• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

herkese hayrlı cumalar kızlar.ılk selam benden olsun bugun.:16:

saol canım sana ve herkese bendede hayırlı cumalar,ohhh bugün 8 aylık oldu kızımmm maşalllahhhh :nazar: bunu kutlamak için sabah 6.30 da kıpırdanmaya başladı zilli,kalktım bende güzel bi kahvaltı ısmarlıyım kızıma :1:

saol canım sana ve herkese bendede hayırlı cumalar,ohhh bugün 8 aylık oldu kızımmm maşalllahhhh :nazar: bunu kutlamak için sabah 6.30 da kıpırdanmaya başladı zilli,kalktım bende güzel bi kahvaltı ısmarlıyım kızıma :1:

Günaydınnn hayırlı olsun:nazar:afiyet olsun ayrıca:49:

canım kendi doktoruma dün gitmiştim..benim normalde suyum fazlaydı ve erken doğum riskim vardı..allahtan su seviyem normale dönmüş..tam buna sevinirken..bebeğin kafasında su miktarının fazla olduğunu hatta tam sınırda 11 dedi ve sizi ankaraya bi üniversiteye göndereyim dedi..ve biz baya bi endişelendik korktuk..suyun fazlalaşmasından endişelendi..tabi moral bizde sıfır..10 gün sonra tekrar kontrole gel bakalım bebğin kafasına dedi.. işte o yüzden eşimle bugün burda başka bi doktora gitmeye kara verdik..

Canım çok doğru bir karar vermişsiniz gidin detayları bizede verin,inşallah güzel haberlerle gelirsin:38:

kızlar hepinize iyi geceler..nasılsınız..

ben bugün başka bi doktora gittim..doktor yaşlı ama çok tatlı ve espriliydi..beni baya bi rahatlattı..meseleyi anlattım..ultrasona baktı..bebeğin kafasında birazcık su olduğunu ama ciddi bişey olmadığını söyledi..zaten ciddi bir problem olsa bebeğin kafa yapısı bozuk olur söbe olur..bu bebeğin kafası gayet normal dedi..her bebeğin kafasında zaten bir miktar su olurmuş..zaten bu saatten sonra bu bebek alınmaz dedi..ciddi bir problem yok..bol bol allaha dua et dedi..

allaha şükür biraz olsun rahatladım..10 gün sonra tekrar gel konrol edelim dedi..ayrıca bir de ilaç verdi..10 gün sonra diğer doktorum da kontrole bekliyor..acaba hangisine gitsem şaşırdım..benim doktorum biraz beni korkutucu konuşuyo ama seviyorum doktorluğunu..bu adam da çok tatlı diili insanı teselli ediciydi..bu arada ankaradan başbakanlıktan gelmiş..ankaraya gitsen dahi benim dediklerimi diyecekler dedi..ama 2 gündür nasıl ağlıyorum sormayın çok kötüydüm..

hastaneden çıkınca annemle beşik almaya gittik..annem bebişimize beşik aldı..çok ahım şahım bişey değil ama şirin..hani belki erkek te olabilir diye pembe tercih etmedik turuncu aldık..:)

Canımmmm yeni okudum yazdıklarını,aslında diğer doktorun dediklerini söylemiş birisi daha telkin edici konuşmuş diğeri daha korkutucu.Rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin canım.

kızlar birşey sormak istiyorum.

hergün yumurta yiyormusunuz? ben hergün yiyorum ama o kadar bıktımki. zaten sevmezdim. ama son 1 haftadır daha beter oldum. çok zorluyorum kendimi. çalıştığım için haşlama haricinde de yemem imkansız. evden getiriyorum. doktorum haftada 3-4 kere yesen yeter demişti ama içime sinmedi bide sizlere sormak istedim

Hergün yumurta yiyormusunuz? Ben hergün yiyorum ama o kadar bıktımki. Zaten sevmezdim. Ama son 1 haftadır daha beter oldum. çok zorluyorum kendimi. çalıştığım için haşlama haricinde de yemem imkansız. Evden getiriyorum. Doktorum haftada 3-4 kere yesen yeter demişti ama içime sinmedi bide sizlere sormak istedim

gunaydın hayırlı cumalar.bende cok fazla yedım bır ıkı aydır.hergun yıyordum.ama artık yıyemıyorum.tıksındım bıraz yumurtadan.yıyemıyorum fazla.

saol canım sana ve herkese bendede hayırlı cumalar,ohhh bugün 8 aylık oldu kızımmm maşalllahhhh :nazar: Bunu kutlamak için sabah 6.30 da kıpırdanmaya başladı zilli,kalktım bende güzel bi kahvaltı ısmarlıyım kızıma :1:

gunaydın hayırlı cumalar.oh oh hadı bakalım masallah bebegıne.kutlayın tabıkı.bızım yerımızede yıyın mamaları:16::66::46::46:

hergün yumurta yiyormusunuz? ben hergün yiyorum ama o kadar bıktımki. zaten sevmezdim. ama son 1 haftadır daha beter oldum. çok zorluyorum kendimi. çalıştığım için haşlama haricinde de yemem imkansız. evden getiriyorum. doktorum haftada 3-4 kere yesen yeter demişti ama içime sinmedi bide sizlere sormak istedim

canım ben bıldırcın yumurtası yiyorum haşlama tabi...o normal yumurtadan daha kuvvetliymiş ya o yüzden her gün yemiyorum ....

Canım ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama ben hergün yumurta yemiyorum hergün süt içmiyorum yanii birgün yiyorum bir gün yemiyorum.Süt içemezsem salep sütlaç vb.süt ürünleiryle idare ediyorum.Sürekli aynı şeyleri içmekten yemekten gına geldi çünkü:41:

hayırlı olsun canım....maşalllah prensese:nazar:benim oğlum da önümüzdeki çarşamba 8 aylık olacak inşallah....ne çabuk büyüdüler bıdıklar maşallah ya:nazar: sanki daha dün test yapıp öğrenmiştik hamile olduğumuzu:66:

herkese teşekkür ederim cevapları için. Hakkaten ya ben ergenlikte bu kadar süt içseydim boyum 1.90 olurdu diyorum eşime:1::1:Gerçekten aynı şeyleri yiyip içmekten bıkkınlık geldi artık:52:benim bünye bu kadar sağlıklı ve düzenli beslenmeye alışkın değil şaşırdı garibim kaç aydır noluyo diye:1:

Kızlar benım iştahım kalmadı.mıde bulantılarım tekrar basladı.canım hıcbısey yemek ıstemyo.bır ay oncesıne kadar oyle ıstahlıydımkı.sureklı bıseyler yıyodum.hele bu saatte kesınlıkle yemıs ıcmıstım coktan.ama artık acıkmıyorum hıc.sabah hıc bısey yıyemıyorum.gunde bır ÖĞÜNE dustum nerdeyse.sızdede oluyomu oyle

Son düzenleme:
Back
X