• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

10 oldu cnm... 7 ile devam ederken 2 haftada 3 küsür aldım doktorum feci kızdı 10 a tamamladım..bakalım bu gidişimde kaç almışım aldım kesin ama... 15 ten fazla istemiyordum ama önüne geçmenin imkanı yok sanırım.. ekmek yemeden doymuyorum kahvaltılarda özellikle yemeklerde kullanmamaya çalışıyorum..

Bende öyle diyordum ama 17 kiloayla anca bitiricem galiba:18:

amiin amiin Allahım tum hamılelerın yardımcısı olsun.dayanma gucu versin..

ya ne guzel herkesın kontrolu var ben pazartesı gıttım doktorum bı ay sonra gel dedı.ama hanı ıkı haftada cagıracaktı artık :25:
eşimde kaşınma işte cok sukur hersey yolunda dıye cagırmıyor dıyor ama ben doyamıorum hep bakmak ıstıyorum.

canım doktor 32.haftana denk getirmek istemiştir randevunu rapor verecek ya......herşeyin yolunda olması çok güzel çok şükür yaa...ben de sürekli özlüyorum görmek istiyorum eşime diyorum ki eve bir ultrason cihazı alalım sürekli bakalım neler yapıyor diye o da bana olur canım evi arabayı falan satalım anca alırız artık diyor:52:

Ayy artık 8.ayımızda oluyoruz değil mi?

cnm 7. ayın tamemen doldu... ve şuanda 7 ay 3 günlüksün.. 8. aya girdim diye bilirsin.. 1-2 hafta sonra 7.5 aylığım diye bilirsin senin gönlüne kalmış cnm..ama ben 7 bitti 8 den gün alıyoruz diyorum bazen kilosunu soruyolar ozaman az geldi gibi diyolar 7ye girdik 8e girdik diyince sinir olmamak için net cvp veriyorum :27:

kızlar bu bebekimde ne inat ya şimdiden ilgi bekliyo..fazla bişey yemedim..2 güdürde hareketliyim die az hereket ediyo naz yapıyo annesine..istiyo hep yatim oturim.. onu dinlim..istediklerini iyiyim...yemek bile seçiyo paşam..:9: tedirgin olmamaya çalışıyorum yarın 10.2o de kontrolüm var görücem inş..kilosunu çok merak ediyorum.. kilo aldıysamda umrumda değil.. çünkü aşırı beslenmediğimi düşünüyorum.. ekmek.poğaça gibi çok dikkat ediyorum

kızlar nie kafanız karışıyoki... en basit ben hep yapıyorum ama azberlediğim için bıraktım...HAFTANIZI 7 İLE ÇARPIN...TOPLAM HAMİŞLİK GÜNÜNÜ ÇIKARTIN... 30 A BÖLÜM AYA DENK GETİRİN... TOPLAM 280 GÜN HAMİŞLİK ONA GÖREDE KALAN GNÜ BULUN..:52:

kızlar nie kafanız karışıyoki... en basit ben hep yapıyorum ama azberlediğim için bıraktım...HAFTANIZI 7 İLE ÇARPIN...TOPLAM HAMİŞLİK GÜNÜNÜ ÇIKARTIN... 30 A BÖLÜM AYA DENK GETİRİN... TOPLAM 280 GÜN HAMİŞLİK ONA GÖREDE KALAN GNÜ BULUN..:52:

offfff oda cok uzun işmiş yahu.:1::60:

Kızlar ben hazırlanim....aşşağı inim..oğlumla artık gücümüz kalmadı... Yemek yememiş lazım..azcık pıt pıt yapıyo paşam..babası gibi nazlı olcak galiba.

günaydın kızlar nasılsınız?:16::16::16:biz iyiyiz çok şükür.haftaya çarşamba günü 32.haftamıza girecez inşallah.çalışamaz raporu almayı düşünüyürum.aktarmayacağım.sonradanda allah kısmet ederse 6 ay ücretsiz izin alımayı planlıyorum.bu yüzden ayrılayım izne diyorum zaten kız bebişler 40 haftayı tamamlamıyormuş.37.haftaya kadarda çalışmak çok zor geliyor bana.eşim yoldamı doğuracan ayrıl izne diyor diye ayrılacam inş :3:

Günaydın tatlı anneler :119::119::118:
geçmişi okumaya çalışayım dedim ama ne mmkün kaynamış yine burası maşallah :1:
Esracım , oğlunun odası için yaptırdığın dolabı güle güle kullanın canım..epey büyük gözüküyor..bebişin tüm cicilerini iyi toparlayacak ne gzl:81::81:bizim ev küççük olduğu için ben yatak odamıza sadece park yatak alacağım..cicişlerimizi de artık komodinlerde yer açıyorum oralara parça parça sığdıracağım..hamilelikten önce giydiğim nerdeyse tüm kıyafetlerimide katlayıp vakumlayıp kaldıracağım nasılsa epey bi süre giyemem gibi geliyor:1:eski gömleklerimin göğüs kısımlarını bile kapatamıyorum:1:

ana kucağında gayet temiz ve şeklide gzl fiyatını da iyi kapatmışsın..verdiğin siteleri bende araştırıyorum inş bende birşeyler düşürürüm..şu aralar avent süt pompasına sardım bende ama istediğim model bu

Philips Avent ISIS IQ UNO Elektronik Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

şöyle 150 ye temiz bulsam kaçırmadan alırdım..

Polyanna , komşunla olan stressli sıkıntılı durumunuzu okudum..terbiyesiz insanlarmış yaaa :47::47:insanın arsızından korkarım ben ne o o yle kadındaki küfürler falan:47::47:valla insanın içinden ,direk gidip o kadının saçını başını yolası geliyor :47::47:

Doktora gidip bebişlerini gören annişlerinde gözü aydın olsun..okuduğum kadarı ile eğer gözümden kaçmamışsa herkesin bebişinin durumları gayet iyi..maşallah sübhanallah:nazar:

Back
X