıs gülermiş... öyle olursa ne olur böyle olursa ne olur dememek lazım... Saldım çayıra mevlam kayıra diyorum artık :))))

Haklısın canım ömrü varsa yaşıyorlar.Ben o kadar takmamaya çalışıyorum ne de olsa herşey kader kısmet de arkadaşın kanaması olduğunu okuyunca aklıma geldi bir sorayım dedim merakımdan...

şimdi iyiym ama psikolojim çok bozuldu (( sebebi yok anlamadım gitti stres muhtmelen (( biraz canım sıkılmıştı önceki gün.Sağolun

canım çok geçmiş olsun..geçen ay benden de kan gelmişti gece 2.0 de gittik acile bebekle ilgisi yokmuş çok şükür idrar yollarımdanmış kum olabilir dedi doktor ya da bebek idrar yollarına baskı yapıp da orada kanamaya sebep olabilirmiş..sen de korkma sakın stres yapma...

2 gün önce K.K. öyle bir gezinti yaptım kızlar...4,5 aylık doğan bebekleri bile yaşatmışlar ama bazılarınıda yaşatamamışlar...Ben şuan 28 haftamdayım ve bu haftada anne ve bebekte oluşan değişiklikleri okudum...Yazının içinde bu haftada doğan bebeklerin yaşama sanşı dahada fazlaymış...Eee haftalarda geçtikçe şansları dahada artıyor ozaman...Bol bol dua edelim kızlar...

Son düzenleme:
slm anneler bugün kocaeli üniv den MR ve ultrason sonuçlarımızı alıp dr a göstercektik ama dr lar eylem yapıyormuş bugün,yarına kaldı bizim sonuçlar,inşallah kötü bişi demezler artık kızımda bende yorulduk iyice,stres yaptım erkencikten doğurup kurtulayım diorum bi gün saatine denk gelcek duam kabul olcak die de korkmuyo değilim hani bakıyorumda herkes te bi bacak bi kasık ağrısı almış başını gidiyo, demekki bende sizdenim üstüne bide grip oldum offf offf,sağlıklı ve dengeli beslenmek sağlık dengemi alt-üst etti sanırım eskiden yılda bi kere grip olurdum,ama son 4 ayda bu 5. boğazım şişmesi ve 3. gribim

hoşgeldiniyiyiz çok şükür sen ve bebiş nasılsınız

Hoşbulduk canım...Bende bebişte çoook iyiyiz...Bıcır bıcır içimde hiç durmuyor hareket halinde...Uyumuyormudur nedir anlamadım hiç...:26ün sabah babasına oyun yapmış hep...Tekmelediği yerlere elimi koyuyorum duruyor hemen diyor başka yerden tekmeliyor buu sefer diyor...:90:Yakalayamamış birtürlü oğlunu...

maşallah benim yaramaz oğlum da bu aralar hiç durmuyor çıkmak mı istiyorlar ne dışarısı cazip geliyor onlaradün gece biz uyurken babasının arkası dönüktü sırtına hep vurmuş benim oğlan babası da gece gece niye uynık ki diye düşünmüş öyle uyuyakalmış ve rüyasında bebişin doğduğunu görmüş kucağına almış onudiyor ki bütün gece sırtımı tekmeleye tekmeleye rüyama girdi çocuğumalem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…