• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar biz geldik kontrolümüz vardı bizim paşa 2110gr olmuş boyuda 43.4 olmuş maşallah dedi doktorum gene yaklaşık 10gün kadar öndeymiş 32hafta 5günlük görünüyor ultrasonda herşeyi gayet iyi dedi byük bir ihtimalle martın 3haftası doğumun olur dedi.

Maaşallah canım tosuncuğuna :nazar: hayırlısıyla zamanında kucağına alırsın inşallah

selam kızlar biz geldik kontrolümüz vardı bizim paşa 2110gr olmuş boyuda 43.4 olmuş maşallah dedi doktorum gene yaklaşık 10gün kadar öndeymiş 32hafta 5günlük görünüyor ultrasonda herşeyi gayet iyi dedi byük bir ihtimalle martın 3haftası doğumun olur dedi.

maşallah cnm ya bir ay mı kaldı yani ayyy çok heyecan verici :1::2::3::4::5:

Canım kocalarınızı çalıştırın,çok zor hareket ediyoruz artık,ben yere eğilince kalkamıyorum bile.Ayaklarım şişiyor çok ayakta kaldığım zaman.Bende kendim yapmaya çalışıyorum ama temizlikte sağolsun yardım ediyor.Kolay değil 11 kilo aldım ve vücudum taşıyamıyor ağırlığı:18:

ahh ahh nerde şekerim kocayı çalıştırmak o beni çalıştırıyor benim doktorum yatış vermişti ama nerde anneden akrabadan uzak yerlerde yaşayınca her iş bana bakıyor mesela şu sıralar eşimin işleri baya yoğun olduğu için kendiside elemanlarıda dükkanda duarmıyor o yüzden ara ara ben iniyorum dükkana sağolsun kocişiminde hakkını yemek istemem beni de yormak istemiyor ama malesef elinden ne ev işi gelir ne de yemek işi biz bööööle birbirimize de bakıp duramayacağımıza göre yine işler bana bakıyıyor allahtan eskisi gibi öleee ahım şahım şeyler istemiyor yoksa ne olurdu halim:27:

maşallah tosun paşaya:nazar::1:annesi ne güzelde bakmış oğluşuna

maşallah canım maşallah bebişe:nazar:

günaydınnnn kızlarrr sadece biz varız malum erken başlıyor mesaimiz gece kuşlarını okudum yorum yazdım :9::9::9: Kaynatmışlar

canım bebek midene baskı yaptığı için olabilir mi dikkatli ol sen daha tecrübelisin ağır şeyler yeme:1::1: Ben baharatlı ekşi şeyler yiyemiyorum anında ters etki yapıyor:7:

çok sağol bitanem evet hayırlsı allah a havale ettik kendimizi aksi durum olmasında sezeryanada açığız ama bunu demedim doktora:27:

Canımmmmm benimmmm ben görmemiştim sen diyince geçmişe baktım bu aralar az girdiğim için geçmişte birikiyor çok bakamamıştım çook ama çok tatlı olmuş annesi iç açıcı ben çok beğendim sağlıcakla mışıl mışıl uyusun odasında mustafa yusuf:29::54:

Mecbur kalınırsa bende açığım canım hayırlısı hakkımızda valla

sabah sabah işte güldürdün beni:27::27:
sağol cnm yorumun için..yaptık bişeyler işte...keyfim yok rüyamda kocaı gördüm ilgisizdi bebekler doğduktan sonra bebekler diyorum ikiz erkek gördüm... Böyle onunla ilgili bişey görünce keyfim olmuyo çünkü doğru..çok ilgili içli birisi değil ne yazıkki..hayırlısı olsun diyorum geçiyorum işte... Bu arada .2. Defa erkek bebek görüyorum rüyamda 2 sindede maşallah sütümü çok güzel emyolarladı..:17:
günaydın kızlar 2 gündür giremedim topiğe baya birikmiş fırsatını buldukça geçmişi okumaya çalısırım insallah olumsuz birşey yoktur

hafta sonunu çok kötü geçirdim geçenlerde de söylemiştim annem doğumum da yok umreye gidiyor diye ,,ara ara ağlayıp üzülsem de genel anlamda iyiydim. Pazar kahvaltıdan sonra eşime hava cok güzel dışarı cıkalım diye soylerken annem aradı hadi gel ip beğen sana yelek öreyim dedi ben de istemiyorum zahmet etme dedim ısrar etti neden yoksa bana küstünmü dedi sonra da ben başladım ağlamaya zaten senin için hiç önemim yok bugüne kadar hiç yanımda olmadın soylendim durdum annem de a olurmu hiç oyle sey ağlama üzülme hiç gidermiyim dedi neyse beni ikna etti gittim annem e .. Gitmeden önce de mutlkuluktan arkadasıma mesaj attım annem gitmiyor mus şimdi yün alacaz bana yelek örecek dedim. Arkdasım da ok sevindi çünkü benimle beraber o da çok üzülmüştü. Annem e gittik oturduk eşimle babam ve annem vardı sadece . Babam anenn umreye gidiyor dedi o an çok şaşırdım annem gitmicek diye gelmiştim çunku annem e baktım o da sen onay verirsen dedi bizimki çoktan kararını vermiş babam bırak annen gitsin annanenle ilgilenecek orada annenen annene küser sonra hem annen ne yapıverecek sana orada dua eder bak hem eşin var yanında dedi eşime döndü ben varım desen e dedi eşiim de baba ben her zaman yanındayım o sizi istiyor dedi sonra annen içim hiç rahat değil ama falan demeye başladı işte yetişirim doğum ayın kaçı konustular sanki günü gününe doğacak beni ikna etmeye calıstılar işte gidip gelsin bir hafta yanında kalır (aman ne kadar çok lütfettiler) tamam git dedim hadi ip almaya gidelim babamın yanında ağlalalm için attım kendimi dısarı ayakkabılarımı giyerken şu saatten sonra evde oldugunu bilsem de haber vermicem o yüzden git mevlüt yaparsam çağırırım dedim komsumuz beni gorunce yanıma geldi benim kızın da doğumu temmuz da dedi peki sen kızının doğumunda umreye gidermisin dedim ben gitme dedim zaten annene ben gitmezdim dedi iyice cnm sıkıldı ağlaya ağlaya gidip ip aldık sonra annem e geldik yemek hazırlayım dedi karnım aç olmasına rağmen daha fazla duramadım çamasırı bahane yapıp eve geldim saatlerce ağladım bir türlü engel olamadım kendime gece uykumda bile ağladım gerçi doğru düzgün de uyuyamadım ve dün işle gelecek gücü kendimde bulamadım aradım hastayım dedim yattım tüm gün dinlenmek iyi geldi bugün daha iyiyim ve artık hayatımda annem yok:43:
cnm dicek bişey bulamaıyorum haklsın bu tavrında..kaynanam dahi iptal etti ümre işini...ve hayırlısıyla ramazan ümresi yapacak... Annem o gün dedi doğuma yanına giremem flan die ona bozulum... Dayanamazmış vs vs...dedim ee destek nerde kalıyo...
Bilmiyorum ama dua et cnm...rabbim hayırlısını versin inş...
kızlarrr herkese merhaba,

işten ancak fırsat buldum yazabiliyorum.

mesacım

canım ne olur üzülme. Başında olamasa da sesini duyman bile yeter. Ne olursa olsun anne, seni taşımış, bizim geçtiğimiz süreçlerden geçmiş, ağrını sancını çekmiş, büyütmüş. O da mutlaka yanında olmak ister ama demekki annesini bırakamdı. Kocan var yanında çok şükür. Annen de sonradan telafi eder eminim. Bak ben annemi 5 sene önce kaybettim. Ne düğünümü gördü ne mezuniyetimi ne de çocuğumu görebilecek. Keşke hiç gelmese de en azından telefonda bari sesini duyabilseydim. O bile bi destek insana. Hele bu süreçte onunla dertleşmeyi konuşmayı o kadar çok aradımki.:43::43:o yüzden boşver canım başında olması sonra gelecek olması bile bi güvence.

esrayağmurcum

ay kusura bakma tatlım ya. Körmüyüm neyim atlamışım. Haklısın o odaya da süper bi yorum yakışırdı.:66:tatlım mustafa yusuf un içinde güle güle büyüsün. Odası kendi gibi pek bi şeker pek bi tatlı:nazar::nazar:ee ne de olsa anneciği elleriyle hazırladı.
atlanıyo cnm sayfalar yoğunlukta karışıyo arada ama resim eklemmiş olsam tmam....kocaman 10 tane resim:9: Sağol cnm... Eldeki malzemelerden çıkan u oldu işte.

maşallah cnm bebişine...sağlıkla büyüt inş yavrunu....sıra b,zde bakalım neler olucak

ahh ahh nerde şekerim kocayı çalıştırmak o beni çalıştırıyor benim doktorum yatış vermişti ama nerde anneden akrabadan uzak yerlerde yaşayınca her iş bana bakıyor mesela şu sıralar eşimin işleri baya yoğun olduğu için kendiside elemanlarıda dükkanda duarmıyor o yüzden ara ara ben iniyorum dükkana sağolsun kocişiminde hakkını yemek istemem beni de yormak istemiyor ama malesef elinden ne ev işi gelir ne de yemek işi biz bööööle birbirimize de bakıp duramayacağımıza göre yine işler bana bakıyıyor allahtan eskisi gibi öleee ahım şahım şeyler istemiyor yoksa ne olurdu halim:27:

Allah yardımcın olsun canım.Sen evdesin canım,dinleniyorsundur evde yine.Biz hem işyerinde çalışıyoruz hemde evde,biz onlara maddi olarak yardım ediyoruz onlarda bize ev işlerinde yardımcı olsunlar dimi:34:

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 6 ziyaretçi)

mesa dscopur blues13 leegorkemm angel_eda esteem rana62 cimcimenaz eska esrayagmur+ ..ERVA.. ayca22 KEJA Canikim duyguş

MAŞALLAHHH :nazar:

eskacım allah nazarlardan korusun aaay bak şimdi içim bi tuhaf oldu bizde görürüz inşallah şu 2 kiloları

Son düzenleme:
maşallah kuzuna tatlım yaa az kaldı desene sağsalim kucağına alırsın inşallah

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 6 ziyaretçi)

mesa dscopur blues13 leegorkemm angel_eda esteem rana62 cimcimenaz eska esrayagmur+ ..ERVA.. ayca22 KEJA Canikim duyguş

MAŞALLAHHH :nazar:

bugün kalabalığız maşallahhhhh bende yatakta keyif yaparken katılıyom size

saolun kızlar evet bebişe iyi bakmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ama son 1haftadırda midem bulanıyo doktorada sordum bebeğin saçları uzadığı için bulantı yapar dedi ben bunu batıl inanç sanıyodum ama doktorum onayladı birde ben bol bol nar yiyorum süt içiyorum tabi akşamları salata mutlaka yiyorum eşimde saolsun bana çok destekci canım istemesede yediriyo bana o zorlamasa belki ben geçiştiririm bazı şeyleri.

tmm beni de doktorum 32de çağırdı ama okulda sorun olmasın diye emin olmak istedim[/QUOTE]

canım bende perşembe 32+0 oluyorum o zaman alacağım 5 hafta daha çalışabilir raporunu

saolun kızlar evet bebişe iyi bakmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ama son 1haftadırda midem bulanıyo doktorada sordum bebeğin saçları uzadığı için bulantı yapar dedi ben bunu batıl inanç sanıyodum ama doktorum onayladı birde ben bol bol nar yiyorum süt içiyorum tabi akşamları salata mutlaka yiyorum eşimde saolsun bana çok destekci canım istemesede yediriyo bana o zorlamasa belki ben geçiştiririm bazı şeyleri.

saçı uzayınca miğde bulantısını bende batıl biliyordum:44: ayy az kaldı doğuma hadi hayırlısı olsun canım.Şu zorlama işini bi kocama öğretemedim bende,ben yemesemde senin zorlaman gerekiyor diyorum,sen bakıyosun kendine diyo.Mesela süt içmesem,süt ister misin neden içmiyorsun içmen lazım demiyor.Sen akıllı bir annesin bebeğine ve kendine nasıl bakacağını ne yemen gerektiğini biliyosun diyo:31:

Back
X