- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #36.141
hoşgeldin canım,bende yeni geldim sayfalara bakıyordum bikaç saat girmeyincede birikiyo sayfalar üzülme:) nasılsınız paşayla,biz çok ağırlaştık aysu sen ne durumdasın,artık oturup kalkarken çok zorlanıyorum ve karnımın altı acıyor nedense:26::26:
allaha şükür iyiyiz cnm.salı günü gördüm paşamı tekrar :)
keyfi yerindeydi gülüyodu valla.
ben 2 gecedir hiç uyuyamıyorum artık cnm.karnım taş gibi oluyo.sağıma yatıyorum ordan vuruyo salouma yatoyorum ordan vuruyo.bi kaç gündürde alışverişti doktordu derken baya yoruldum dün bel ağrısında ağladım resmen.kremle massaj yaptıda eşim rahatladım biraz.artık ayakta kalamıyorum fazla.dahada 7 haftamız var nasıl olcak bilmiyorum cnm ya.
hosgeldınız komsular![]()
hoşbulduk cnm.
geçmiş olsun cnm.rabbim evladını sağsağlim sağlıkla kucağına almayıo nasib etsin.benim ikili ve üçlü taramalar aslında sorunsuz çıktı ama yaştan dolayı doktorum amnisentez yapalım dedi biz de kabul ettik.benim asıl sorun bitmek bilmeyen bir kanama başladı epey hastanede yatmak zorunda kaldım.bu kadar kanamya düşmüştür diyorum doktor ulturasonla bir bakıyor kalp atışları var.kötü günlerdi.şimdide bu nedenlerden dolayı her şey yasak.
hoş geldin canım
hoşbulduk cnm.