2011 Nisan Anneleri

Hoşgeldin cnm.
Canım hadi kalk bakalım o ütülerin bitmesi gerek.Yavaş yavaş bir yerinden başlaman lazım.Yoksa biriktikçe birikecek.Ütüledikçe huzura kavuşacaksın:1:
Ay hiç gaz veremiyorum ben yaa:1:
başlamak lazım ay bide ilk açılışı yap
nasıl gazladın varyaaaaaaaaaaaaaaa
yavaş yavaş başlamak lazım ay bide ilk açılışı yapıp ütü masasını açabilsem ne güzel olacak

hoşgeldin cnm.
ayy o ütü derdi bendede var.bebeğin cicilerini yıkayıp ütülüyorum ama sıra bizimkilere gelince yok cnm istemiyo bile valla :1:
ben daha kızınkilere başlamadım tatlım yaaa bizimkileri zor yapıyorum kızınkileride yıkarsam nolur acep

arkadaşlar ben hamilelikten önce 85 sütyen kullanıyodum, artık 90 kullanıyom. emzirmek için kaç alcam? 90 mı 95 mi???

cnm ben gebelikten önce 75 kullanıyodum halada aynı değişmedi.ama emzirme sütyeni 80 alıcaktım kadın 85 alın dedi.öyle yaptım eve geldim denedim iikide öyle yapmışım.doğumdan sonra bide süt dolucak tam olur

ayy cnm bende temizliği yapmak istiyordm gördükçe afakanlar basıyordu ama hem kendim yapasım yoktu halim yoktu ,hemde eşim üşeniyordu..güya yakında badana yapıcaz öyle temizleriz diyordk..taki salı günü yengesi arayıp kalabalık bi şekilde misaifrliğe geleceklerini söyleyene kadar..3gündür heryeri kaldırdık indirdik tabiri caizse..gelenlerin bazıları hiç gelmemişlerdi daha,malum heryeri görmek istiyecekler,bir maneyle temizledik ama bende bittim belimin ağrısından resmen..

ay kızlar çok alakasız olacak ama 2 gündür sağlık ocagına gittim,bir gün kan verdim dünde sonuçları almaya gittim..ya bende 1 haftadır hatta daha fazladır mantar var onu söyledim,dr ve hemşirede dediler bu mantar tehlikeli çünkü erken doğum riski yapıyormş ve idrar iltihabı yapıyormş,hiç geciktirme dr. una git muayene ol dediler..sanırım yarın dr.ma gidicem inş.bi aksilik çıkmazsa..sizinde aklınızda bulunsun ,mantar olrsanız beklmeden gidin..:50:

ya sen mantarı nasıl anladın? akıntıdan mı görüntüden mi???

hoşgeldin cnm.
bende 2 gündür bende giremiyodum bi eksiklik hissediyo insan valla.

hoşbulduk aysucm,bende temizlik,sağlık ocagı,derken girmemiştim..

arkadaşlar ben hamilelikten önce 85 sütyen kullanıyodum, artık 90 kullanıyom. emzirmek için kaç alcam? 90 mı 95 mi???

cnm bende hamişlikten önce 85 takıyordm,hamilelikte 90 oldu,emziriken 95 oldu..ilk gebeliğimde böyleydi,hatta oğlum 15 aylıktı bu bebeğe hamile kaldıgımda emziriyordum ve hala 90dı..şimdi 90 ama doğrunca 95 ancak çünkü süt büyütüyor..sana tavsiyem 95 ama tabi karar senin..

ayy cnm bende temizliği yapmak istiyordm gördükçe afakanlar basıyordu ama hem kendim yapasım yoktu halim yoktu ,hemde eşim üşeniyordu..güya yakında badana yapıcaz öyle temizleriz diyordk..taki salı günü yengesi arayıp kalabalık bi şekilde misaifrliğe geleceklerini söyleyene kadar..3gündür heryeri kaldırdık indirdik tabiri caizse..gelenlerin bazıları hiç gelmemişlerdi daha,malum heryeri görmek istiyecekler,bir maneyle temizledik ama bende bittim belimin ağrısından resmen..

ay kızlar çok alakasız olacak ama 2 gündür sağlık ocagına gittim,bir gün kan verdim dünde sonuçları almaya gittim..ya bende 1 haftadır hatta daha fazladır mantar var onu söyledim,dr ve hemşirede dediler bu mantar tehlikeli çünkü erken doğum riski yapıyormş ve idrar iltihabı yapıyormş,hiç geciktirme dr. una git muayene ol dediler..sanırım yarın dr.ma gidicem inş.bi aksilik çıkmazsa..sizinde aklınızda bulunsun ,mantar olrsanız beklmeden gidin..:50:
bizede öyle bi misafir lazımdı ama benim cinlerim tepeme çıkınca koca kabul etti temizliği
ay çok zor oluyo dimi tatlım artık ağır geliyo bize temizlik filan allah yardımcımız olsun
bu arada mantar olduysa evet hiç ihmal etmeden git tatlım normal doğumda bebeğe bulaşma riski bile oluyormuş

ya sen mantarı nasıl anladın? akıntıdan mı görüntüden mi???

cnm hem koyu sarı yada açı kyeşil akıntı oluyor..hemde böyle jiletlenmiş gibi acı olyor,taharet almak bile işgence resmen ve aynadan bakınca beyaz oluyor küf gibi..kendin anlamıyorsan dr alttan muayene edip bakıyor..

tatlım ben 85 kullanıyodum maşallah 95 e yükseldim emzirme südyeninide son aya girince almayı planlıyorum maşallah böyle giderse nadide sultan gibi olcam

cnm ben gebelikten önce 75 kullanıyodum halada aynı değişmedi.ama emzirme sütyeni 80 alıcaktım kadın 85 alın dedi.öyle yaptım eve geldim denedim iikide öyle yapmışım.doğumdan sonra bide süt dolucak tam olur

teşekkürler canım, ya ben geçen hafta pazarda gördüm 15 tl idi, penye idi ve kaliteliydi, öyle ortadan dikiş falan geçmiyodu, alcaktım ama bedene karar veremedim. yardımcı oldun sagol, sen kaça aldın??

cnm hem koyu sarı yada açı kyeşil akıntı oluyor..hemde böyle jiletlenmiş gibi acı olyor,taharet almak bile işgence resmen ve aynadan bakınca beyaz oluyor küf gibi..kendin anlamıyorsan dr alttan muayene edip bakıyor..

bide kaşıntı oluyooo hemde çok kötü kaşınıyo ben bi kez olmuştum resmen beynime vuruyodu kaşındıkça

selam kızlar bugün renkli dopleer yaptırdık her sey normal cıktı :nazar::nazar: bebeğim 1350 gram olmus ama boyunu söylemedi bi dahakı randevumuz 2 hafta sonra :1: cok mutluyum bebısım iyi oldugu içinnn :4:

:49: :16: :49: :16: :49:

Aaayyyyy...Nerde bu hatunlar...Hadi kalabalıklaşalım...Offf...Burda olan annişkolar nasılsınız...Neler kaynattınız bugün bakayım...
Neyse ben kendimden havadisleri vereyim...Bugün dr. randevumuz vardı...Oğluşumu gördük babasıyla...Tabi babası neyin ney olduğunu anlamamış...Artık büyüdüğü için vücudu toplu gözükmüyor parça parça bakıyorlar ondan...Oğluşum artık tekmelerinden tahmin ettiğim gibi ters dönmüş yani başı aşağıda...Başından beri hep 2 hafta önde gidiyordu ve yine devam...Bugün 29+0 haftamızdayız ama usg göre 31+0 çıkıyoruz...Ağrılarımın olduğunu söyledim kasıklarımda idrar tahlili ve kültürü istedi yine...Pazartesi çıkacak sonuçlar...Kilosunu hiç sormuyordum zaten usg kağıdından bakıyordum ama bu sefer dr. usg kağıdını çıkartmayı unutmuş...Taaa tahlil verdikten sonra aklıma geldi gittim sordum ama çıkartmamış...Bende eve gelince pcden baktım 31+0 haftaya göre 1600gr çıkıyor dahada fazla olabilir yazıyor...Ben 1600gr göz önünde tutuyorum...İşte böyle kızlar...

teşekkürler canım, ya ben geçen hafta pazarda gördüm 15 tl idi, penye idi ve kaliteliydi, öyle ortadan dikiş falan geçmiyodu, alcaktım ama bedene karar veremedim. yardımcı oldun sagol, sen kaça aldın??

cnm ben eminönünde havuzlu handan aldım.fox muydu neydi önünde dikişide yoktu.14 tl di ama nakitte 12 oluyomuş.bi beyaz bide ten rengi aldım.

selam kızlar bugün renkli dopleer yaptırdık her sey normal cıktı :nazar::nazar: bebeğim 1350 gram olmus ama boyunu söylemedi bi dahakı randevumuz 2 hafta sonra :1: cok mutluyum bebısım iyi oldugu içinnn :4:
gözün aydın tatlımmmm allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Aaayyyyy...Nerde bu hatunlar...Hadi kalabalıklaşalım...Offf...Burda olan annişkolar nasılsınız...Neler kaynattınız bugün bakayım...
Neyse ben kendimden havadisleri vereyim...Bugün dr. randevumuz vardı...Oğluşumu gördük babasıyla...Tabi babası neyin ney olduğunu anlamamış...Artık büyüdüğü için vücudu toplu gözükmüyor parça parça bakıyorlar ondan...Oğluşum artık tekmelerinden tahmin ettiğim gibi ters dönmüş yani başı aşağıda...Başından beri hep 2 hafta önde gidiyordu ve yine devam...Bugün 29+0 haftamızdayız ama usg göre 31+0 çıkıyoruz...Ağrılarımın olduğunu söyledim kasıklarımda idrar tahlili ve kültürü istedi yine...Pazartesi çıkacak sonuçlar...Kilosunu hiç sormuyordum zaten usg kağıdından bakıyordum ama bu sefer dr. usg kağıdını çıkartmayı unutmuş...Taaa tahlil verdikten sonra aklıma geldi gittim sordum ama çıkartmamış...Bende eve gelince pcden baktım 31+0 haftaya göre 1600gr çıkıyor dahada fazla olabilir yazıyor...Ben 1600gr göz önünde tutuyorum...İşte böyle kızlar...
hoşgeldin tatlım ne güzel oğluşunu görmüşsün maşallah kuzuya kocaman oldular
benimkide ters duruyo hatta bi garip duruyo poposunu sağ kaburgama dayamış vaziyette çok canımı acıtıyo

hoşbulduk aysucm,bende temizlik,sağlık ocagı,derken girmemiştim..

cnm bende hamişlikten önce 85 takıyordm,hamilelikte 90 oldu,emziriken 95 oldu..ilk gebeliğimde böyleydi,hatta oğlum 15 aylıktı bu bebeğe hamile kaldıgımda emziriyordum ve hala 90dı..şimdi 90 ama doğrunca 95 ancak çünkü süt büyütüyor..sana tavsiyem 95 ama tabi karar senin..

teşekkürler, ya zaten ben 90a baktım, küçük göründü gözüme, 85lik günlerimi özledim. bende 95 alcam herhalde. bu arada karnımda çatlak yok şimdilik çok şükür ama göğüslerimin alt kısmında ince kırmızı damarımsı görüntüler var, galiba çatlak başladı :((

gözünaydın cnm maşallah kuzuna.:nazar::nazar:

cnm maşallah oğluşuna:nazar::nazar:kilosu farklı çıkabiliyo tabi bi dahakine öğrenirsin artık tatlım.

Geçmiş olsun canım...Mantar berbat bişey yaaa...Ben lise 2 giderken olmuştum...Denizden kapmışım sanırım ama benimki ozaman süt kesiği gibiydi ve kaşıntısı berbat bişeydi...Anneme söylemiştim oda dr. götürmüştü...Salak dr. üstümdeki üniformayı göre göre alttan muayene etti...Ozaman bilmiyordum ki bekarları edemez üstelikte annemide dışarı çıkarmıştı...Sapık herif...Mantar demişti...İlça verdi kullandım ama günden sonra en ufak bişeyde mantar olmadım ama idrar yollarımdan rahatsızlanıyorum ve akıntım hep oluyor...Kızlar koruyun kendinizi...Hafife almayın böyle şetleri...

Maşallah bebişine canım...Kilosuda maşallah...Nazar değmesin...

iyi akşamlar kızlar hepinize benim kocişi kurtlar vadisinin karşısına oturtum cerezini cayınıda verdim oglanıda kucagına verdim bende size kaçtım nasıl iyi yapmışmıyım :9:maşallah hepinize kızlar bizde heycanla 2 hafta snryı bekliyoruz özledim ya tontişimi:16:

ütü masasını açacak cesareti buldum sonunda bravo bana haydi gazam mübarek olsun başlıyom :118::118::118::118::118:

gözün aydın tatlımmmm allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

hoşgeldin tatlım ne güzel oğluşunu görmüşsün maşallah kuzuya kocaman oldular
benimkide ters duruyo hatta bi garip duruyo poposunu sağ kaburgama dayamış vaziyette çok canımı acıtıyo

Hoşbulduk canım...Evet kocaman oldular...Babasıda 2 ay görmemişti bugün görünce maşallah nede çok büyümüş deyip duruyor...Nazar değdirecek...Benimkide sağ tarafımda çoğunlukla neresini dayıyorsa artık...Yan sağ yatamıyorum sol çok rahatım...

gözünaydın cnm maşallah kuzuna.:nazar::nazar:

cnm maşallah oğluşuna:nazar::nazar:kilosu farklı çıkabiliyo tabi bi dahakine öğrenirsin artık tatlım.

Sağol canım benim...Artık birdahakine...Sağlıklı olsunda yeter bana...Senin şeker ne durumda canım...

kızlar iştah durumları nasıl sizde bakiym ben artık kendimi tutmakta zorlanıyorum brz önce uzanmıştım bizim kerata içerde napıyosa karnım şekilden şekle giriyo:emir_bebek: babişimizde bu duruma gülüyo :1:tabi maşşallah benim bebeişime dimi teyzeleri:81:

Back
X