- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.661
gamyoncuiremsu oy maşallah cnm... hayırlı olsun... yolculuktada dikkat et lütfen yorma kendini fazla...olumunekankayizsmile
Maşallah güzel kilo almışsın..Bende hamurlu yememeye çalışıyorum..Zaten düzgün besleneli 10 gün oldu..Canım meyva çok istiyor birde çerez yemeye çalışıyorum...Ama akşam yemeğinde çok yediğimi düşünüyorum...Kendimi frenliyemiyorum ki...
kızlar merhaba bayagı kaynatmışsınız okuyamadım bile biraz önce dr dan geldik harbidende NİSAN AY ı ERKEK AY ıymış:)) bebişimiz erkekmiş renkli ultrasonda falanda çok detaylı baktı dr çünkü bu hafta sonu ucakla yolculugumuz var o yüzden epeyce bir dikkatli baktı kalbini ve dişer organlarını canım ya uyuyordu eller havada kalmış kıyamam ama inanın çok duygulandım ALLAH ıma bin şükürler olsun herşey yolunda ama bu seferde sanırım mutluluktan ağlıyorum....
saol cnm hadi artık sıra sende sende öğren cinsiyetini bebişin bu arada ucakla yapacagım yolculuk 1 saatlik ama sonrasında ya trenle yada otobüsle gitmem gerekiyor sizce hangisi daha iyi olur karar veremedim?ALLAH ım benide bebişimide korur inşallah.....
cimcimenaz sana özelden msj yolladim bir bakarmisin canim.
kızlar merhaba bayagı kaynatmışsınız okuyamadım bile biraz önce dr dan geldik harbidende NİSAN AY ı ERKEK AY ıymış:)) bebişimiz erkekmiş renkli ultrasonda falanda çok detaylı baktı dr çünkü bu hafta sonu ucakla yolculugumuz var o yüzden epeyce bir dikkatli baktı kalbini ve dişer organlarını canım ya uyuyordu eller havada kalmış kıyamam ama inanın çok duygulandım ALLAH ıma bin şükürler olsun herşey yolunda ama bu seferde sanırım mutluluktan ağlıyorum....
sagol canim.iyiyim galiba:uhm:kendimi cok dinliyorum,aslinda kendi kendime evham yapiyorum:))bugun daha iyiyim ama dünkü duygu patlamasindan sonra acildim.zemuszemussen nasilsin??
kızlar benim iştah da fena açıldı bir haftadır surekli kendmi aç hissediyorum ne yesem doymuyorum ya cokacimcoook
kızlar fazla meyvede kilo aldırıyo unutmayın..doktorum yatarken yeme dedi... üzümü az ye dedi...muz az ye... daha çok eşki yada arada olan tatları ye dedi.
ay canımcım çok teşekkur ettim yapabildim sonunda sayende galba opuyorumnanaktan
kızlar fazla meyvede kilo aldırıyo unutmayın..doktorum yatarken yeme dedi... üzümü az ye dedi...muz az ye... daha çok eşki yada arada olan tatları ye dedi.
ya canım evet haklısın çok sarsıyorda yatarak seyahat ederim bide ara ara kalkıp yürürüm diye düşünmüştüm otobüste sabit en az 3 saat te bir mola veriliyor o yüzden karr veremedim off napsamki????tren çok arsıyo cnm biliyorum..otobüs daha iyi VIP OLANLARA BİN...tekerlek üstü olmasınaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Canımmmm gözün aydın hadi darısı bize inş.Daha ben de bilmiyorum bayramadna önce öğrenirim inş:lepi:
hayirli olsun canimbir oglan daha.hayirlisiyla babanizada kavusun insallah..
Canım yaaa bu aralar benim de iştah yerinde eşim bile şaşırıyordelikafadulden
denizcim bu arada bzm doğm tarhleri aynı olacak galba :dance: sen cnsyetni öğrendn mi canm. dr ikili test srasnda bize erkek gbi gozkyr ama kesn deiil dedi 3 kAsıma gun werdi ins o zamn öğrenecez opuyorumnanaktan
Yok güzelim söylemedi doktor bişey.Bakalım bayramdan önce 1 kere daha kontrol var o zaman soracağım.Yalnız nisanda erkek patlaması olacak gibi geliyor bana.Erkek anneleri kız bulamayacak çocuklarına:roflol:
saol cnm inşallah ya rtık yola çıkmadan yazarım hamilelerin duaları kabul olurmuşya bizim için bi dua edersiniz herhalde?
Yok güzelim söylemedi doktor bişey.Bakalım bayramdan önce 1 kere daha kontrol var o zaman soracağım.Yalnız nisanda erkek patlaması olacak gibi geliyor bana.Erkek anneleri kız bulamayacak çocuklarına:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?