• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm est... yok bu alt üst takımların altına beyaz atlet gibi şeyler giyriliyo işte zıbın değilmi ki o bende pek bilmiyorum ya.. çıtçıtlı badiler varya alttan çıtçıtlanan onlar giydirmiyo bi zaman

ay aman ne bilim bende anlamadım offf napıcam ben ya annemde b,z ahmet gelse de yardım etse pek iyi olacak ama kızım stres yapma ben sana burdan 2 günde düzecem diyor. iyide bende almak istiyorum heyecanlanıyorum ya offff...

ay aman ne bilim bende anlamadım offf napıcam ben ya annemde b,z ahmet gelse de yardım etse pek iyi olacak ama kızım stres yapma ben sana burdan 2 günde düzecem diyor. iyide bende almak istiyorum heyecanlanıyorum ya offff...

ay anam bizimki yanımdada almaya gelince erkenmiş..bekletiyolar işte beni annem eşim falan.. artık şu aralık ayına hayırlısıyla girelimde.. eminim bu sefer zaman yetmicek bize koştur koştur olcak.. hayırlı olsun gelir inş ozamanlar.. ya bide ne dicem...emzik biberon almayı düşünüyomusun?hemen yani

paylaş lütlen....:9: güle güle kullanın cnm..fiyatları nedir... bide kart geçmediği içinmi beğenmedin..ama cnm nakit hep eminönü esnafı çok seviyolar sıcak parayı :9: ay eşim gönderirmi beni acep.. diyorum bi tekerlekli sandaliye al onla gezelim biz..:52:

10 lu hastane çıkışını 30 tl ye battaniye peluş olandan 20 tl lohusa takımı sabahlıklı 65 tl resimleri çeker paylaşırım Allah izin verirse

ayyy canım ne güzel iyi yapmışssın iyi günlerde giyin inşallah sizde. :))

amin inşallah rabbim herkese nasip etsin ama bebek kıyafetlerini görmek o kadar hoş bi duygu ki diyorsun bunların içine mi girecek ne bileyim ilk kez anne olacağımdan mı nedir çok güzel duygular yaşadım

ay anam bizimki yanımdada almaya gelince erkenmiş..bekletiyolar işte beni annem eşim falan.. artık şu aralık ayına hayırlısıyla girelimde.. eminim bu sefer zaman yetmicek bize koştur koştur olcak.. hayırlı olsun gelir inş ozamanlar.. ya bide ne dicem...emzik biberon almayı düşünüyomusun?hemen yani

ya canım benimkisi kendisi habire alıyor yapıyor ama bana aldırtmıyor çalışıyor çalışmadığı zamanlardada tatilde habire geziyor gezmekten buraya gelmeye zaman yok tabi kendi kendine düzüyor orda:)))

amin inşallah rabbim herkese nasip etsin ama bebek kıyafetlerini görmek o kadar hoş bi duygu ki diyorsun bunların içine mi girecek ne bileyim ilk kez anne olacağımdan mı nedir çok güzel duygular yaşadım

ay anlıyorum canım seni benimde bugün aldığım bir takım vardı bi body bide onu aldım zaten şimdiye dek Allahım nasıl ufak birşey o eldivenler falan şok oldum çok tatlı:)))

düşünüyorum canım ufak ufak alıcam hepsini yavastan avent inkisi diyor iki yengem ve eltim en güzeli oymus sanırsam onu alıcam heraldee

düşünüyorum canım ufak ufak alıcam hepsini yavastan avent inkisi diyor iki yengem ve eltim en güzeli oymus sanırsam onu alıcam heraldee

cnm bende philips avent ten almayı düşünüyorum emzik biberon falan.. ama diyolarki biberon gerçi sen çalışıcakmısın bebişten sonra...hazır mama kullanılmıcaksa inş kullanmayız biberona gerek yok diolar..bide emzik her bebek almıyo emziği kusan bile oluyomuş ben hiç emzik almamışım abimde 3 emzikle gezermiş:9: bide basit bişey alın diyolar topikten bi arkadaş öyle demişti.. kalitesizini emmiş bebek..

mrb kızlar naslsınız bugun dortlu test sonucu ıçın drum aradı ve sorun olmadıgını soyledı çok mutluyum:62: allahım hepımıze sağlıklı hayrlı evlatlar nasıp etsın

cnm bende philips avent ten almayı düşünüyorum emzik biberon falan.. ama diyolarki biberon gerçi sen çalışıcakmısın bebişten sonra...hazır mama kullanılmıcaksa inş kullanmayız biberona gerek yok diolar..bide emzik her bebek almıyo emziği kusan bile oluyomuş ben hiç emzik almamışım abimde 3 emzikle gezermiş:9: bide basit bişey alın diyolar topikten bi arkadaş öyle demişti.. kalitesizini emmiş bebek..

yok canım ben çalışmıcam zaten işi eve tasımıs durumdayım artık.. tasarım arge ve ihracat satıştayım ben önemli toplantılarda yada fuarlarda falan gidip gelicem zaten kendi işimizki zaten 10 15 dk eve o yzden şanslıyım yani çok. yalnız şöyle birşey var canım benim göğüs ucum hiç yok bebek çıkartır diyorlar ama bazen çıkamıyabiliyormus o yuzden mutlaka süt sagma makinası ve biberon bulundurmalımısım..

mrb kızlar naslsınız bugun dortlu test sonucu ıçın drum aradı ve sorun olmadıgını soyledı çok mutluyum:62: allahım hepımıze sağlıklı hayrlı evlatlar nasıp etsın

oh gözün aydın cnm.. ya gerçekten allahın izniyle bişey olmadıda işte tedbiri elden bırakmamak için herşey... artık hamişliğin tadını çıkaralım değilmi..

selam kızlar benımde 3lü test sonucum cıktı doktorumun mauyenehanesi tadılatta oldugu için telefonla baktı sonuçlara cok güzelmiş neticeler ama ben pek anlamadım paylaşsam burda yardımcı olurmusunuz test sonucu çıkan arkadaşlar bilirler sanırım...
risk of open spina 1:2800
down sendrom age 1:890
down sendrom age AFP,HCG,UE3 1:98000
trisomy 18 is 1:99000

selam kızlar benımde 3lü test sonucum cıktı doktorumun mauyenehanesi tadılatta oldugu için telefonla baktı sonuçlara cok güzelmiş neticeler ama ben pek anlamadım paylaşsam burda yardımcı olurmusunuz test sonucu çıkan arkadaşlar bilirler sanırım...

canım ben birtek ikili yaptırdım üçlüyü yaptırmadım ama anlayabildiğim kadarıyla güzel görünüyr ki doktorunda öle dediyse endişelenme bence bana sorarsan canım...

gözunaydın canım ben uçlu yaptrmadım bılmıyorum hıç gercı benım sonuçlarım drumda kalıyor.druna guven bence sorun olsa soylerdı

Son düzenleme:

gözün aydın canım.bende 4lüden sonra ayrıntılıya girdim bugün sabah banada dr bişey olmadığını söyledi. İnşallah diğer sonuçları bekleyen arkadaşlarda iyi haberler alırda bütün anneler sağlıcakla bebişlerimize kavusuruz .

evet güzel gerçekten...... maşallah cnm..hadi gözün aydın..
sağol canımm
gözün aydın canım.bende 4lüden sonra ayrıntılıya girdim bugün sabah banada dr bişey olmadığını söyledi. İnşallah diğer sonuçları bekleyen arkadaşlarda iyi haberler alırda bütün anneler sağlıcakla bebişlerimize kavusuruz .

senınde gozunaydın canım ıkı hafta sonra bende ayrıntılıya gırcem.

Back
X