• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlaar,
tatil bitti,eve döndük çok şükür..
biraz yorulduk tabi..sizden ne var ne yok?
tatilden tam 2 kilo alarak döndüm..
yerken çok güzeldi ama şimdi panikledim:30:

bu arada site çok değişmiş,garip geldi bana
geçici mi yoksa bundan sonra böyle mi olacak..

landsarc hoşgeldin tatlım:)Ne yazıkki ben de 1-1,5kilo kadar almışım okulda bugün herkes sen kilo mu aldın çok belli oluyor falan dedi.Hatta birisi 9 günlük tatil bir insana bu kadar mı yarar dedi:)
Üff ne yapayım bi yandan annem bi yandan kayınvaldem sürekli ye ye ye ben de kıramadam hiç.Ama zaten iştahım da açıldı.Sizde durumlar nasıl iştahınız??

kızlar geçmişi tam okuyamadım ama sanırım dua okumayı düşünüosunuz. Ne okuyacağız benide ekleyin bende okumak istiyorum hepimiz için en güzel dileklerimiz olur inş.

günaydın herkese
ya bende 3 kilo almışım .sabah tartıldım dünya başıma yıkıldı.Ben doktoruma ilk gittiğim gün bana bi anne için beslenme listesi diye bişeyvermişti tabi ben ona hiç uymadım günlük 2000 kalorilik bi listeydi bu sabah ona başladım toplamda 6 kilo almış gözüküyorum . bütün sinirlerim alt üst oldu ya bundan sonra almamaya çalışıcam ben alacağımı aldım bence :((

günaydın kızlaar,
tatil bitti,eve döndük çok şükür..
biraz yorulduk tabi..sizden ne var ne yok?
tatilden tam 2 kilo alarak döndüm..
yerken çok güzeldi ama şimdi panikledim:30:

bu arada site çok değişmiş,garip geldi bana
geçici mi yoksa bundan sonra böyle mi olacak..

herkese günaydınnnnnn.... walla siteye bende alışamadım.. çok garipsedim...neyse hayırlı olsun ne diyelim :))))

tatilin bitmesi çok kötü oldu.. rüzgar gibi geldi gitti walla... bir 9 gün daha olsa ancak yeterdi sanırım... olsun bunada şükür... bende 9 günde 1,5 kilo aldım :((( napıcazz :(((

Hoşbulduk hatunlar...
Bayramda yediniz börekleri baklavaları pastaları yemekleri kavurmaları aldınız kiloları şimdi napacağız...Bol bol yürüyeceksiniz az az yeyeceksiniz...Buarada ben size diyorum ama ben kaç kilo aldım bilemiyorum...

landsarc hoşgeldin tatlım:)Ne yazıkki ben de 1-1,5kilo kadar almışım okulda bugün herkes sen kilo mu aldın çok belli oluyor falan dedi.Hatta birisi 9 günlük tatil bir insana bu kadar mı yarar dedi:)
Üff ne yapayım bi yandan annem bi yandan kayınvaldem sürekli ye ye ye ben de kıramadam hiç.Ama zaten iştahım da açıldı.Sizde durumlar nasıl iştahınız??
selam kızlaaar...
vallla bnede de iştah muthiş 19.haftaya grdk 3 kilo aldm toplamda ya:( oysa çok kilo aldracak seyler yemyrm hep meyve süt falan

Günaydın hanımlar;
Ben hala tatildeyim:) bayram tatilinin arkasına 1 hafta izin kullandım.İnşallah işi unutmam:)
Kilolar alındı,mamalar yenildi bakıyorumda bol bol.Herkese hayırlı haftalar diliyorum.

Günaydın kızlar
bayram sonrası herkese iyi haftalar olsun.
Kızlar aranızda 4 lü test yaptıran varmı sonuçlarınız ne durumda karşılaştırabilirmiyiz
daha doktorumla görüşmedim ama sonucumun bitanesi 1/650 çıkmış sanırım çok kötü değil ama çok iyide değil
yaptıran varsa paylaşabilirsek sevinirim.

harıkaydı bol bol eglence yeme ıcme cok guzeldı ama bende sanırım hepınız gıbı kılo aldım bıraz ama sımdıye kadar 4 kılo vermıstım farkı kapatırım artık onun ıcın ıcım rahat

Back
X