- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.881
gözünaydın cnm.hayırlısıyla kucağına alırsın inşmerhaba güzel anne adayları,ben de dün öğrendim hamile olduğumu Allah nasip ederse ben de Nisan annesi olacağım:))![]()
bize kan tahlili yapılmadı.sizmi istediniz yoksa dr kendimi yaptı cnm.kızlar ben gecen muayene ye gotudum kızımı doktor kan tahlılı ısteı knı dusuk cıktı.hgb 10,8 kan ılacı verdı.kılosu 6700 olmus..boyunu olcturmedım kan alınack dıe telasa kapıldım.en son ynı gecen ay 62cm idi..ayrıca bu kan ılacı fena lek yapıo.cıkmıyo bıde.
maşallah kızınada cnm

malesef canm emzik almiyor bi turlu.cok denedim olmadi.uyurken deniyorum bugun gogsumu emiyor.ama sut geliyomu yoksa gelmiyomu onu ayirt edemiyorum.cunku sagdigim zaman hic sut olmuyor en fazla 20 ml.cikiyor.bu sekilde hep emzirsem tekrara sutum olurmu.gogus uclarimda artik emerken sizliyor heralde sutum bitiyor deilmi.
cnm yutkunmasından anlarsın sütünü.bazen göğüsler sertleşmez.eğer bebeğin göğsünü boşta emiyosa bence sütün çoğalabilir.çünkü emmekle süt salgılanıyo.bide motilium diye bi ilaç var.normalde mide hapı ama yan etkisi prolaktin hormonunu tükseltiyo.ben ondan içiyortum biraz etki ediyo.istersen dene derim.