• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

WELCQME .slm cnm...DENİZCİM.. BEN ZAYIF DEĞİLİM.. 67 İLE KALDIM HAMİŞ 69 UM ŞUAN AMA AKŞAMLARI 70 GÖRÜYORUM :D YANİ DOKTORUM TARTIYO YA SÜREKLİ BENİ.. ONA GÖRE 1.5 KİLO ALMIŞIM.. YA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL AÇIKCASI BUNDAN SONRA ALICAZ KİLO Kİ MECBURUZ BEBİŞLER İÇİN..

Hımm anladım canım.Ben ilköğretimdeyim, 1 temmuzda tatile giriyoruz. Zaten 2. dönem de 14 şubat da başlıyor.Sen de dediğin gibi biraz daha erken ayrılabilirsin.10 gün kala okula gitmek çok zor olur.Artık bakıcaz,bir şekilde ayarlayacağız napalım.Yeter ki o günler gelsin de değil mi ;)

Ama iyi oldu sorduğun çünkü ben hiç izin işlerini düşünmemiştim şimdi sen söyleyince dank etti:):)

Son düzenleme:
WELCQME .slm cnm...DENİZCİM.. BEN ZAYIF DEĞİLİM.. 67 İLE KALDIM HAMİŞ 69 UM ŞUAN AMA AKŞAMLARI 70 GÖRÜYORUM :D YANİ DOKTORUM TARTIYO YA SÜREKLİ BENİ.. ONA GÖRE 1.5 KİLO ALMIŞIM.. YA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL AÇIKCASI BUNDAN SONRA ALICAZ KİLO Kİ MECBURUZ BEBİŞLER İÇİN..
Evt canım akşamları özellikle ben de normalden 1 kilo fazla çıkıyorum herhalde biraz da şişkinik olyor sanırım.Bebişler sağlıklı olsun da kilolar alınır verilir önemli değil hiç...

WELCQME esrayagmur tiancu denizcim jbase
slm kızlar nasılsınız yaa siteye alışamadım bir türlü
Mrb canım hoşgeldin evt site bi tuhaf ama ne yapalım alışacağız artık...Nasılsın nasıl geçti bayram bakalım bebişin nasıl???

Son düzenleme:
Kızlar sizde de su gibi şeffaf veya beyaz renkte kokusuz akıntı oluyor mu?Ben hergün iç çamaşırı değiştirmek durumunda kalıyorum...

Evt canım akşamları özellikle ben de normalden 1 kilo fazla çıkıyorum herhalde biraz da şişkinik olyor sanırım.Bebişler sağlıklı olsun da kilolar alınır verilir önemli değil hiç...

Mrb canım hoşgeldin evt site bi tuhaf ama ne yapalım alışacağız artık...Nasılsın nasıl geçti bayram bakalım bebişin nasıl???
iyiyiz canm bizde bayramda evdeydik 2 tarafada gitmedik riske atmayalım bebişi diyye siz nasılsınız bebişin büyüdü maşşallah hissediyor musun? Kilo meselesinde bende dikkat ediyorum 58 ile kaldım 61im şuan doktorum iii gidiyorsunuz dye

pöff alıntı yapmak istemiyorum sitenin halinden neyse... WELCQME cnm bu olayın için yazmıştım sana cevabımı yine söylim..MAL HEMŞİRE..BÖYLE GEREKSİ KİŞİLER YÜZÜNDEN TEDİRGİN OLUYORUZ... BEN NİE DEVLET HAST..YARI ÖZEL HAST TİKSİNDİM.. ŞUAN KAFAM RAHAT ŞÜKÜR.. RABBİM YAŞATMASIN Bİ DAHA CNM..

KIZLAR ŞİMDİ EŞİMLE CEVAHİRE GİDİCEM...Bİ hamile kıyafetlerine bakim..dün LWC DEN ÇORAPLAR ALDIM UZUN UZUN ..ay öyle güzellerki şimdi o çoraba uygun giyincem ahaha hamilelik beni böyle etti :D güzel bişey olursa haber veririm size...

iyiyiz canm bizde bayramda evdeydik 2 tarafada gitmedik riske atmayalım bebişi diyye siz nasılsınız bebişin büyüdü maşşallah hissediyor musun? Kilo meselesinde bende dikkat ediyorum 58 ile kaldım 61im şuan doktorum iii gidiyorsunuz dye

İyi yapmışsınız canım biz geçen bayram bir yere gidemeyince bu bayram attık kendimizi yollara:):)Dün geldik biz de...
Bebiş büyüyor teyzesi ama daha öyle kıpırtılar falan hissedemedim daha sadece sertlik falan oluyor belli bölgelerde o kadar.Sen hissediyor musun canım?

KIZLAR ŞİMDİ EŞİMLE CEVAHİRE GİDİCEM...Bİ hamile kıyafetlerine bakim..dün LWC DEN ÇORAPLAR ALDIM UZUN UZUN ..ay öyle güzellerki şimdi o çoraba uygun giyincem ahaha hamilelik beni böyle etti :D güzel bişey olursa haber veririm size...

Güle güle canım iyi alışverişler ben daha bir iğne almadım haaa çok tembelim çoookkk...

Son düzenleme:
DENİZCİM...vallahi bende almadım inan afedersn çıçımı giycek don kalmadı ihihi... ay görev gibi oldu bunlar eskiden keyfi gezer alırdık şimdi özellikle dün aşkım dur burda hop i2-3 bişi çamaşırcıdan... yok çorapcı yok o bu derken... şimdi gidicem ama 30 dak en fazla tek 2 mağazaya bölücem....

DENİZCİM...vallahi bende almadım inan afedersn çıçımı giycek don kalmadı ihihi... ay görev gibi oldu bunlar eskiden keyfi gezer alırdık şimdi özellikle dün aşkım dur burda hop i2-3 bişi çamaşırcıdan... yok çorapcı yok o bu derken... şimdi gidicem ama 30 dak en fazla tek 2 mağazaya bölücem....
Aman al canım al madem karar vermişsin hemen al yoksa erteleye erteleye açıkta kalacağız.Benim sonum böyle olacak galiba:):)

Sağol ESRA...Evet dediğin gibi mal hemşire...Sözde senelerin hemşireleri...
Vallah kızlar biz durduğumuz yerde durmuyoruz geziyoruz...Yalnız bayramda sadece annemlere hep gidebildim okadar...

İyi yapmışsınız canım biz geçen bayram bir yere gidemeyince bu bayram attık kendimizi yollara:):)Dün geldik biz de...
Bebiş büyüyor teyzesi ama daha öyle kıpırtılar falan hissedemedim daha sadece sertlik falan oluyor belli bölgelerde o kadar.Sen hissediyor musun canım?
sizde iyi yapmışsınız canım sana iyi gelmiştir bende hissetmiyorum bazen bişi atıyor ama emin olamıyorum sertlikler var canım bazı yerlerde bebiş bende yukarı çıktı göbeğimin hemen altında doktor öyle demişti bakalım bekliyoruz kıpırtıları

Kızlar benimde yarın 3'lü testimin sonucu çıkacak almaya gideceğim ve eski sağlık ocağından kaydımı alıp şimdikine yaptıracağım çünkü aşı zamanımız geldi...Kaçırmayalımda...

Kızlar benimde yarın 3'lü testimin sonucu çıkacak almaya gideceğim ve eski sağlık ocağından kaydımı alıp şimdikine yaptıracağım çünkü aşı zamanımız geldi...Kaçırmayalımda...

canım bayramdaki yazışmalarımız silinmiş yazmıştım tekrar geçmiş olsun ya boş yere sizi strese sokmuş hemşire sinir oldum inş sonuçların istediğiniz gibi çıkar

Of ya öksürmekten hapşırmaktan burnumu silmekten bıktım bi de işteyim :(:( bebeğim zıpzıp zıplıodur içerde :):) Doktora da gitmedim. Kızlar siz nasılsınız hasta olmayın sakın:( of ben hasta olmam diyodum büyük konuşmuşum:):)

Back
X