- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.641
artık hamside yiyemiyeceğiz, bu atık gerçekten çok zaralıymış, kızıl çamur gelince kesecem ben yemeği. Birazda dolaba koyuyorum.Evt canım biz de mutlaka haftada bir hamsi yiyoruz.Başka da balık sevmiyorumz aten büyük balık falancokacimcoook
Benim baya bi oldu 12. haftada kanamam çok korktum, doktor progestoran iğnesi ve vajinadan alınan bi ilaç verdi, çok şükür geçti, aynı şeklide bi arkdaşım daha oldu, demek ki normal canım. Doktoruna söylersin durumu o takip eder, olmazsa progestoran verir. Bizlerin başınada geldi. Korkma, allahın izniyle bişey olmaz, hem seninki hafifmiş, bazen ayakta falan fazal durmadan oluyor böyle şeyler.merhaba herkese..
uzun zamandır fırsat bulup yazamadım
ama yazılanları takip etmeye calısıorum..
benım 2 gun once cok hafıf bı kanamam oldu. bu ıkıncı kez oluyor..
ilki 12. haftada olmustu.bu seferkıde 16. haftada..
dr endıselenecek bırsey olmadıgını soledı..
dınlenmemı ve eger artarsa ılac almamı soyledı..
buna benzer seyler yasayanınız oldu mu?
ıcım hıc rahat dııl..
dün muayene oldum doktorum büyük bi ihtimal kız dedi hayırlısı bakalım kasım 11 de belli olucak ismi şimdiden belli zeliha şirin
, aysu87, cimcimenaz, esteem, guleysa, hnk, KEJA, mesa, serena-, KK Pro Üyeskorpion74+, yicika, zerdal
kızlar mayıştım ama takipdeyim..çok öptüm
bizde seni ÖPTÜKopuyorumnanaktanEGE,BEBi$ ve BEN,:ecrin_bebek:,:CüvCüv::)))
, aysu87, cimcimenaz, esteem, guleysa, hnk, KEJA, mesa, serena-, KK Pro Üyeskorpion74+, yicika, zerdal
kızlar mayıştım ama takipdeyim..çok öptüm
kızlar merhaba bayagı kaynatmışsınız okuyamadım bile biraz önce dr dan geldik harbidende NİSAN AY ı ERKEK AY ıymış:)) bebişimiz erkekmiş renkli ultrasonda falanda çok detaylı baktı dr çünkü bu hafta sonu ucakla yolculugumuz var o yüzden epeyce bir dikkatli baktı kalbini ve dişer organlarını canım ya uyuyordu eller havada kalmış kıyamam ama inanın çok duygulandım ALLAH ıma bin şükürler olsun herşey yolunda ama bu seferde sanırım mutluluktan ağlıyorum....
Şenizolumunekankayizsmilehihoyyytbizde öptük canım seni:)))
esracım sende öpüldün.
kızlar merhabaaa
uzuncsa bir müddettir siteye giremiyordum yada girsemde mesajları okuyamıyorum çok kaçırdım sanırım... umarım herkes iyidir bebişlerinizde tabii... ben dün akşam doktora gittim bebek 17+2 gibi görünüyor önden gidiyoruz biraz bakalım. cinsiyetini de inadı tuuttu bir türlü göstermedi ama sonunda biraz araladı doktor erkek dedi yine de yanılma payı olabilir ama biraz öle bişi varsa lütfen bana kızmayın dedi:)))) eşim biraz buruklastı ama ben cok mutlu oldum acıkcası:)))))) şimdi isim arıyoruz bakalım:)))
leegörkem,mormaske,landsarc,aysu,güleysa,dramer35 cok saolun kızlar atladığım biri varsa kusura bakmayın..dr gittim bebğimi gördüm rahatadım drum cok ayakta kalmama bağladı yani yorgunlukakannehiryatıp isritahat etememi ve bol sıvı almamı istedi..suan iyiyim bir daha tekrarlarsa ilaç kullanacakmısız..bebişimi gördüm büyümüş teyzeleri 12 cm olmus bebişim 62 gropuyorumnanaktan
Mrb kızlar çok sıkıntılı bir gün geçirdim. Ama şuan daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür. Sabah hastaneden aradılar. Üçlü testinizin sonucu problemli çıktı gelirmisiniz dediler. Nasıl gittik Allahla kendim biliyorum. 1/250 'nin altında çıkmış. Riskimiz 1/168 miş. Yani 168 de bir bebeğimizin problemli olma riski varmış. Doktor olacağı anlamına gelmiyor. Çünkü bu veriler istatistiksel . Bilgisayar programı tarafından hesaplanıyor, kesin sonuç için amniyosentez öneriyorum dedi. Amniyosentez yaptırmanında 1/100 düşükle sonuçlanma riski var dedi. Buda sağlıklı bir bebeği de riske atma anlamına geliyor, karar size ait dedi. Amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebeliği isterseniz sonlandırabiliriz dedi. Biz amniyosentez yaptırmak için düşünmek istediğimizi söyledik. Daha sonra akşam üzeri başak bir hastahanede de testi tekrarlayalım diye düşündük. Zaten o hastanedede doktorum vardı.Bebeğin sağlığı gayet iyi dedi. Erkek olduğunu bu doktorumda söyledi. Sonra üçlü test için kan verdik. Aslında amniyosentez yaptırıp bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorum. Sonuç kötü çıksada aldırmayı düşünemem. Allahın verdiği canı nasıl alırım.Allahtan gelen herşeye razıyım. Üstelik ben bebeğimin sağlıklı olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Sonuçta bu testler tanı koyucu testler değil. Tamamen istatistiksel veriler. Bakalım bu hastahanedeki sonuçlar nasıl çıkacak. Haftaya çıkacakmış. Şuan iyi şeyler düşünüp iyi hissediyorum kendimi Allaha çok şükür. Bu testleri yaptırmayanlar en iyisini yapmışlar diye düşünüyorum şimdi.
canım hayırlı olsun oğluşunn.ben de bugün öğrendim prensesimiz geliyoozemuszemus
hayılı geceler kızlara.s.
maşallah bugün de çok kaynatmışsınız geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim...
bugün dr a gititm maşallah herşey yolunda...
bebekte iyiymiş...
ama cinsiyeti öğrenemedik...
hayırlısı artık...sağlıklı olsun yeter....
bir dahaki kotrol 1 ay sonra belki 2 hafta sonra başka dr a giderim...
merhabalar
ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. sizlerle tanışmak istedim. SAT 18 temmuz. bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 nisan 2011.
inşallah hepimiz sğlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor. 17. haftamda öğrenirim sanırım.
gunaydın kızlar..
bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum:çok üzgünüm:
Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
bi gün bu gruba katılacağım hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 ..benim de 27 temmuz hamilelik başlangıcım. 28 nisan da beklenen doğum tarihi.cinsiyet henüz bilmiyoruz 12 haftada olduğumuz için kesin bişey söylemiyolar ama sanırım erkek.(bana öyle geliyo)hamile kaldığımda 65 kiloydum ama şuan iki kilo vermiş durumdayım..malum bulantılar vs.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
bende nisancıyım...ismim:ESMA sat:?? tahmini.D.T.:10NİSAN BOY.1.58 KİLO:53 YAŞ:29 CİNSİYET göstermiyor.herkzi öptm
selam kızlar hamişler bende yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum onu bile bilmiyorum :smiley-cool: benimde kısmet olrsa inşaallah 25 nisanda doğumum war su anda 14 haftalık bebegim. cinsiyetini ögrenemedik daha 2 hafta sonra öğrenecegiz.ilk bebegim olacak insaallh.umarım herkes bu dönemi guzel bi şeklde atlatrı benimde çok başdönmem oluyordu artk geçti biraz.ama hala kilo almıyorum mafoldumben iyi mi kötü mü bilemiyorum iç karnım geniş galiba da sabahları hiçbişey yok akşamları çıkıyor biraz ama sizin göbüş fotograflarınızdaki kadar yok gören nereye sakladın bebegi diyor ay içim dolmuş gibi ne kadar çok şey yazdım öle kaydirigubbakcemile3
Merhaba nisan anneleri ben de yeni üye oldum ve hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum:))
kızlar bide bişey soracam ben hamilelğimden beri 1 kilo aldım 14 haftalığım.kotlarmı giyemyrm onlar skyr zaten tam otryrdu.iki tane bol paça pantolum wardı onları gyiyorum hala oluyr ama acaba skştrmasn die hamile pantalonu alsam mı dyrm aranzda alan war mı?yoksa erken mi
dün muayene oldum doktorum büyük bi ihtimal kız dedi hayırlısı bakalım kasım 11 de belli olucak ismi şimdiden belli zeliha şirin
kızlar az önce tartıldım 5 kilo almışım kafayı yiyecem
kızlar merhaba bayagı kaynatmışsınız okuyamadım bile biraz önce dr dan geldik harbidende NİSAN AY ı ERKEK AY ıymış:)) bebişimiz erkekmiş renkli ultrasonda falanda çok detaylı baktı dr çünkü bu hafta sonu ucakla yolculugumuz var o yüzden epeyce bir dikkatli baktı kalbini ve dişer organlarını canım ya uyuyordu eller havada kalmış kıyamam ama inanın çok duygulandım ALLAH ıma bin şükürler olsun herşey yolunda ama bu seferde sanırım mutluluktan ağlıyorum....
skorpion74 artık iyisin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?