2011 Nisan Anneleri

bebişimin hareketlerini bu hafta hissettmeye başladım. hem çok güzel bir duygu hem de biraz tuhaf. her gün daha fazla hissediyorum tekmelerini. giderek güçleniyor anlaşılan. bu arada 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum. iki salıdır birer kilo almış olarak uyanıyorum. her gün tartılıyorum salı ne alakaya ya sempatiksalakcinni

ne guzel inş en yakın zamanda biz de hissetmeye başlarız opuyorumnanaktan

Şubat topiğinde şu şekilde belirtmişler kızlar
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

ay kızlar pazarları forum bomboş kalıyo vallahi... tabi kocişleriniz yanınızda ondan dimi hııııı
Bende burdayım Esracım.Kocişim nöbetçi.Kayınvalideyle oturuyoruz sessiz sessiz :bbo:

Ne güzel canım Darısı başımıza opuyorumnanaktan

ay oğluşuma şöyle yakışır bi çizelge yapim dedimde ondan kayboldum biraz....ıy kaynana öğ...bizimki en iyisi onuda al koy kenara biblo die...

selam kızlar ben bugün biraz kendimide bebişide yordum galiba aylardır camlarım silinmiyordu bugun hava açıkken sileyim istedim 2 saatte anca sildim ama kuyruk sokumum ağrımaya başladı yine tabi hamile kaldığımdan bıraz zaman sonra başlamıştı zaten bu ağrılarım.bebişim hakkını helal etsin annesine artık :)))))buarada ay hesaplamalarına göre 4.ayımın içindeyim bende 3bucuk aylıgım sanıyordum gecen haftaya göre....

ay ne cesaret çılgın anne ben korkumdan 30 dak ayakta kalmıyorum maşallah sana..ama yorma kendini eşinden yardım ite o silsin hatta bidaha...yadan anası gelsin o silsin hahaha

ay oğluşuma şöyle yakışır bi çizelge yapim dedimde ondan kayboldum biraz....ıy kaynana öğ...bizimki en iyisi onuda al koy kenara biblo die...

valla süper olmuş esram çizelgen..isimde yazmışız birde olumunekankayizsmile

Yalnız değilsin canımcım ben de öğrenemedim daha.Bakalım inş bayramdan önce:lepi:

bende varım kızlar öğrenemeyen :1no2:

ay ne cesaret çılgın anne ben korkumdan 30 dak ayakta kalmıyorum maşallah sana..ama yorma kendini eşinden yardım ite o silsin hatta bidaha...yadan anası gelsin o silsin hahaha

valla benimde oturma odamın 1 camı silinecek şimdi kalkıp silicem ama nasıl üşeniyorum CADIARZU off offf

valla benimde oturma odamın 1 camı silinecek şimdi kalkıp silicem ama nasıl üşeniyorum CADIARZU off offf
çağır sevgili görümcehikaydirigubbakcemile3 silsin o hahah yapma boşver...
ooo isimde kararlaştırılmış.hızlısın bacım :dance:
evet cnm doğmadan hazırdı mustafası bende annesi olrak yusufu koydum anneannesinin isteği bide..HAZ YUSUFTAN...
hayırlı olsun canım oğluşun oluyormuş sen erkek hissediyordun galiba değilmi.

SAĞOL CNM...evet artık o çılgın hareketleri görünce dedim erkek kaydirigubbakcemile3 bide karnım sivriydi aklinialirimsmile

Ben de istiyorum ben de ben de hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Esracığım tebrik ederim. İsmiyle yaşayın inşallah....
Oh ne güzel isim düşünme derdiniz kalmamış.
Bizim daha hiç aklımızda öyle bir şey yok.

maşallah cnm ee si baya bi tanışıksınız artık. biz görücü usulü evlendik oyüzden birbirimizin huylarını falan yeni yeni kaptık. bende ewleneli bir buçuk sene oldu

Evet epey oldu. Bak senin durumun da güzelmiş. Öğrenene kadar 1-2 yıl geçer gider.
Hele bebek olunca daha güzel geçer.

Şimdi bende de oldu. O bebek hareketi falan değil canım. Rahim kasılması. İlk hamileliğimde 4. aydan itibaren çok belirgin şekilde hissetmeye başlamıştım. Ben de kafası, ayağı, poposu falan sanıyordum seviyordum onu. Meğer rahmim kasılıyormuş. Hamilelik ilerledikçe daha net anlıyorsun çünkü kasılmaların şiddeti ve süresi uzuyor. Bu haftlarda biraz erken gibi geldi açıkçası biraz korktum. İlk doğumumda zor açılma olduğu için kasılmaların zararı olmadı. Eğer günde 8 kereden fazla olursa mutlaka dr'una söylemen lazım. Hatta bence 5 kezden fazla olursa sen söyle. Ben öyle yapacağım.

çin takvimi ve rus takvimindede tuttu.... ama şok oldum neden belki tevafuk ama 12 ayda erkek tutma şansı 2 aymış çin takvimine göre vu o ayda ağustosdu şok........ inş ikincide onu göz önünde bulundurur hesap yapar ona göre çalışmalar yaparım hihih

sağol cnm...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..İSİM DERT VALLAHİ...bizim kalmadı sorunuz...

napalım beklicez artık canım haha... söylerim doktoruma sağol cnm...

Bakıyorum daha birinciyi doğurmadan ikincinin hesabını yapmaya başlamışsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…