merhabalar herkese muhabbete çok katılamıyorum sürekli pc nin başında olamadığım için ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.biraz eski sayfaları okudum bikaç bişey kaldı aklımda, iyi bilirim demiyorum asla ama bende fikir beyan edeyim dedim

öncelikle bebeğin ilk dönemi için bence sebamed ürünleri çok iyi diye düşünüyorum yani bana sağlıklı geliyor en azından ilk zamanlar için sonrası için de komilinin ürünlerini kullanıcam kızım şuan yaklaşık 3yaşında ve komili şampuan kullanıyorum.bebek yağı veya losyonu da doktorların çok önermediği ürünler diye biliyorum bence de en güzeli zeytinyağı...pişik durumunda da en etkilisi bepantene krem ben pekçok ürün ve krem kullandım en etkilisi bepantene oldu şimdiye kadar...
bu gaz meselesinde de ben bazı arkadaşlara katılıyorum pekçok uzman değil narsuyu yada soda su bile verdirmiyor sadece anne sütü konusunda oldukça ısrarlılar işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama ben vermeyi düşünmem...
tabii tüm bunların yanında her bebeğin çok farklı olduğunu ve her duruma farklı tepkiler verdiğini de unutmamak lazım.ah ne zor şu çocuk büyütmek herşeyi ince eleyip sık dokuyoruz ama herşey miniklerimizin sağlığı için değil mi....annelik zor azizim

)