2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım,bende yeni geldim sayfalara bakıyordum bikaç saat girmeyincede birikiyo sayfalar üzülme:) nasılsınız paşayla,biz çok ağırlaştık aysu sen ne durumdasın,artık oturup kalkarken çok zorlanıyorum ve karnımın altı acıyor nedense:26::26:

allaha şükür iyiyiz cnm.salı günü gördüm paşamı tekrar :)
keyfi yerindeydi gülüyodu valla.
ben 2 gecedir hiç uyuyamıyorum artık cnm.karnım taş gibi oluyo.sağıma yatıyorum ordan vuruyo salouma yatoyorum ordan vuruyo.bi kaç gündürde alışverişti doktordu derken baya yoruldum dün bel ağrısında ağladım resmen.kremle massaj yaptıda eşim rahatladım biraz.artık ayakta kalamıyorum fazla.dahada 7 haftamız var nasıl olcak bilmiyorum cnm ya.

hosgeldınız komsular:71:

hoşbulduk cnm.

benim ikili ve üçlü taramalar aslında sorunsuz çıktı ama yaştan dolayı doktorum amnisentez yapalım dedi biz de kabul ettik.benim asıl sorun bitmek bilmeyen bir kanama başladı epey hastanede yatmak zorunda kaldım.bu kadar kanamya düşmüştür diyorum doktor ulturasonla bir bakıyor kalp atışları var.kötü günlerdi.şimdide bu nedenlerden dolayı her şey yasak.
geçmiş olsun cnm.rabbim evladını sağsağlim sağlıkla kucağına almayıo nasib etsin.

hoş geldin canım

hoşbulduk cnm.

evet cnm benim bugün itibari ile 56 günüm kaldı inşallah.
ama çantamız felan hazır her ihtimale karşı.gerçi zamanında gelsin daha eksiklrimiz var.
sende nasıl hazırlıklar cnm?

Benim de daha çook eksiğim var.Ama bu ay içinde tamamlayacağız inşallah.Son aylarda belki çok ağırlaşırız çıkmaya fırsat olmaz.

Benim de daha çook eksiğim var.Ama bu ay içinde tamamlayacağız inşallah.Son aylarda belki çok ağırlaşırız çıkmaya fırsat olmaz.

cnm eksikler hiç bitmiyo valla.
bizimde balkonumuz kapanıcak.dolap yapılıcak siparişini verdik.bebek arabamızı almadık henüz.kıyafet olarakta çok bişi almadık 0-3 aylıkları aldım daha çok çünkü bebeğim nasıl bi bebek olucak bilmiyorum irimi olucak uzun mu sağlıkla bi doğsunda gerisi alınır inşallah.

cnm eksikler hiç bitmiyo valla.
bizimde balkonumuz kapanıcak.dolap yapılıcak siparişini verdik.bebek arabamızı almadık henüz.kıyafet olarakta çok bişi almadık 0-3 aylıkları aldım daha çok çünkü bebeğim nasıl bi bebek olucak bilmiyorum irimi olucak uzun mu sağlıkla bi doğsunda gerisi alınır inşallah.

Kıyafetleri 0-3 ay arası almakla iyi yapmışsın canım ben de öyle yaptım.Bebekler çok çabuk büyüyor, birçok şey ziyan olabiliyormuş. Arabası ,beşiği,dolabı bizim de eksik.Daha bir sürü ıvırı zıvırı hep kesik.Kendime gecelik falan da almadım daha.Panik yapmıyorum ama hepsi hallolur inşallah.

kızlar ya benim kafam karıştı ya bu parkyataklar için nasıl bi sünger almalıyız acaba.ben viscoların yenidoğanlara çok yumuşak olduğu için sağlıklı olmadığını duydum ama yarı ortopedıklerde yatağın ilk katı için çok kalın olmuyormu alan arkadaşlar siz nasıl aldınız.visco yatağı ilerleyen dönemlerde kullanabilecekmi bebişler acaba....:26:

kızlar ya benim kafam karıştı ya bu parkyataklar için nasıl bi sünger almalıyız acaba.ben viscoların yenidoğanlara çok yumuşak olduğu için sağlıklı olmadığını duydum ama yarı ortopedıklerde yatağın ilk katı için çok kalın olmuyormu alan arkadaşlar siz nasıl aldınız.visco yatağı ilerleyen dönemlerde kullanabilecekmi bebişler acaba....:26:

Hımm hiç bilgim yok canım yaa:50:

Kıyafetleri 0-3 ay arası almakla iyi yapmışsın canım ben de öyle yaptım.Bebekler çok çabuk büyüyor, birçok şey ziyan olabiliyormuş. Arabası ,beşiği,dolabı bizim de eksik.Daha bir sürü ıvırı zıvırı hep kesik.Kendime gecelik falan da almadım daha.Panik yapmıyorum ama hepsi hallolur inşallah.

bende 1 takım pijama aldım.bide gecelik aldım ama sabahlıksız.öyle dantalli felan şeyleri sevmiyorum cnm ben.lohusa gecelikleride hep öyle.1 tane bulabildim zarzor 1 tane daha istiyorum gecelik bulursam inşallah.emzirme sütyenide 2 tane aldım yeter herhalde yetmezsede alırım gene.
sen panik yapma cnm ama genede yavaş yavaş hallet işlerini.ben cumartesiden beri sürekli dışarlardayım eksikler ve doktor işlerim vardı ama dün gece çok ağrım oldu.özelliklede belim cnm.kopuyo sandım.karnım taş gibi oldu yatamadım bile.sağ böbreğimin olduğu yer sancı yaptı hep korktum gece ama sabaha geçti çok şükür.

cnm ben yatağı aldığım yerden visco yatakta aldım.yumuşak dediğin gibi ama ben bi zararı olucağını sanmıyorum çünkü etrafımdakiler hep bundan kullanıyolar.

bende 1 takım pijama aldım.bide gecelik aldım ama sabahlıksız.öyle dantalli felan şeyleri sevmiyorum cnm ben.lohusa gecelikleride hep öyle.1 tane bulabildim zarzor 1 tane daha istiyorum gecelik bulursam inşallah.emzirme sütyenide 2 tane aldım yeter herhalde yetmezsede alırım gene.
sen panik yapma cnm ama genede yavaş yavaş hallet işlerini.ben cumartesiden beri sürekli dışarlardayım eksikler ve doktor işlerim vardı ama dün gece çok ağrım oldu.özelliklede belim cnm.kopuyo sandım.karnım taş gibi oldu yatamadım bile.sağ böbreğimin olduğu yer sancı yaptı hep korktum gece ama sabaha geçti çok şükür.

cnm ben yatağı aldığım yerden visco yatakta aldım.yumuşak dediğin gibi ama ben bi zararı olucağını sanmıyorum çünkü etrafımdakiler hep bundan kullanıyolar.

Geçmiş olsun canım.Doğru söylüyosun artık tamamlamak lazım eksikleri.Ne olacağı belli olmaz, Allah korusun erken gelirlerse bide.

iyi akşamlar güzel annelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay hadi beni gazlayında kalkam şu ütümü yapam offf hiç canım istemiyo az önce geçirdiğim cinnetten sonra kociş pazar günü bütün evi temizleyeceğini söledi mutfak dolaplarıda dahil tabi yardımlaşarak yapcaz ama öncelikle benim 2 kocasepet ütüyü bitirmem lazım

Geçmiş olsun canım.Doğru söylüyosun artık tamamlamak lazım eksikleri.Ne olacağı belli olmaz, Allah korusun erken gelirlerse bide.

çok saol cnm.
aman cnm allah korusun zamanında gelsin bebişlerimiz.ben çantamın çoğunu hazırladım gibi.bi emziğini ve kendime iç çamaşırı koymak kaldı sanırım başka eksik yoktur umarım.

ay hadi beni gazlayında kalkam şu ütümü yapam offf hiç canım istemiyo az önce geçirdiğim cinnetten sonra kociş pazar günü bütün evi temizleyeceğini söledi mutfak dolaplarıda dahil tabi yardımlaşarak yapcaz ama öncelikle benim 2 kocasepet ütüyü bitirmem lazım

Hoşgeldin cnm.
Canım hadi kalk bakalım o ütülerin bitmesi gerek.Yavaş yavaş bir yerinden başlaman lazım.Yoksa biriktikçe birikecek.Ütüledikçe huzura kavuşacaksın:1:
Ay hiç gaz veremiyorum ben yaa:1:

slm kızlar ben geldim..birkaç gündür yogundum nete girmeye hiç fırsatım olmadı..misafirler yeni gitti oğlumda uyududa bi bakayım 10dk dedim..özlemişim neti bile yaff..2-3 gün oldu girmeyeli :6:

hoşgeldin cnm.
ayy o ütü derdi bendede var.bebeğin cicilerini yıkayıp ütülüyorum ama sıra bizimkilere gelince yok cnm istemiyo bile valla :1:

slm kızlar ben geldim..birkaç gündür yogundum nete girmeye hiç fırsatım olmadı..misafirler yeni gitti oğlumda uyududa bi bakayım 10dk dedim..özlemişim neti bile yaff..2-3 gün oldu girmeyeli :6:

hoşgeldin cnm.
bende 2 gündür bende giremiyodum bi eksiklik hissediyo insan valla.

ayy cnm bende temizliği yapmak istiyordm gördükçe afakanlar basıyordu ama hem kendim yapasım yoktu halim yoktu ,hemde eşim üşeniyordu..güya yakında badana yapıcaz öyle temizleriz diyordk..taki salı günü yengesi arayıp kalabalık bi şekilde misaifrliğe geleceklerini söyleyene kadar..3gündür heryeri kaldırdık indirdik tabiri caizse..gelenlerin bazıları hiç gelmemişlerdi daha,malum heryeri görmek istiyecekler,bir maneyle temizledik ama bende bittim belimin ağrısından resmen..

ay kızlar çok alakasız olacak ama 2 gündür sağlık ocagına gittim,bir gün kan verdim dünde sonuçları almaya gittim..ya bende 1 haftadır hatta daha fazladır mantar var onu söyledim,dr ve hemşirede dediler bu mantar tehlikeli çünkü erken doğum riski yapıyormş ve idrar iltihabı yapıyormş,hiç geciktirme dr. una git muayene ol dediler..sanırım yarın dr.ma gidicem inş.bi aksilik çıkmazsa..sizinde aklınızda bulunsun ,mantar olrsanız beklmeden gidin..:50:

Back
X