maşallah iyi cnm bebiş bi gün elim karnımda yatmışım eşimin çok hoşuna gitmiş... ya kızlar kaynanama sinir olmaya başladım.. sabrımı zorluyorlar yok yanıyo beni sardımmı sararım ama şu aralar biraz farklı bi durumdayım.insan bi merak eder ara.. ilgilenmiyosn diyince eşim demiş hatta...hemen karşı savunmaya geçiyo..o gün şöyle bişey oldu anlatim.. biz eşimle isim belirledik sonuçta öncelik bizim hakkımız he jest olsun die derim baba anne sen koy ok.. eşim dediki kaynanama anne ismi nasıl mustafa yusuf..NE DEDİ BİZE SORDUNUZMU KOYARKEN.. Bİ SORAR İNSAN BABASINA BÜYÜĞÜNÜZ DİE..bende dedimki anne öyle bi talebimiz olsa 2 aile büyüklerini toplar bi istişare yaparız ama bizim isteğimiz bu..hem dedim espiriyle bizimkiler ne oluyo ordada bi dedesi var falan öyle bişey dedi gitti..... yahu alakasızlar...bi demezlar nasılsınız die sonra tüm hakkı kendilerinde bulurlar...sonra eşim dediki cnm kızma sen sonuçta bizim aileye geldim artık bizdensin.. vs vs..bende dedim ki cnm öyleyse ben nie 2 ay boyunca annemde kaldım..1 gün dahi 2 senedir evliyiz gelip 1 gün kalmadı bizde önemsemiyo ise benim hiç bişey umrumDA DEĞİL...pöf... ilgiye muhtaç değilim oğlum doğsun atlarım arama giderim istediğim yere ama hiç bi çaba göstermezler tüm hakkı kendilerinde bulurlar...