2011 Nisan Anneleri

Evt canım biz de mutlaka haftada bir hamsi yiyoruz.Başka da balık sevmiyorumz aten büyük balık falancokacimcoook
artık hamside yiyemiyeceğiz, bu atık gerçekten çok zaralıymış, kızıl çamur gelince kesecem ben yemeği. Birazda dolaba koyuyorum.
Benim baya bi oldu 12. haftada kanamam çok korktum, doktor progestoran iğnesi ve vajinadan alınan bi ilaç verdi, çok şükür geçti, aynı şeklide bi arkdaşım daha oldu, demek ki normal canım. Doktoruna söylersin durumu o takip eder, olmazsa progestoran verir. Bizlerin başınada geldi. Korkma, allahın izniyle bişey olmaz, hem seninki hafifmiş, bazen ayakta falan fazal durmadan oluyor böyle şeyler.
dün muayene oldum doktorum büyük bi ihtimal kız dedi hayırlısı bakalım kasım 11 de belli olucak ismi şimdiden belli zeliha şirin

hayırlı olsun canım, benim randevuda 11 kasımda bekliyeceğiz bakalım.

Son düzenleme:
, aysu87, cimcimenaz, esteem, guleysa, hnk, KEJA, mesa, serena-, KK Pro Üyeskorpion74+, yicika, zerdal
kızlar mayıştım ama takipdeyim..çok öptüm

arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğimde rüyadayım sandım.çünkü çocukları büyütmüştüm okulada göndermiştim.tam kendime vakit ayırırım artık diyodum bu bıdığım geldi hamile olduğumdan çok o kadar ilaç kullanmıştım ki o beni üzdü, bir ay depresyona girdim. bulantılar başlayınca depresyon bitti canımın derdine düştüm. hala midem o kadar rahatsızki .inanın daha hamileliğe adapte olamadım. şu mide sorunlarım bi çözülsün bebeğimde hareket etsin herşey daha güzel olacak.inanıyorum.

kızlar merhaba bayagı kaynatmışsınız okuyamadım bile biraz önce dr dan geldik harbidende NİSAN AY ı ERKEK AY ıymış:)) bebişimiz erkekmiş renkli ultrasonda falanda çok detaylı baktı dr çünkü bu hafta sonu ucakla yolculugumuz var o yüzden epeyce bir dikkatli baktı kalbini ve dişer organlarını canım ya uyuyordu eller havada kalmış kıyamam ama inanın çok duygulandım ALLAH ıma bin şükürler olsun herşey yolunda ama bu seferde sanırım mutluluktan ağlıyorum....

ayyy canım çok sevindim bizim paşaya bir arkadas daha geliyor desene çok sevindim canım:)))

ayy kızlarr maşallah 1 gün girmedim ama amma kaynatmışsınız.oku oku gözlerim yoruldu.80 sayfa okumuşumdur herhalde.

hayırlı olsun cnm.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

cnm bişi çıkmadığına çok sevindim bol bol dinlen sen.
bebişinede maşallah.

cnm içini ferah tut rabbimin izniyle sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.

canım hayırlı olsun oğluşunn.ben de bugün öğrendim prensesimiz geliyoozemuszemus

hayırlı olsun prensesin cnm.

gözünadın cnm.
sağlıkla gelir inşallah meleğin.

hoşgeldin aramıza
hayırlı olsun bebişin cnm.

hoşgeldin aramıza cnm.
miniğinde hayırlı olsun.

evliliklerin ilk haftaları çok güzel geçer ama sonraki 1 - 1.5 yıl tartışmalar hiç bitmez.
bana kabus gibi geliyodu neden evlendim felan bile diyodum.hep başkaları yüzünden tartışıyoduk ama bigün geldiki bi anda bitti o tartışmalar.
sen evliliğin ilk gecesinde gebe kalmışsın.evliliğe alışamadan gebeliğe alışmak dahada zor olsa gerek.aynı olay dayımda olmuştu.ama geçiyo kısa sürede eşinin alttan almadığı durumlarda sen alttan almaya çalış cnm.
umarım herşey kısa sürede tatlıya bağlanır.

çok çok geçmiş olsun ne patavatsız insanlar var.
boşver sen takılma kimseye.bebeğini düşün.

canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm

hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağın alırsın miniğini inşallah.

hoşgeldin aramıza cnm.
miniğin hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah.

bende nisancıyım...ismim:ESMA sat:?? tahmini.D.T.:10NİSAN BOY.1.58 KİLO:53 YAŞ:29 CİNSİYET göstermiyor.herkzi öptm

hoşgeldin aramıza cnm.
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

hoşgeldin aramıza cnm.
miniğin sağlıkla gelir inşallah.

Merhaba nisan anneleri ben de yeni üye oldum ve hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum:))

hoşgeldin aramıza
sağlıkla kucağınza alırsın miniğini inşallah cnm.

cnm ben hamiş pantalonu aldım lcw den.ama benim zaten kendi kilomda vardı.
pantalonu 38 beden aldım.beli penye ve üstte lastiği var istediğim kadar sıkabiliyorum ben çok rahat ettim.
kendi pantalonlarımda oluyodu ama düğmeleri göbek altımdaydı ve acıtıyodu.ben 14. haftalarımda aldım sanırım pantalonu.

dün muayene oldum doktorum büyük bi ihtimal kız dedi hayırlısı bakalım kasım 11 de belli olucak ismi şimdiden belli zeliha şirin

cnm hayırlı olsun kızın.adıyla yaşasın inşallah.

kızlar az önce tartıldım 5 kilo almışım kafayı yiyecem

Maşallah güzel kilo almışsın..Bende hamurlu yememeye çalışıyorum..Zaten düzgün besleneli 10 gün oldu..Canım meyva çok istiyor birde çerez yemeye çalışıyorum...Ama akşam yemeğinde çok yediğimi düşünüyorum...Kendimi frenliyemiyorum ki...

gamyoncuiremsu oy maşallah cnm... hayırlı olsun... yolculuktada dikkat et lütfen yorma kendini fazla...olumunekankayizsmile

maşallah prensine cnm.
ne güzel uzun uzun görmüşsün oğlunu.
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…