- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.121
bebişimin hareketlerini bu hafta hissettmeye başladım. hem çok güzel bir duygu hem de biraz tuhaf. her gün daha fazla hissediyorum tekmelerini. giderek güçleniyor anlaşılan. bu arada 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum. iki salıdır birer kilo almış olarak uyanıyorum. her gün tartılıyorum salı ne alakaya ya sempatiksalakcinni
canım dr. Kaan Koctepe'nin bir videosunu izlemiştim...
o şöyle anlatıyor;
ay olarak hesap ettiğimnizde en doğru sonuç en sonki adet tarihinden sayacağız...
mesala ben 29 haziran son adet tarihim:...
ve 29 ekim olunca tam 4 ayı dolduracağım...
şuan yaklaşık 3 ay 3 haftalık hamileyim...
sende 13+6 olduğuna göre 3 ay bir haftalık hamilesin...
yani 3 ü bitirdin dörtten gidiyorsun...
dr o videoda 4 haftanın 1 ay sayılamayacağınıda söyledi...
eğer öğle olsa her aydan 2-3 gün eksik oluyor...
çünkü 4 hafta 28 gün...
ama bir ay 30-31 gün
mesala ben 16 haftamı bitirdim ama 4 ayımı bitirmedim...
çünkü 16 hafta 3 ay 22 gün eder...
bebişimin hareketlerini bu hafta hissettmeye başladım. hem çok güzel bir duygu hem de biraz tuhaf. her gün daha fazla hissediyorum tekmelerini. giderek güçleniyor anlaşılan. bu arada 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum. iki salıdır birer kilo almış olarak uyanıyorum. her gün tartılıyorum salı ne alakaya ya sempatiksalakcinni
selam kızlar ben bugün biraz kendimide bebişide yordum galiba aylardır camlarım silinmiyordu bugun hava açıkken sileyim istedim 2 saatte anca sildim ama kuyruk sokumum ağrımaya başladı yine tabi hamile kaldığımdan bıraz zaman sonra başlamıştı zaten bu ağrılarım.bebişim hakkını helal etsin annesine artık :)))))buarada ay hesaplamalarına göre 4.ayımın içindeyim bende 3bucuk aylıgım sanıyordum gecen haftaya göre....
ay oğluşuma şöyle yakışır bi çizelge yapim dedimde ondan kayboldum biraz....ıy kaynana öğ...bizimki en iyisi onuda al koy kenara biblo die...
Yalnız değilsin canımcım ben de öğrenemedim daha.Bakalım inş bayramdan önce:lepi:
ay ne cesaret çılgın anne ben korkumdan 30 dak ayakta kalmıyorum maşallah sana..ama yorma kendini eşinden yardım ite o silsin hatta bidaha...yadan anası gelsin o silsin hahaha
ay oğluşuma şöyle yakışır bi çizelge yapim dedimde ondan kayboldum biraz....ıy kaynana öğ...bizimki en iyisi onuda al koy kenara biblo die...
çağır sevgili görümcehikaydirigubbakcemile3 silsin o hahah yapma boşver...valla benimde oturma odamın 1 camı silinecek şimdi kalkıp silicem ama nasıl üşeniyorum CADIARZU off offf
evet cnm doğmadan hazırdı mustafası bende annesi olrak yusufu koydum anneannesinin isteği bide..HAZ YUSUFTAN...ooo isimde kararlaştırılmış.hızlısın bacım :dance:
hayırlı olsun canım oğluşun oluyormuş sen erkek hissediyordun galiba değilmi.
maşallah cnm ee si baya bi tanışıksınız artık. biz görücü usulü evlendik oyüzden birbirimizin huylarını falan yeni yeni kaptık. bende ewleneli bir buçuk sene oldu
komik gelcek ama kızlar 4-5 sn karnımın bi tarafı inanılmaz sertleşti ve orda bi yoğunluk ciddi ciddi hissettim annem elledi..bi hareket var dedi...bebişim çok hareketli sanıtım kesenin içinden rahmen baskı yaptı o die düşünüyorum
sağol cnm...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..İSİM DERT VALLAHİ...bizim kalmadı sorunuz...Ben de istiyorum ben de ben de hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Esracığım tebrik ederim. İsmiyle yaşayın inşallah....
Oh ne güzel isim düşünme derdiniz kalmamış.
Bizim daha hiç aklımızda öyle bir şey yok.
Şimdi bende de oldu. O bebek hareketi falan değil canım. Rahim kasılması. İlk hamileliğimde 4. aydan itibaren çok belirgin şekilde hissetmeye başlamıştım. Ben de kafası, ayağı, poposu falan sanıyordum seviyordum onu. Meğer rahmim kasılıyormuş. Hamilelik ilerledikçe daha net anlıyorsun çünkü kasılmaların şiddeti ve süresi uzuyor. Bu haftlarda biraz erken gibi geldi açıkçası biraz korktum. İlk doğumumda zor açılma olduğu için kasılmaların zararı olmadı. Eğer günde 8 kereden fazla olursa mutlaka dr'una söylemen lazım. Hatta bence 5 kezden fazla olursa sen söyle. Ben öyle yapacağım.
Aa cinsiyeti belli olmuş. Ben sana demiştim erkek diye.
Hadi gözün aydın.
çin takvimi ve rus takvimindede tuttu.... ama şok oldum neden belki tevafuk ama 12 ayda erkek tutma şansı 2 aymış çin takvimine göre vu o ayda ağustosdu şok........ inş ikincide onu göz önünde bulundurur hesap yapar ona göre çalışmalar yaparım hihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?