- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.241
kızlar ben büyük bir ihtimalle sezeryan olucam acaba gecelikmi alsam yoksa pijama takımımı hangisiyle daha rahat ederim yoksa çantaya ikisindende koysammı sezeryanda dikişlerden dolayı pijama takımı zor olur gibi geliyo ama genede bilmiyorum bilgisi olan varmı.
kızlar dün çok kötü bir gündükanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı hala kendime gelemedim.çok korktum.allah kimseye vermesin
kızlar dün çok kötü bir gündükanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı hala kendime gelemedim.çok korktum.allah kimseye vermesin
kızlar dün çok kötü bir gündükanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı hala kendime gelemedim.çok korktum.Allah kimseye vermesin
şimdi iyiym ama psikolojim çok bozuldu(( sebebi yok anlamadım gitti stres muhtmelen (( biraz canım sıkılmıştı önceki gün.Sağolun
şimdi iyiym ama psikolojim çok bozuldu(( sebebi yok anlamadım gitti stres muhtmelen (( biraz canım sıkılmıştı önceki gün.Sağolun
kızlar dün çok kötü bir gündükanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı hala kendime gelemedim.çok korktum.Allah kimseye vermesin
geçmiş olsun canım, inşallah bir daha yaşamazsın ve bizler de yaşamayız inşallah.
Peki kızlar bişey sorcam.allah korusun biz erken doğum yapsak, yani kaçıncı haftadan sonra bebekler büyük oranda yaşatılabiliyor.28 mi? 30 mu? :18:
sanırım 30.haftada doğsada yaşıyor bebekler... ömrü varsa dünyada 25 de de yaşatırlar canım... Allah hayırlı uzun ömürler versin bebeklerimize...böyle şeyleri takmayın kafanıza...herşeyi planlamayın biz plan yaparken kader kenarda kıs kıs gülermiş... öyle olursa ne olur böyle olursa ne olur dememek lazım... Saldım çayıra mevlam kayıra diyorum artık :))))
hoşgeldinnn...
Selam annişkolar... Nasılsınız...
hoşgeldiniyiyiz çok şükür sen ve bebiş nasılsınız
Hoşbulduk canım...Bende bebişte çoook iyiyiz... Bıcır bıcır içimde hiç durmuyor hareket halinde... Uyumuyormudur nedir anlamadım hiç...:26 ün sabah babasına oyun yapmış hep... Tekmelediği yerlere elimi koyuyorum duruyor hemen diyor başka yerden tekmeliyor buu sefer diyor...:90:Yakalayamamış birtürlü oğlunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?