• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın hanımlar;
Ben hala tatildeyim:) bayram tatilinin arkasına 1 hafta izin kullandım.İnşallah işi unutmam:)
Kilolar alındı,mamalar yenildi bakıyorumda bol bol.Herkese hayırlı haftalar diliyorum.

ohh cok guzel ama zor olur donusun ben su an bıle oyle zorlanıyorumkı belkı tam olarak dınlemedım dıye olabılır ama sen dınlenırsen hıcbıseycık olmaz inşallah

bugun 13:30 da randevum var bakalımne kadar kılo almısım ve bebeişimizin cinsiyetını henuz oğrenememiştik inş bugun söyler doktorumuz

kocaman oldmş artk bebişin..kendi de göstermeye niyetliyse görrsnz inş biz 16.haftada öğrenmştk önce göstermedi döndu bize srtını sonradan gösterdi..çikolata ye tatlım bi tane:D

kızlar markafoni sitesinde bebek nevresimi satılıyor havlu bornoz nevresim takımı 24,90 tl bana uygun geldi fiyatları biliyormusunuz acaba

tatlım dün ben taç depo ya gittim ordada vardı bu nevresimler aynıları ama ben kumaşlarınıhiç beğenmedim 50 tl ye taçınkini aldım benden söylemesi resimde güzeller ama kumaşları ve baskılar yakından hiç hoş durmuyor

merhaba kızlarrrr nasılsınız.. ayy herkes kilolardan müzdarip sanırım. ben anlamadım nasıl oldu annemlerin yazlığa gittik bodrumda gideken karnım küçücüktü dönüşte kocaman olmus. dün eşimle konusuyoruz ay dedim bu ne 6 aylık gibi nerdeyse sonra bi hesap ettik zaten 5i doldurmusuz 6 ya girmişiz biz... ne cabuk geçiyor zaman vallahi...

Merhaba kızlar,:kkk:
herkesin geçmiş Kurban Bayramı mübarek olsun inş.
Bu arada cinsiyetimiz erkek mi kızmı derken ensonunda KIZIMIZIN olacağını öğrendiiiiiik teyzeleri:32::32::8::8:
Ben normalde medical parka gidiyorum ama 2. düzey usg için doktorum z.burnundaki semiha şakir doğum evine yönlendirdi beni 22. haftalıkken randevu verdiler yani taa aralığın 2.haftası usgye gideceğim.:31:

Merhaba kızlar,:kkk:
herkesin geçmiş Kurban Bayramı mübarek olsun inş.
Bu arada cinsiyetimiz erkek mi kızmı derken ensonunda KIZIMIZIN olacağını öğrendiiiiiik teyzeleri:32::32::8::8:
Ben normalde medical parka gidiyorum ama 2. düzey usg için doktorum z.burnundaki semiha şakir doğum evine yönlendirdi beni 22. haftalıkken randevu verdiler yani taa aralığın 2.haftası usgye gideceğim.:31:

gözünaydın tatlım kız nüfusu artışa geçti

Back
X