• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım sağlıkla gelsinler inşallah alırız yavaş yavaş

canım doktorum çok garantici olduğu için emin olmasa söylemezdi diyerek güveniyorum kendisine ama içime kurt düşürdün doğrusu. yapmayın yaaa... 2 hafta var daha kontrole ayyy nasıl geçecek zaman:18:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine :94:

kızlar ya demeyin böyle bak kendimi alıştırdım erkeke.hem başından beri erkek hissediyorum ben onun içşn kız dese kabullenmem zor olacaktı bu arada 12 haftalık resmini ekliyorum bunada bir bakın bakalım
Yfrog Photo : yfrog.com/6z100920121237nagihandemep

canim burdaki resimden birsey anlamadim dogrusu ki.birde 12.haftada en zor secilen hafta doktorum o haftalarda ikisininkide ayni görünür demisti bana.senin kafani bulandirmak istemzdik ama ben senin diger resmi görünce icimden kiz gecti.
aynisini askitoda düsünmüs.bende onu okuyunca sarirdim ikimizde ayni düsünmüsüz diye..

buda benim oglanin görüntüsü onuda koyayim bir bakin:55:
dsc01254w.jpg

aynen tatlım ya işkence gigi eve de gidince tv karşısına geçip yatıyorum zorla iş yaparsam evde kendimi dürte dürte ay nolucak böyle ya

Ben zaten kanepede bir posta uyuyorum sonra meyve yiyip yatağa girip tekrar uyuyorum.
Akşamlarım genel olarak böyle geçiyor.
Boşver şimdi uykunun tadını çıkaralım.
İlerde nasılsa uyuyamayız. :1:

benım kızımıda dr boyle gosterdı bak kız boşluk bacak arası dedı erkek olsaydı ortada pıpı olurdu dedı
canım o resimleri skorpion74 arkadaşımız paylaştı benimkiler ekli olanlar ayrı sitede yanılma olmasın dedim :)
canim burdaki resimden birsey anlamadim dogrusu ki.birde 12.haftada en zor secilen hafta doktorum o haftalarda ikisininkide ayni görünür demisti bana.senin kafani bulandirmak istemzdik ama ben senin diger resmi görünce icimden kiz gecti.
aynisini askitoda düsünmüs.bende onu okuyunca sarirdim ikimizde ayni düsünmüsüz diye..
olabilir canım ya hayırlısı Allahtan. ne verirse kabulümüz sağlıklı olsunda önemli olan o.:29:
buda benim oglanin görüntüsü onuda koyayim bir bakin:55:
dsc01254w.jpg
şekerim kaç haftalık burda senin oğlan?
kızlar ben çok ağırlaştım ya bütün gün yatsam sesim çıkmayacak valla

al benden de o kadar.derste esnemekten ağzım yırtılıyor artık.zerre işe gidesim yok:19:

Ben zaten kanepede bir posta uyuyorum sonra meyve yiyip yatağa girip tekrar uyuyorum.
Akşamlarım genel olarak böyle geçiyor.
Boşver şimdi uykunun tadını çıkaralım.
İlerde nasılsa uyuyamayız. :1:

ayyy şu doğum iznini iple çekiyorum evimde olabilmek için
bende hergün aynı hatta bazı geceler yatağa bile gitmiyorum kanepede uyuyoruz kocişle :9:

canım o resimleri skorpion74 arkadaşımız paylaştı benimkiler ekli olanlar ayrı sitede yanılma olmasın dedim :)

olabilir canım ya hayırlısı Allahtan. ne verirse kabulümüz sağlıklı olsunda önemli olan o.:29:

al benden de o kadar.derste esnemekten ağzım yırtılıyor artık.zerre işe gidesim yok:19:

19.haftalikti canim

gel canım karşılıklı esneyelim şu aralar başka bişey yaptığım yok işe geliyorum ama burdada bişey yapmıyorum akşama kadar oturuyorum

Back
X