- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.381
sen nasılsın nisacım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz geldikkk
![]()
![]()
![]()
![]()
NİSA_86 ben usg göre hesaplıyorum...Ne olur ne olmaz...Zaten topiklerdede gördüğüm kadarıyla bebişler sabırsızlar...
oo maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin :13:35 yaşındayım canım
sen yine yükleyebilirsen net olarakta görmek isterim:13:yok yukleyemedık canım.aslında fotograf makınesındekıler daha guzeldı.canlı renkler falan.olmadı bı turlu
Hoşgeldin aysu , oooh mamaları yedin geldin dimisen nasılsın nisacım?
dikkat et aysucum artık iice ağırlaştık bende iyiyim ama çok yorgunum iş ev çok yoruyr beni dayanamıyorumsen nasılsın nisacım?
![]()
![]()
![]()
![]()
NİSA_86 ben usg göre hesaplıyorum...Ne olur ne olmaz...Zaten topiklerdede gördüğüm kadarıyla bebişler sabırsızlar...
oo maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin :13:
sen yine yükleyebilirsen net olarakta görmek isterim:13:
Hoşgeldin aysu , oooh mamaları yedin geldin dimi![]()
dikkat et aysucum artık iice ağırlaştık bende iyiyim ama çok yorgunum iş ev çok yoruyr beni dayanamıyorumizne erken çıkıcam galiba:26:
haklısın canım benimde usgde 2 hafta errken çıkıyor bende hazırlıklı olayım doktor gelmez dedi ama gven olmaz bnmki sürekli dönükte başı korkmuyr değilim erken gelicek dye
kızlar durun ayol ne dogurması.daha beklesınler o mınıkler ıcerde.hele benımkı daha otuza bıle gırmedı.ama allah korusun kızlar.
canımmm inş. beklerler ama diğer topiklerde bekleyen az çabucak büyüsünlerkızlar durun ayol ne dogurması.daha beklesınler o mınıkler ıcerde.hele benımkı daha otuza bıle gırmedı.ama allah korusun kızlar.
ben bıraz cıkayım kızlar gozlerımı dınlendıreyım.çoktandır buradayım.gozlerım sulandı artık.sıze doyum olmuyor zaten.duramıyorum buraya gırmeyınce.çok sevıyorum hepınızız.şımdılık hoscakalın.![]()
iyi akşamlar hepinize.
netim bozuktu iki gündür giremedim neyseki düzeldi.
ayy kızlarr ben iyice ağırlaştım yaa...
artık dışarda gezmek falan bana eziyet gibi...