- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.021
günaydın canlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm..inş o günleri görelim.... bunu almamadaki sebeb inş kucağa fazlacalıştırmak istemiyorum die ama bakalım...
cnm sebebi belli yoksa hamileliğe dayalı bişeymi... belli bi durum sonucu mu çıkıyo..engel olabilirmisin.. çok geçmiş olsun cnm..
günaydın canlarım
sagol canım.dun buraya gıremedım ya zaten moralım bozuktu,ıyıce kotu oldum.sabahtan bellıydı zaten kotulesecegım.çok kotu terlemeye baslamıstım.su gıbı oldu heryerım.sıcak bastı anıden.sonra tansıyonumu olctum dusuktu ama nabzım cok yukselmıstı.bu boyle surdu gece bıl cok korkuttu benı.sabahı zor ettım yanı.çok sukur bugunude gordum:18:
sağol cnm..inş o günleri görelim.... bunu almamadaki sebeb inş kucağa fazlacalıştırmak istemiyorum die ama bakalım...
cnm sebebi belli yoksa hamileliğe dayalı bişeymi... belli bi durum sonucu mu çıkıyo..engel olabilirmisin.. çok geçmiş olsun cnm..
günaydın kuzulaaar![]()
![]()
güzel bi gün olsun inşallah..![]()
burada sıkıntılarımızı paylasmak sevınclerımızı paylasmak ınsanı ne kadar rahatlatıyor degılmı kızlar.benım hıcarkadasım hıc komsum yok.esımden baska konusacak kımsem yok.derdımıde sevıncımıde sızlerle paylasıyorum ben.ıyıkı arsınız canlarım.
Canım öyle düşünme inşalah daha göreceğin çok güzel günler var.Doktoruna bir danış derim ve bol bol dinlen.Aklıma başka tavsiye gelmiyor:26:
sende iyiki varsın canım,her zaman dinleriz![]()
sagol cnım.bu aralar moralım bozuk.oda etkılıyo tabı.herkes kaynanasıyla bası dertte benımde kendı aılemle sorunlarım var.
günaydın kızlar.... bu saatte dikildim ayağa.açlık uyandırdı beni hoş geceden beri kaç kere kalkıyorum bi allah bilir... deliksiz uykular kalmadı...10.30 da kahvaltıya davetliyiz sevinmiştim çok erken değil die ama 9-9.30 da olsa işime nasıl gelirdi anlatamam...sizler nasılsınız...
cnm bu ürünü 60 tl ye kadar alma imkanmımız vardı ama boluda birinden... ama bunu ümraniyede oturan birinden aldık ürünü getirdi eşimin dükkanına kontrol etti ve aldık cnm...yoksa eşimde karşıdır...sahibinden de böyle bi şansın var.. gittigidiyorda yok.. imkan varsa görerek almak en sağlıklısı bizde öyle yaptık çok şükür bi sorunu yokGünaydın esracığım,anakucağı hakikaten yeniymiş,iyi cesaret edip almışsın valla,ikinci el kimbilir nasıldır diye hayatta alamazdım galiba.Kaç tl geldi?
aman sorma cnm... biz burda 6 daire idiydik kaynanam gitti 5 daire kaldık... eşimin teyzesinin gelinine gidicez.. büyük amcamızın hanımı geldi.. bu akşam gidicekler 2 haftadır evine bi çaya çağırmadı dünde şok oldu aaaa yarınmı gidiyosunuz die..mecbur kahvaltıya aldı onları.. sıkıştırdı yada.. ee dediğim gibi 5 daire oluncu hepimizde iç içeyiz mecbur ordu gidicez.. bize ortak akrabadan 1 kişi gelse dairede 20 kişiyiz onlar dahil 21 kişilik hazırlık yapıcaksınkım cagırdı komsunamı gıdıyosun bakalım![]()
kızlar bugun muhtesem yuzyıl var.gecen hafta o savas sahnelerınde oyle agladımkı.nasıl zorluklarla gelmısız bu gunlere.osmanlı olmaktan turk olmaktan tekrar tekrar gurur duydum.boyle atalarımız dedelerımız gecmısımız oldugu ıcın gercekten gurur duymlıyız.![]()
kızlar bugun muhtesem yuzyıl var.gecen hafta o savas sahnelerınde oyle agladımkı.nasıl zorluklarla gelmısız bu gunlere.osmanlı olmaktan turk olmaktan tekrar tekrar gurur duydum.boyle atalarımız dedelerımız gecmısımız oldugu ıcın gercekten gurur duymlıyız.![]()
hayırdır kızlar uyku mu tutmadı bu saatte burası bu kadar kalabalık olmaz dı