• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canikim ve mesa çok teşekür ederim verdiğiniz moral için. Allah razı olsun sizlerden. kendimi üzmemeye çalışıyorum ama zor gerçekten. cuma günü randevumuz var bakalım doktorlar ne diyecek inş herşey yoluna girer.

:26: cnm geçmiş olsun moralini iyi tut ameliyatla allahın izniyle düzelir..erkekmi bebişin açıklık kaç cm? 1 cm ve üstü olursa ameliyat.... benimkisi 5 mm di detaylıda göründü ön karın boşluğu denildi ama aynı şeymi... büyümemişti şükür yoksa ameliyat denildi banada...enfeksiyon kapma riskileri yüksek oluyo kollamak lazımmış üşütmemek...o yüzden çok takmadım açıkcası...tabi açıklık çok olsa üzülürdüm.. RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN İNŞ.

canım benim kızında sol akciğerinde büyük kistler var,banada üniv de doğur dedi bütün dr lar,bende üniv e gidyorum,acayip ilgileniyolar bence pişman olmazsın,benim kızın kistleri 2 haftadır acayip bi şekilde küçülmeye başladı :nazar: ,senin bebeğinde iyileşir inşallah,en iyi prof. dr lar üniv hastanelerinde oluyo,bende bu hafta bursaya gidicem doğum için önceliğim yine üniv hastanesi olacak,çünkü en donanımlı hastaneler üniv hastaneleri,sadece tek kötü yanı prof. dr ların yanında sürekli soru soran stajyer drlar.benım kızda doğar doğmaz ameliyat olabılır dedıler,sıkma canını gün doğmadan neler doğar,beterin beteri var bak,benım kızın akciğerindeki kistler doğduktan hemen sonra aldıgı ilk nefesle patlayabılır bile dediler,allaha emanet et kızını,onu dr lardan önce allah ım korusun,ve son olarak ben son bir aydır acayip bi şekilde rahatım o yüzden kızım daha çabuk iyileşiyo,sakın stres yapma ve ağlama,ben ne zaman ağlasam kistler büyüyodu,şimdi moralim düzgün,iyileşicek diyorum ve kızımda iyileşiyor çok şükür,allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ve evladıyla sınamasın inşallah :59: çok uzun yazmısım ama idare et :1:

amin cnm dualrım sizle cici şeker tatlı annişler
sağol inşallah canım. kız bebeğim. dr zaten yeterince gelişmeden almayız dedi. şimdi önemli olan içeride durduğu süre içinde böbreklerine bişey olmaması

olmayacak cnm hepimiz bizler ve bebeklerimiz için dua edicez :nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama benim bir sorunum var. dün doktora gittim. benim bebeğin böbreklerinde biraz açıklık vardı ama dr önemli değil zamanla geçebilir fazla önemsenecek bişey değil demişti. dün gittiğimde bu açıklık çok büyümüş böbrekleri suyla dolmuş. hidronefroz diye söyledi. bir kaç yere tel açtı. burada doğuramazsın dedi. üniversite hastanesine yönlendirdi. orada tanıdığı doktorların ismini verdi. sanırım artık nisan annesi olamıycam çünkü bebeği erken alırlarmış büyük ihtimalle. doğar doğmaz müdahale edecekler. moralim çok bozuk inşallah yavrum düzelir diye dua ediyorum nolur sizde benim için dua edin.

canım çok geçmiş olsun..ama içini ferah tut,ünv.hastanelerin dr.larına güven,Allah işini rast getirir inş.
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,sen moralini yüksek tut ama neticede şuan yapacağın birşey yok,bebeğini iyi beslemeye devam büyüsün hemen annesi..

merhabalar
biz geldik oğlumla dün doktordaydık oğlum 2 kilo olmuş maşallah herşey yolunda ben 70 kilo olmuşum:52:
çalışabilir raporumuzu aldık 5 hafta daha sahalardayız
8 nisan muhtemel doğum tarihimiz sezeryanla alınacak
bebişime babasıyla ciciler aldık
lierac dayanmıyor onu aldık gezdik dolaştık

selam herkese
Bizde yeni geldik kontrolden . 1 ay olmuştu . usg ye göre 35+1 haftalık olmuşuz. ÖÇatı muayenesi yapacak sanıyordum ama yapmadı . NTS ye girdik ilk defa çok heycan yaptık. sağ kasığımda ağrılar vardı adet sancısı gibi doktor bebeğin kafası yerleşiyor oda sıkıntı verir sana dayanacaksın dedi . Ama sezeryanda olabileceğini söyledi biraz moralim bozuldu. Bne normal istiyorum bel fıtığın var ve ağrı eşiğinde düşük gibi tam kararı bi kaç hafta sonra vericez dedi.Hayırlısı olsın . Oğlum 2550 gr olmuş. Herşey yolunda çok şükür .

hoşgeldin canım:74:canım çalışabilir raporu almadan ekletemiyoruz biz çalıştığımız süreleri benim arkadaşın yanmıştı hakları rapor almadığı için...biz devlet memuruyuz sen özelde misin canım???yani özelde değişiyor mu bilmiyorum ama sen bir sor istersen
Özeldeyim canım , burda da bu tarz işler patronun insiyatifine kalmış oluyor özelinde bu güzelliği var..ben doğumdan sonra bir ay kadar daha gayri resmi olarak evdeyken resmiyette çalışıyor gözükücem bir şekilde muhasebe işleride bizim elimizde olduğu için problem olmayacak inş. tatlım..

merhabalar
biz geldik oğlumla dün doktordaydık oğlum 2 kilo olmuş maşallah herşey yolunda ben 70 kilo olmuşum:52:
merhaba canım , oy maşallah oğluşuna:nazar: bende 70 e dayandım :52:çizelgene göre nerdeyse haftalarımız aynı ama bnm tahmini doğum tarihime 23 nisan demişti doktor:53:niye oyle seninki 8 nisan
selam herkese
Bizde yeni geldik kontrolden . 1 ay olmuştu . usg ye göre 35+1 haftalık olmuşuz. ÖÇatı muayenesi yapacak sanıyordum ama yapmadı . NTS ye girdik ilk defa çok heycan yaptık. sağ kasığımda ağrılar vardı adet sancısı gibi doktor bebeğin kafası yerleşiyor oda sıkıntı verir sana dayanacaksın dedi . Ama sezeryanda olabileceğini söyledi biraz moralim bozuldu. Bne normal istiyorum bel fıtığın var ve ağrı eşiğinde düşük gibi tam kararı bi kaç hafta sonra vericez dedi.Hayırlısı olsın . Oğlum 2550 gr olmuş. Herşey yolunda çok şükür .
Selam sana da canım,oğluşuna da maşallah sübhanllah..:nazar:doğum için hakkında hayırlısı neyse o olsun ama bende her zmn normal taraftarıyım:92:

merhabalar

selam herkese

hoşgeldiniz kızlar..:71:gözleriniz aydım maşallah bebişleriniz büyümüş:nazar::nazar:mormaskecim cicileriniz hayırlı olsun...
iklimyacım 36-37.haftalarda daha netlik kazanır bebeğin nasıl doğacağı hayırlısı olsun ikiniz de sağlıklı olun da artık normal sezeryan farketmez

merhabalar

selam herkese

:nazar:MAŞALLAH KIZLAR BENİMDE BU PERŞEMBE SİZLERİNKİNİ OKUYUNCA HEYCANLANIYORUM:52:

slm kızlar anca geçmişi okuyabildim ben okumayı daha çok seviyorum galiba pek yazamıyorum çünkü bilg. çok kasılıyor iş yerinde ama hep takipteyim , bizimde midemiz yanıyor hep şu renniden günde 4 defa içiyorum nerdeyse ya :36:

Özeldeyim canım , burda da bu tarz işler patronun insiyatifine kalmış oluyor özelinde bu güzelliği var..ben doğumdan sonra bir ay kadar daha gayri resmi olarak evdeyken resmiyette çalışıyor gözükücem bir şekilde muhasebe işleride bizim elimizde olduğu için problem olmayacak inş. tatlım..

Ne güzelmiş canım...Allah içine sindirsin inşallah:nazar:

erva......... sen m.köyde çalışıyodun dimi...bu pazar cevahirde buluşma var... 12 de inş... Gelsene cnm........

kızlar bu pazar saat 12 de cavahir alışveriş merkezinde... Gelme imkanı olan anneler.... Gelinnnnnnnnnnn:3:

merhabalar

selam herkese

oyy maşallah bebişlere:nazar::nazar:anneleri ne güzel bakmış onlara:49:gözünüz aydınn darısı başımıza.

bu arada mormaskecim benim de sezeryan olursa 8 nisan olacak doğumum nasip olursa:1:

merhabalar

selam herkese
bizde yeni geldik kontrolden . 1 ay olmuştu . Usg ye göre 35+1 haftalık olmuşuz. öçatı muayenesi yapacak sanıyordum ama yapmadı . Nts ye girdik ilk defa çok heycan yaptık. Sağ kasığımda ağrılar vardı adet sancısı gibi doktor bebeğin kafası yerleşiyor oda sıkıntı verir sana dayanacaksın dedi . Ama sezeryanda olabileceğini söyledi biraz moralim bozuldu. Bne normal istiyorum bel fıtığın var ve ağrı eşiğinde düşük gibi tam kararı bi kaç hafta sonra vericez dedi.hayırlısı olsın . Oğlum 2550 gr olmuş. Herşey yolunda çok şükür .

maşallah kızlar bebişlerinizi gördünüz hayırlısı olsun iklimya ağrı eşiğinin düşük olduğu nerden anlaşılıyo

slm kızlar anca geçmişi okuyabildim ben okumayı daha çok seviyorum galiba pek yazamıyorum çünkü bilg. çok kasılıyor iş yerinde ama hep takipteyim , bizimde midemiz yanıyor hep şu renniden günde 4 defa içiyorum nerdeyse ya :36:
Selam canım , ayy canım çok geçmiş olsun ama 2 yudum sık aralıklarla süt iyi geliyor diyorlar denedinmi
Ne güzelmiş canım...Allah içine sindirsin inşallah:nazar:
Amin canım , cümlemizin inş.
erva......... sen m.köyde çalışıyodun dimi...bu pazar cevahirde buluşma var... 12 de inş... Gelsene cnm........

kızlar bu pazar saat 12 de cavahir alışveriş merkezinde... Gelme imkanı olan anneler.... Gelinnnnnnnnnnn:3:
Adaşım, facede dedim ya geliyorum diye..imam boyle yaparsa cemaati napmaz:1::60:

merhaba canım , oy maşallah oğluşuna:nazar: bende 70 e dayandım :52:çizelgene göre nerdeyse haftalarımız aynı ama bnm tahmini doğum tarihime 23 nisan demişti doktor:53:niye oyle seninki 8 nisan

Selam sana da canım,oğluşuna da maşallah sübhanllah..:nazar:doğum için hakkında hayırlısı neyse o olsun ama bende her zmn normal taraftarıyım:92:

benim sata göre 19 nisan gözüküyordu sezeryan olacağı için 8 nisana odaklanalım dedi. bebişim gününde önde deil tam 32 haftadaydı yüzünü bir türlü dönmedi küsmüş bize daha adını koymadık diye heralde.....:emir_bebek:

Back
X