- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.701
bak sitesi bu gerci almanca ama euro fiyatlari yaziyo tl ye cevirirsin kurdan hesaplayip
Louis Vuitton: French fashion designer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylülsu canim buda amerikadaki sitesi ordada fiyatlar ucuk burda bir bak incele
canim biz fabrika satisina gidiyoruz.tum markalrin internetteki fiyatlarla arasinda uyum olmuyo bu magazalrin.
Offf ya ne anlayışsızla rbenim büyük kaynımda öyle diyor en küçük kardeşini alıp gelicekmiş b..... var sanki kime soruyorsunuz siz ya burası benim evim izin aldınız mıcanım yalnız değilsin bende şu an aynı krizler içindeyimbenimkiler gelcek hadi neyse onu kabullendim şimdi kaynım utanmadan kızları alıp gelcem diyormuş biri 12 biri 8 yaşında iki kızı var ev zaten kalabalık olcak kuzenlerini göreceklermiş doğuma gelceklermiş. kuduruyorum bende sinirden!!! annem yanımda eşime tepkide veremiyorum gönlümce!!! çıkartcaklar tırnaklarımı dışarı.Sanki onlara bebeği göstercekmişim gibi kendi yetmiyo birde veletlerini takıyor peşine !!!
Ay kızlar ben de tam tersi.Kayınvalidem ya gelmezse diye üzülüyorum.Annemler zaten gelecek ama onlar da gelsin ilgilensinler istiyorum.Bu eşinizin ailesinin sizi ve bebeği önemsediği anlamına gelir neden üzülüyosunuz ki ??
kizlar dogumdan once geliyolarsa simdiden bi anlami yokki gelmelerinin.ha yok dogumda geliceklerse birak gelsinler gelen giden misafirle ilgilenir,ev temizligi yaptiririn.yemek yaparlar.kendi annenizle sizde bebek bakarsiniz.biliyorum sevmeyince tahammulu zor ama en iyi cozum bu.birakin siz onlari kullanin.
cnm nezaman geliyolar... aranız bu kadarmı kötü...öyleyse kaynanandada akıl yok sanırım sen doğurunca ona hizmet edimiceksin onu göze alarak geliyo demek... sueylülün dediği gibi gelsinler iş yapsınlar bi işe yarasınlar...nie takılıyosunuz bu kadar.. geçiçi bi durum için bu kadar üzülmeye sıkılmaya değmez...
kaynında sizdemi kalacak cnm...harbiden iki cocukla ne işi varmış ya...eşi nerde o gelmicekmi... anam bu insanlar helede elti kaynata gibi tipler düşüncesiz olur ya en olmadık zamanlarda biterler ya ot misali ıyyyyyy
evet evet kullanmak lazım bu tipleri..hoş gelseler bi dert gelmeseler bi dert.... bi ortası yok bu işlerin... ama en önemlisi onun bunun için helede kaynana elti kaynata kayın gibi tipler yüzünden gerilip evin huzurunu bozmaya değmez... artık eşime yansıtmadan hallediyorum bazen öyle olunca hekemlikte yapamıyo eşim..sen haklı o haksız yok öyle böyle yorumda dinlemiyorum...![]()
Canım doğumdsn önce geliyorlarmış şimdi ben anneme dedimki anne doğumdan bir hafta falan önce gelsen ağırlaşıcam iyice iyi olur dedim oda tamam dedi anneme benim annem olduğu halde ben teklif ettim doğumdan sona da çok kalamam kızım topralandığında giderim dedi zaten bende öyle olmasını istiyorum söylememe gerek kalmadı kaynanamında doğumdan sonra gelmesini isiyordum zaten işime yarasın diye evi temizler falan diye o zamanda kayanatam sorundu yalnız göndermez kaynanamı kendi getirecek gelince gidermi daha torunu bırakıp bunlar haremlik selamklık oturuyorlar benim annemde var 2+1 evde nasıl rahat edecek benim annem hem ben pijamlarla nasıl dolanıcam evde tesetürlüyüm daha bir kere kaynatamın yanında başımı açmadım ben haksızmıyım şimdide doğumdan önce geleceğini öğreniyorum ya insan bir soror bana kuzım ne diyorsun nasıl yapalım ne zaman gelelim diye benim evime kafalarına göre geliyorlar
:79::80::81:mrb kızlar biz geldik oğlışumla![]()
Günaydın hatunlar...Nasılsınız...
Ahhh bu kayınvalideler veya da eşler...İnsanı sinir etmeye birebirler...Hamileyken bile insanı üzmeyi beceriyorlar...Şimdilik kayınvalidemden ses seda çıkmıyor ama akşam eşimde beni çok sinir etti...Başta konuşmuştuk hastaneden çıkınca annemde kalacaktım 10 gün falan...Annemin ev doğalgazlı wc oturaklı daha rahat olacaktım...Sanki akşam daha önce konuşmamışız gibi evde kalacaksın dedi...Bende kızdım...Benimle resmen oyun oynuyor...Ben zaten şimdi zorlanıyorum hareket ederken...Evdeki wc oturaklı değil zor çömeliyorum...Ev sobalı diğer odalar buz zaten...Annemin evinde rahat edemiyormuş beyefendi...Adama bak ya beni değil yine kendi keyfini düşünüyor...Gelde kızma...
gunaydınnn kızlaar herkese bzde kahvaltmzı yaptık sol yanmza yattıkszlerde ne var ne yok kaynannalrdan bahsetmişiniz benmkide doğmdan osnra gelecek doğuma kendi annem gelecek ve kaynannam 1 ay klacagım demiş şoka grdm bnede
o kadr kalacagnı sanmyrm şimdilik ya bakalım azcık düşünceli olmayı deneseler daha ii olacak ama eşlern hatrna bişey diyemeyrz tabi
![]()
Günaydın canım. Doğumdan sonra belki farklı düşünürsün canım. Tek kişi yeterli olmuyor. Arkadaşım doğum yaptı. Kayınvalidesi gelmedi. Annesi kadın tek başına mahfoldu. Yemek yapmak gerekiyor, gelen gidenle ilgilenmek gerekiyor, bebeğe yardımcı olmak gerekiyor(sonuçta acemi olucaz), Birde anne sezaryanlı ise oda rahatsızlanabiliyor. Arkadaşım çok bunalmıştı. İkisinin birden orda olmasında fayda var diye düşünüyorum. Hem kayınvalidelerdekoysun biraz taşın altına elini. Hep olan kendi annelerimize oluyor. Bakalım benimki gelecekmi? İş olunca pek uğramaz. Gelmessede eşime söyleyip getittiricem. Sonra oğlumun çocuğu diye sevmeyi bilir. İşe yarasın biraz.
günaydın kızlar herkese nasılsınız bakalım gene kaynanalar çekjiştirilmiş epeyy ama onlarda hakediyo bazen.
Hoşbulduk tatlım. Dönem dönem olabiliyor öyle. Bu aralar benim pek iştahım yok.selam canm hoşgeldiniznasılsınız biz çok yemeye başladık bu aralar yaa
![]()
Hoşgeldiniz...
![]()
canım lohusayken zaten psikolojkman bi skntmız olacak bence senn o an rahat olman herseyden çok daha önemli zaten 10 gun çok da deil kalsın biraz da eşler çeksin yukunu be işin![]()
tabi canım işe yarayacaksa gelsnler boş boş otrmasınlar da![]()