2011 Nisan Anneleri

bende büyük hurç aldım bir yıkama işlemi bitse ütülesem yerleşecekte canım istemiyr şimdi ütü yapsam bir ton var

Aman ütülemeden koy bu seferde.
Zaten kış boyunca kırışacak.
Belki de hiç giyemeyeceksin onları bir daha kaydirigubbakcemile3
Ben ütülemedim valla. bayanssulusmile
Hem ütü yapmaktan nefret ederim :umursamaz:

slm kızlar esracım çok ama çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem ya bende çin takvimindede rus takvimindede kız çıkıyordu karnımda hala sivri değil bilmiyorum valla doktor erkek büyük ihtimal dedi ama biizmde adı mustafa olacak yanina bir isim daha koymak istyrm

Aaaa olmadı sen işleri karıştırdın şimdi ama kaydirigubbakcemile3

Hoş geldin bu arada.

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinRabbim...

Aaaa olmadı sen işleri karıştırdın şimdi ama kaydirigubbakcemile3

Hoş geldin bu arada.
hoşbulduk canım valla bilmiyorum ya sırf bu yüzden bişi almayaçekiniyorum ikisinide isterim farketmez ama insan genede merak ediyorkaydirigubbakcemile3

bende ütü yapmaktan nefret ediyorum yaaa.

oleyyyyyy kafamçokkarıştı yalnız değilim ya bende hiç ama hiç sevmiyorum ütü yapmayı eşimde tam ütü manyağı ya :sinifsinif:

Bir haftadır ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar var.
Allah'tan huysuz bir kocam yok da sorun yaşamıyoruz.
Yoksa kavga sebebi olabilirdi.
Yarın kısmet olursa ütüliyiciyim inşallah.
Ütülemezsem de kısmet olmadı derim :roflol:
İyice tembelleştim ben yaa

kızlar bende şuan 15 hafta 3 günlüğüm geçen hafta yani 14 hafta 5 günlükken doktora gittim ama doktor bana cinsiyetini söylemek istemedi yanılma payı yüksek oluyormuş bu sıralar...17 haftalıken söyleyecekmiş.................size sorum doktor erkek gördüğünü sandığı içinmi söylemek istemez yoksa kız görmüş olabileceği için mi ayyyyy lafı amma uzattım yani yanılma payı en çok hangisinde olur...tahmin ediyormuş kendi içinde ama bana netleşmedem söylemicekmiş..geçenlerde bir hamileye erkek demiş 2 hafta sonra kız olduğu kesinleşmiş ve çok üzülmüş bunun için söylemezmiş....derdimi anlatabildim umarım.........................

ayyy valla Allahtan anlayışlı kocalarımız var çok şükür bizde genel temizlik yaptık bana çok iş yaptırmadı bizimki tembelleşmemizde normal vücudumuz 2 kişilik çalışıyorolumunekankayizsmile

aynen benim eşimde ütü hastası.çizgisine falan takılır beğenmez.bende al kendin ütüle deyip veriyorum eline ama 40 saatte ütü yapdığı için yüreğim şişiyr

canım doktorun doğru olanı yapıyor aslında bizde sorarken kimseye demeyz sadece büyük ihtimal olanı öğrenelim dedik ama herkese duyurduk değişse hayal kırıklı olacak

Bence erkek dendiğinde yanılma payı daha yüksek.
Kordonla pipi karışabiliyormuş

Sen de bizim yöntemi kullan çin takvimine ve rus takvimine (bunu ben de yeni öğrendim) bak.b

aynen benim eşimde ütü hastası.çizgisine falan takılır beğenmez.bende al kendin ütüle deyip veriyorum eline ama 40 saatte ütü yapdığı için yüreğim şişiyr

canım valla evleneli 2 sene oldu ilk zamanlar benim yaptıklarımın tekrar üzerinden geçiyordu üzülürdüm o zaman :dance: sonra sanırım onun istediği yapmaya başladım şimdide o yapsa diye bakıyorum bazensempatiksalakcinni bizimki evin en küçüğü ve kız hiç olmadığı için evde babası abileri küçükkken para verir ütü yaptırırlarmış valla elinden gelmeyen iş yokkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Yaşım 29
Temmuzda hamile kaldım. Yani 7. ay
Buna göre çift yani erkek çıkıyor.
kısmet cnm... içine ne doğuyor..
sağol cnm arkadaşım bende çok sevindim vallahi... HMM OĞLUMLA ADAŞ OLCAKLAR DEMEK NE GÜZEL...
CNM PİPİYİ GÖRMESEM TAMAM DİCEM.. bence kız diyip erkeğe döne biliyo...artık kordanu pipi sanan doktorun söylediklerindende şüphe ederim... bizimkisi 5 yönden baktı öle böle değil... içim rahat benim... çok şükür..
Ben de çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın.
Uğrarım yine opuyorumnanaktan

öptüm cnm görüşürük...

cevaplarınız i.in teşekkürler kızlar......kızımda da aynı şeyleri yaşadım gene bu aylarımdaydı erkek dedi sonra kız çıktı...kızı şaşırıyorlar gibi geliyor bana.....geçen haftaya kadar erkek hissediyordum ama nedense şimdi kız allah sağlıklı sıhatli evlatlarımıza kavuştursunda gerisi hikaye.....1 kızım var 2.side olursa birbirine arkadaş olurlar...hepinize sağlık dolu günler güzel anneler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…