• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar dün çok kötü bir gündü :( kanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı :( hala kendime gelemedim.çok korktum.Allah kimseye vermesin

Canım büyük geçmiş olsun.... Aman dikkat et kendine bol bol dinlen uzat ayaklarını... iş miş yapma... bebek iyise dert etme rahat olsun için... sen sadece dinlenmene bak...:nazar:

slm kızlar..
biraz önce kontrolden geldim bebeğim 1 hafta geriden geliyormus cok moralim bozuldu:14:
dr protein almamı söyledi daha cook et tüketmemi istedi eti h,ç sevmiyorum ama:((

slm kızlar..
biraz önce kontrolden geldim bebeğim 1 hafta geriden geliyormus cok moralim bozuldu:14:
dr protein almamı söyledi daha cook et tüketmemi istedi eti h,ç sevmiyorum ama:((

uzulme canım ben de aynı durumdayım çok uzuldum ama ıyı beslendım ve dınlendım allah şukur ara açılmadı ama drumun yakın takıbı altındayım.çok ıyı beslenceksın

uzulme canım ben de aynı durumdayım çok uzuldum ama ıyı beslendım ve dınlendım allah şukur ara açılmadı ama drumun yakın takıbı altındayım.çok ıyı beslenceksın

aslında iyi beslendiğimi düşünüyordum..normal hayatımda da vejateryen denicek kadar az et yediğimiçin et hiç aklıma gelmiyordu..kırmızı et neredeyse hiç yemiyorum..eti ve yumurtayı cok tüketirsem aradaki acığı kapatır dedi dr..2 hafta sonra tekrar kontrolüm insallah ara acılmaz..
sen neler yemeye dikkat ediyorsun canım?

slm kızlar..
Biraz önce kontrolden geldim bebeğim 1 hafta geriden geliyormus cok moralim bozuldu:14:
Dr protein almamı söyledi daha cook et tüketmemi istedi eti h,ç sevmiyorum ama:((

tatlım c.tesi ben de dr gittim bebişin kafası bir hafta onde diğer bolümler bir hafta geriydi ben de geri mı dedim dr yo o tabiri 3 hafta olunca kullanıyoruz kafası genelde onde oluyor su anki ölçümler çok normal dedi ben de hiç hafama takmadım ama şimdi kafam karıstı her doktor ayrı soyluyor galiba

yssknk
canım ben sabah kahvaltıda ıkı yumurta yıyıyorum oglen mutalaka sulu yemek çorba yıyorum akşm yıne aynı yemek aralarda mevya çok fazla tuketıyorum cevız bırde sut

tatlım c.tesi ben de dr gittim bebişin kafası bir hafta onde diğer bolümler bir hafta geriydi ben de geri mı dedim dr yo o tabiri 3 hafta olunca kullanıyoruz kafası genelde onde oluyor su anki ölçümler çok normal dedi ben de hiç hafama takmadım ama şimdi kafam karıstı her doktor ayrı soyluyor galiba

benim drm direkt 1 hafta gerilik var dedi canım bilmiyorum ki:26:
ultrasonda 28+1 görünüyoruz yani 5 gün geride..
kafası ya da vucüdu için ayrı konusmadı canım sanırım bebişin durumu tamamen 5 gün geri..

yssknk
canım ben sabah kahvaltıda ıkı yumurta yıyıyorum oglen mutalaka sulu yemek çorba yıyorum akşm yıne aynı yemek aralarda mevya çok fazla tuketıyorum cevız bırde sut

iki yumurta mı:53:
iyi ki eşim yok yanımda senin yediğini duysa benimde agzımdan burnumdan teperdi:9:
ceviz ve sütle benimde aram iyi canım..
peki et tüketimin nasıl?

:
benim drm direkt 1 hafta gerilik var dedi canım bilmiyorum ki:26:
Ultrasonda 28+1 görünüyoruz yani 5 gün geride..
Kafası ya da vucüdu için ayrı konusmadı canım sanırım bebişin durumu tamamen 5 gün geri..

15 gün sonra dolpler cekimi var bakalım orada nasıl cıkacak daha once devlet hastanesinde cektirmiştim doktorum tekrar çektirmeni oneririm dedi aynı gün raporum da başlayacak

iki yumurta mı:53:
iyi ki eşim yok yanımda senin yediğini duysa benimde agzımdan burnumdan teperdi:9:
ceviz ve sütle benimde aram iyi canım..
peki et tüketimin nasıl?

ben ne çekıyorum eşimden bır bılsen annem kaldı 25 gun şimdı kaynnama devrettıler benı orda yıyıp ıçıyorum artık kaynnam hep başımda eşim tembıhlemış eşim benı yedı anlıycagın.et hergun yıyemıyorum ıkı gunde bır felan bı r ogun bırde haftada bır balık yıyorum.
:

15 gün sonra dolpler cekimi var bakalım orada nasıl cıkacak daha once devlet hastanesinde cektirmiştim doktorum tekrar çektirmeni oneririm dedi aynı gün raporum da başlayacak

evt bu takıpte dolplerde onemlı ben her gttıgımde drum bakıyor

:

dolpler ben hiç cektirmedim canım ayrıntılıya girdim ama dopler istemediler..
bende bugün iilk defa devlet hast.gittim bebişi de göstermediler kilosunu da hiç birsey sadece gerilik var dedi..
kendi drm özelde gecen günlerde bir sorun yasadık o yüzden baska bir dr için gittik ama hiç memnun kalmadım..
eşim kendi drm olduğu hast.müdürü ile görüştü devletten cıkınca adam binbir özür diledi baska bir drlarına yönlendirdiler..15 gün sonra ona gidicem hiç içime sinmedi bugün:((

ben ne çekıyorum eşimden bır bılsen annem kaldı 25 gun şimdı kaynnama devrettıler benı orda yıyıp ıçıyorum artık kaynnam hep başımda eşim tembıhlemış eşim benı yedı anlıycagın.et hergun yıyemıyorum ıkı gunde bır felan bı r ogun bırde haftada bır balık yıyorum.

evt bu takıpte dolplerde onemlı ben her gttıgımde drum bakıyor

ben doplere hiç girmedim canım:26:
bu eşler daha fena oluyor bizden..
bugün eşim hastaneden cıkınca sana cocuk emanet edende kabahat dedi beni güldürmek için ama ben tam tersi ağlamaya başladım..adam söylediğine söyleyecegine pişman oldu tabi..
zaten vicdan azabı cekiyor insan böyle olunca..

ben doplere hiç girmedim canım:26:
bu eşler daha fena oluyor bizden..
bugün eşim hastaneden cıkınca sana cocuk emanet edende kabahat dedi beni güldürmek için ama ben tam tersi ağlamaya başladım..adam söylediğine söyleyecegine pişman oldu tabi..
zaten vicdan azabı cekiyor insan böyle olunca..

kan akımına bakıyor dr belkı kendı drun bakıyordun sen farkında değılsındır ultrasonda kırmızı mavı renlkler gozukuyor ozamn.ultrasondan da kaynaklanabılr olçum yanlışı telaş yapma hemen banada başka dr demıştı çok uzulmuştum kendıme gelemedım bır hafta.tek yapcagın çok ıyı beslenıp dınlenmen.drum yapabılcegın en ıyı şeyı yaptın ve ara açılamdı dedı çok ıyı beslen dınlen uzulme buyuk bı sorun yok ortada.canım ılosu ve boyu kaç

Dolpler ve ayrıntılı farklı mı renli cıktı hangisinde veriliyo dr yarım saat falan sürer dedi her organını mı inceleyecekler

kan akımına bakıyor dr belkı kendı drun bakıyordun sen farkında değılsındır ultrasonda kırmızı mavı renlkler gozukuyor ozamn.ultrasondan da kaynaklanabılr olçum yanlışı telaş yapma hemen banada başka dr demıştı çok uzulmuştum kendıme gelemedım bır hafta.tek yapcagın çok ıyı beslenıp dınlenmen.drum yapabılcegın en ıyı şeyı yaptın ve ara açılamdı dedı çok ıyı beslen dınlen uzulme buyuk bı sorun yok ortada.canım ılosu ve boyu kaç

bugün ilkdefa devlete gittim canım kendi drmla bir sorun oldu da devlette de saolsunlar hiççbirsey söylemiyorlar:((ne kilosonu ne boyunu söylediler canım..15 gün sonra yine kendi drumn olduğu özelde baska bir dra gidecm devlette cıldırtıyorlar insanı:47:
yanlıs ölcmüş olabilirler tabi..

Dolpler ve ayrıntılı farklı mı renli cıktı hangisinde veriliyo dr yarım saat falan sürer dedi her organını mı inceleyecekler

dopler renkli olan canım..ayrıntılıda da tüm organlarını inceliyorlar ona 21.haftamda girdim..
o haftalarda herkesten istediler zaten sen girmedin mi ozman?

kızlar dün çok kötü bir gündü :( kanamam başladı apar topar gittik hastaneye açılma yoktu nst de bebek de iyiydi serum takıldı ilaçlı :( hala kendime gelemedim.çok korktum.Allah kimseye vermesin
Çok geçmiş olsun canım. Hiçbir şey senden ve bebeğinden daha önemli değil.
Gereksiz şeylerle üzme sakın kendini.
slm anneler :49: bugün kocaeli üniv den MR ve ultrason sonuçlarımızı alıp dr a göstercektik ama dr lar eylem yapıyormuş bugün,yarına kaldı bizim sonuçlar,inşallah kötü bişi demezler artık kızımda bende yorulduk iyice,stres yaptım erkencikten doğurup kurtulayım diorum bi gün saatine denk gelcek duam kabul olcak die de korkmuyo değilim hani :1: bakıyorumda herkes te bi bacak bi kasık ağrısı almış başını gidiyo, demekki bende sizdenim :9: üstüne bide grip oldum offf offf,sağlıklı ve dengeli beslenmek sağlık dengemi alt-üst etti sanırım eskiden yılda bi kere grip olurdum,ama son 4 ayda bu 5. boğazım şişmesi ve 3. gribim :5::5:
İnşallah her şey normal çıkar canım.
slm kızlar..

Bir hafta çok büyük bir gerilik değil canım.
Biraz dikkat edersen kapatırsın.
Bizde gerilik yok ama çok et tüketmeme rağmen proteinim düşük çıkmıştı.
Ben de yumurta ve bakliyatla açığı kapatmaya çalışıyorum.
Et yiyemiyorsan bol bol bakliyat tüket.

Back
X