- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.161
bende büyük hurç aldım bir yıkama işlemi bitse ütülesem yerleşecekte canım istemiyr şimdi ütü yapsam bir ton var
slm kızlar esracım çok ama çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem ya bende çin takvimindede rus takvimindede kız çıkıyordu karnımda hala sivri değil bilmiyorum valla doktor erkek büyük ihtimal dedi ama biizmde adı mustafa olacak yanina bir isim daha koymak istyrm
Aman ütülemeden koy bu seferde.
Zaten kış boyunca kırışacak.
Belki de hiç giyemeyeceksin onları bir daha kaydirigubbakcemile3
Ben ütülemedim valla. bayanssulusmile
Hem ütü yapmaktan nefret ederim :umursamaz:
kızlar selam ben işlerimin yoğunluğundan pek giremiyorum; ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum:))))
sarissa canım bende de yaş 29, hamiş ayım temmuz faldan anlamam ama doktorum %90 erkek dedi :))) bu fallar doğru sanırım...
hepinize sevgiler :))))
hoşbulduk canım valla bilmiyorum ya sırf bu yüzden bişi almayaçekiniyorum ikisinide isterim farketmez ama insan genede merak ediyorkaydirigubbakcemile3Aaaa olmadı sen işleri karıştırdın şimdi ama kaydirigubbakcemile3
Hoş geldin bu arada.
bende ütü yapmaktan nefret ediyorum yaaa.
Bir haftadır ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar var.
Allah'tan huysuz bir kocam yok da sorun yaşamıyoruz.
Yoksa kavga sebebi olabilirdi.
Yarın kısmet olursa ütüliyiciyim inşallah.
Ütülemezsem de kısmet olmadı derim :roflol:
İyice tembelleştim ben yaa
hoşbulduk canım valla bilmiyorum ya sırf bu yüzden bişi almayaçekiniyorum ikisinide isterim farketmez ama insan genede merak ediyorkaydirigubbakcemile3
oleyyyyyy kafamçokkarıştı yalnız değilim ya bende hiç ama hiç sevmiyorum ütü yapmayı eşimde tam ütü manyağı ya :sinifsinif:
kızlar bende şuan 15 hafta 3 günlüğüm geçen hafta yani 14 hafta 5 günlükken doktora gittim ama doktor bana cinsiyetini söylemek istemedi yanılma payı yüksek oluyormuş bu sıralar...17 haftalıken söyleyecekmiş.................size sorum doktor erkek gördüğünü sandığı içinmi söylemek istemez yoksa kız görmüş olabileceği için mi ayyyyy lafı amma uzattım yani yanılma payı en çok hangisinde olur...tahmin ediyormuş kendi içinde ama bana netleşmedem söylemicekmiş..geçenlerde bir hamileye erkek demiş 2 hafta sonra kız olduğu kesinleşmiş ve çok üzülmüş bunun için söylemezmiş....derdimi anlatabildim umarım.........................
kızlar bende şuan 15 hafta 3 günlüğüm geçen hafta yani 14 hafta 5 günlükken doktora gittim ama doktor bana cinsiyetini söylemek istemedi yanılma payı yüksek oluyormuş bu sıralar...17 haftalıken söyleyecekmiş.................size sorum doktor erkek gördüğünü sandığı içinmi söylemek istemez yoksa kız görmüş olabileceği için mi ayyyyy lafı amma uzattım yani yanılma payı en çok hangisinde olur...tahmin ediyormuş kendi içinde ama bana netleşmedem söylemicekmiş..geçenlerde bir hamileye erkek demiş 2 hafta sonra kız olduğu kesinleşmiş ve çok üzülmüş bunun için söylemezmiş....derdimi anlatabildim umarım.........................
aynen benim eşimde ütü hastası.çizgisine falan takılır beğenmez.bende al kendin ütüle deyip veriyorum eline ama 40 saatte ütü yapdığı için yüreğim şişiyr
neyse kızlar ben çıkmalıyım kendinize iii bakın.bana dua edin sıkıntım geçsin diye
kısmet cnm... içine ne doğuyor..Yaşım 29
Temmuzda hamile kaldım. Yani 7. ay
Buna göre çift yani erkek çıkıyor.
sağol cnm arkadaşım bende çok sevindim vallahi... HMM OĞLUMLA ADAŞ OLCAKLAR DEMEK NE GÜZEL...slm kızlar esracım çok ama çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem ya bende çin takvimindede rus takvimindede kız çıkıyordu karnımda hala sivri değil bilmiyorum valla doktor erkek büyük ihtimal dedi ama biizmde adı mustafa olacak yanina bir isim daha koymak istyrm
CNM PİPİYİ GÖRMESEM TAMAM DİCEM.. bence kız diyip erkeğe döne biliyo...artık kordanu pipi sanan doktorun söylediklerindende şüphe ederim... bizimkisi 5 yönden baktı öle böle değil... içim rahat benim... çok şükür..kızlar bende şuan 15 hafta 3 günlüğüm geçen hafta yani 14 hafta 5 günlükken doktora gittim ama doktor bana cinsiyetini söylemek istemedi yanılma payı yüksek oluyormuş bu sıralar...17 haftalıken söyleyecekmiş.................size sorum doktor erkek gördüğünü sandığı içinmi söylemek istemez yoksa kız görmüş olabileceği için mi ayyyyy lafı amma uzattım yani yanılma payı en çok hangisinde olur...tahmin ediyormuş kendi içinde ama bana netleşmedem söylemicekmiş..geçenlerde bir hamileye erkek demiş 2 hafta sonra kız olduğu kesinleşmiş ve çok üzülmüş bunun için söylemezmiş....derdimi anlatabildim umarım.........................
Ben de çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın.
Uğrarım yine opuyorumnanaktan
serena----------------serena-------------------serena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?