• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Bu aralar arkadaşlara,eşlere ,kayınvalidelere çok küsülüyor neden acaba biz mi hassasız yoksa etrafımızdakiler mi anlayışsız:44:

Tamam biz hassas bi dönem geçiriyoruz ama bu insanlar da her akıllarına geleni söylemek zorunda değiller.. Bi düşünseler konuşmadan önce ''hmm bunu da söylemiyim canım nolcak'' deseler olmaz..

slmmm kızlar nasılsınız offffffffffffffffffffff benimde muzdarip olduğum konulara girmişsininiz kayınvalidem çalışıyor yaşıda genç eltilerime gitmedi 2. bebekleri olduğunu düşündüğü için gitmemiştir dedim eşim her aradığında gelicem diyor ama akrabalarada çalışıyorum izin alabilirsem diyormuş eşim her telefonda anne geliyosun kendini hazırla diyor moralimm bozuldu yaa bende aramıcam haber vermicem kendi anneme dicem gelrse oda gelmezse eşim yeter diyorum :5::5:

slmmm kızlar nasılsınız offffffffffffffffffffff benimde muzdarip olduğum konulara girmişsininiz kayınvalidem çalışıyor yaşıda genç eltilerime gitmedi 2. Bebekleri olduğunu düşündüğü için gitmemiştir dedim eşim her aradığında gelicem diyor ama akrabalarada çalışıyorum izin alabilirsem diyormuş eşim her telefonda anne geliyosun kendini hazırla diyor moralimm bozuldu yaa bende aramıcam haber vermicem kendi anneme dicem gelrse oda gelmezse eşim yeter diyorum :5::5:

sadece eşlerimizden fayda var gerisi boş hayatım

slmmm kızlar nasılsınız offffffffffffffffffffff benimde muzdarip olduğum konulara girmişsininiz kayınvalidem çalışıyor yaşıda genç eltilerime gitmedi 2. bebekleri olduğunu düşündüğü için gitmemiştir dedim eşim her aradığında gelicem diyor ama akrabalarada çalışıyorum izin alabilirsem diyormuş eşim her telefonda anne geliyosun kendini hazırla diyor moralimm bozuldu yaa bende aramıcam haber vermicem kendi anneme dicem gelrse oda gelmezse eşim yeter diyorum :5::5:

bi işe yarayacakları zaman pufff ara ki bulasın.. kayınvalidemin dayısının kızı aradı beni ''ben gelirim 1 hafta izin alıp'' dedi, o alabiliyo da torunu doğacak kadına nasıl izin vermiyolar ben anlamadım.. neyse ki kadın dobradır, beni de pek sever, kesin kayınvalideme söyleyecek bikaç söz bulmuştur :23:

ahh aynı dert bendede var
kendi annem ablamın çocuğuna bakıyor o yuzden ondan çok bi fayda yok.
ama 1 hafta gelicem yanında durucam diyor.

kaynanamda köye gidebilirim diye bni tehdit ediyorr.
deli oluyorumm.
kaynanama hiç bi yere gidemezsn bana kim bakıcak diyorum
suratıma aval aval bakıyor..

eşimde b en varım diyor ama bi bayan lazım.
yemeğimi suyumu yapıcak,gelen gidene bakıcak.

:119: :119: :119: :119: :119:

Selam kızlar...Nasılsınız...Dün giremedim topiğe...Dün perşembe günü yapılan idrar ve idrar kültürü tahlillerinin sonuçlarını öğrenmeye gittim...Allah'a şükür yine tertemiz çıktı...Sancılarım oluyor diye nst yolladı ama doğumla alakalı bir sancıda çıkmadı...Dr. biraz konuştuk...İç çamaşırım bu aralar ıslanıyordu...Okadar dikkat etmeme rağmen ıslanıyordu...Bende soruverdim olabilir mi diye...Hooop hemen alttan bir muayene suyumla ilgili bir sızıntı olabilir diye ama ondada bişey çıkmadı...Sadece bol akıntın var dedi...O zaten benim hayatımın bir parçası dedim güldü...İşte böyle kızlar...

Back
X