• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ayy bazen çabucak geçse vakit diyorum esracım:9: benimde bebek önde gidiyor ama dediğim gibi doktor net 20 haftada hesaplıcaz herşeyi dedi boy kilo doğum tarihi o yüzden 27 diyorum aslında 24 yada 27 de gelse çok iii olur bizim için :1: doğum tarihlerimiz sırayla olacak yaa esra bayramda sadece arkadaşıma gttik 31 ağustosta bebeği oldu çok tatlı bii duygu Rabbim bizede kucağımıza almayı nasip etsin

ay cnm bende gittim arkadaşıma 7 aylık bebişi..kız koydu koltuğa zilliyi bi oynuyo bi oynuyo 2 saat boyunca hiçmi eziyeti olmaz anneye maşallah dedim vallahi..bi cimcime.. ay bide dayısı oğluşuma bi ciciler almış feneryumdan.. onları gördükçe bi garip oluyorum ya..işte ozaman diyorum gel oğluşum gelde giy bi cicileri.. bide 2. 4 boyutlu resmini aldık bi güzeleşmiş anlatamam..

teyzesi yessin onu :nazar:maşallah yaa tatlım bu arada bişi sormak istiyorum 4 boyutlu ultras. ile dataylı gireceğimiz farklı değilmi eşim afiyette arkadaşı var 4 boyutluya götüreyim sizi diyor bende belki erdemde de vardır diye 2 haftaya randevum var bekleyelim dyorum:27:

teyzesi yessin onu :nazar:maşallah yaa tatlım bu arada bişi sormak istiyorum 4 boyutlu ultras. ile dataylı gireceğimiz farklı değilmi eşim afiyette arkadaşı var 4 boyutluya götüreyim sizi diyor bende belki erdemde de vardır diye 2 haftaya randevum var bekleyelim dyorum:27:

cnm 4 boyutlu ugs ye ben bu 3 gidişimde giriyorum yani doktor arada oraya geçiş yapıp hem bebeğin yüzünü gösteriyo hemde kendi bişeye bakıyo.. ama doktorum standart ugs den bebeğin gelişiminin daha net görüldüğünü söyliyo ne bilim beyininin şekli bile..midesi bile..kalp kapakcıklarını bile görüyoruz... 4 boyutlunun ne gibi bi espirisi bar inan bilmiyorum..

kızlar bebeğimi kaç gündür hissetmiyorum sizce normal mi

bende hafta başında 2 gün hissetmedim tama doktoro gidecektimiki oynamaya başladı 3 gündür de hiç durmuyo maşallah 18 haftalık olmasına rağmen diğer iki çocuğuma göre çok net hissediyorum hemde düzenli bi şekilde oynuyo tekme atıyo maşallah benim çocuğuma:nazar:

Merhaba kızlar :49: ay ne olmuş KK ya böyle :53: hiç beğenmedim :63: neyse :63:

Bayramınız iyi geçmiştir umarım :70:
Bebiş hareketlerinden konuşulmuş ben 16+0 dan beri hissediyorum :nazar: ama emin değildim
16+3 te doktora gittiğimde kapıdan içeri girer girmez heyecanla hareketlerde başlamıştır hissediyomusun diye sordu
bende bişiler hissediyorum ama emin değilim dedim
akvaryumdaki japon balıklarının ani hareketleri gibi 3 kere tık tık oluyo :69: diye tarif ettim güldü ve evet hissediyosun dedi
sonra nerede hissettiğimi gösterdim bebişim ordaydı :69: :emir_bebek: :nazar:
Ama hissettiğim hareketler düzenli değil

kızlar herkeze merhabalar ay KK değişti değişeli siteye girmek hiç istemiyor canım çok karışmış ya bişey anlamadım bu arada ben ve bebişim iyiyiz ALLAH a şükür umarım sizleerde iyisinizdir öptüm

yokmu ben var die biliyorum ama cnm... karıştırdımmı ki..yoksa aç bi topik yazalım kilo artışımızı..
ben göremedim ama açalım arkadaşım ;)
ImageShack Album - 6 images ImageShack® - Online Media Hosting

kızlar oğlumun önce-sonra hali..ve dayısının cicileri.. lwc den olanda babasının aldığı ilk t-şörtler
maaşallah hepsi bir birinden güzel,en güzelide oğluşun :))) dayısı çok düşünceli ismini görünce orda benim bile içim bie tuhaf olsu.kimbilir sen nasıl hissetmişsindir tatlım ya :))) Allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin cicilerini...
ay sürekli açım hep açım ama kontrol ediyorum kendimi yoksa yanarım..of..
o kontrol işini nasıl başarıyorsun yavrum yaaaa bizede tiyo ver :)))

kizlar ben yeni uyandim.zaten sabaha karsi zorla uyumustum.bacagim cok kotu olmus.bugun iltihaplanmis biras.banyo yapiyim diyorum korkuyorum.birde useniyorum.zaten tembellik aldi basini gidiyo.her konuda.............,kilodan bahsetmisiniz ben 18 hafta 3gunlukteyim ama sadece 1 kilo aldim.sanirim benm yerime bebisim aliyo kilolari.ben ekmek hic yemiyorum zaten burda ekmekte yok.olsa yiycemde.kizlar bu arada alisverise ne zaman basliyosunuz.merak ettim.

Back
X