• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bende acı değil ama metalimsi bi tat var ve nefret ediyorum bundan
Ben de sinir oluyorum yaa
Midem mi akşiyor acaba bilmiyorum ki.

salata yanında başka bişeyler daha ye kuzum acıkırsın daha
Acıkınca tekrar yerim artık.
Şimdilik idare etsin.
kızlar o gün karnım açıktı sabahları bazen deli gibi aç kalkıyorum.. çığırta akıtma gibi isimleri olan bi hamur var bilirmisini.. süt yada su ile yumurta tuz ve un ile hoş bi kıvam yakalayıp tavada incecik pişiriyosunuz.. ondan 4 tane yaptım ay bi yedim bi yedim.. tuttu baya beni peynirli ye sarelle sür..bal sür.. tercih çok.. tavsiye ederim.. süt yumurta var içinde .çünkü unu unutmayın az tüketmeliyiz :)

O bahsettiğin şey krep olmasın:))
Afiyet olsun yarasın.

Ben işlerime tekrar döneyim.
Yoksa işe başlamadan yeniden acıkıcam:))
Görüşmek üzere.

bende saat 12de yedim yine acıktım yaaa bu nasıl bişey :56:

cnm bu arada göbişin çok güzel çıkmış maşallah.. bizim böyle göbişlerimizi görenlere 2 kilo aldım diyince inanmıyorum ehüehüehü... aynen cnm açıktım şimdi 1 elma yesem iyi olucak sanırım..ekmeğe yklenmek istemiyorum

cnm bu arada göbişin çok güzel çıkmış maşallah.. bizim böyle göbişlerimizi görenlere 2 kilo aldım diyince inanmıyorum ehüehüehü... aynen cnm açıktım şimdi 1 elma yesem iyi olucak sanırım..ekmeğe yklenmek istemiyorum

saol canım benm ins saglkla kucagmza alrz hepmz...bnde gttim meyve yedim geldim aralarda böle yapyrm yada yoğrt yiyorum daha ii oluyr

kızlar eşimle baya gezdik benim beşikten yana tercihim ikeada bulunan standart ahşap beşiklerdi.. ama yakından bakınca çok basit geldi.. park yataklarla arasında fazla fiyat farkı yok estetikde değil..bunu almaya karar verdik yatak odamızın renginede uyuyo..katla kaldır..sallana biliyo vs.. Kraft 2010 Oyun Parkı (504) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ya bende karr veremedim park yatak mı beşik mi ama eşim park yatak istemyr begenmyr emanet gbi duruyr dyr ben beyaz bi oda takımı döşemeyi düşünyrm uzun sure kullanabileceği bakalım daha çok var dyrz ama zamn çabk gecyr sonra elmz ayagmza dolaşacak incelemk lazm artk

hoşbulduk cnmm.
site çok kötü olmuş alışamadım bi türlü.
kızlar bu arada bizim bugün evlilik yıldönümümüz ama eşim bugün çalıştığı için dün kutladık
ikimiz diildik ama bide oğluışumuz vardı:)
sinemaya gittik yemeğe gittik babamız bize çiçek aldı herşey çok güzeldi.
1. senemizi devirdik.

bu arada eşim artık elini koyduğu zaman hafifte olsa kıpırtıları duyabiliyor.:)
ama oğluşum bugün pek hareket etmedi uyuyormudur nedir:S korkutuyor bni ama

ya bende karr veremedim park yatak mı beşik mi ama eşim park yatak istemyr begenmyr emanet gbi duruyr dyr ben beyaz bi oda takımı döşemeyi düşünyrm uzun sure kullanabileceği bakalım daha çok var dyrz ama zamn çabk gecyr sonra elmz ayagmza dolaşacak incelemk lazm artk

cnm bende oda yaptırıcam.. kayınpederimin mobilyacısına.. bembeyaz olcak.. dolap 2 kapılı ama standartlardan biraz daha büyük olcak.. iç raflarını ben çizicem içine 3 gözlü çekmece bile koydurucam... sonra sifonyer yaptırıcam öyle 2 çekmeceli olmucak 3 ideal olabilir..2 tane duvar rafı ve en önemlisi standart yatak koyucam odasına iki ucuna ayak başlık yaptırıcam. kenarlarında beşiklerde oladuğu gibi koruyucusu olcak.. koruyucu çıkınca genç odası..ama bunu odamıza koycaz malum ben 1 yaşına kadar yatırmaya düşünüyorum hatta gündüzleri odasında yatırıcam orayada alışsın die.. işte duvara figürlerle süslicem gözlemlesin falan işte öyle bi düşüncem var.. inş 6. aya girince yaprımaya başkıcam anca 1 ayda gelse odasını düzenle eşyalarını yıka ütüle düz vs die die baya geçer zaman...

cnm bende oda yaptırıcam.. kayınpederimin mobilyacısına.. bembeyaz olcak.. dolap 2 kapılı ama standartlardan biraz daha büyük olcak.. iç raflarını ben çizicem içine 3 gözlü çekmece bile koydurucam... sonra sifonyer yaptırıcam öyle 2 çekmeceli olmucak 3 ideal olabilir..2 tane duvar rafı ve en önemlisi standart yatak koyucam odasına iki ucuna ayak başlık yaptırıcam. kenarlarında beşiklerde oladuğu gibi koruyucusu olcak.. koruyucu çıkınca genç odası..ama bunu odamıza koycaz malum ben 1 yaşına kadar yatırmaya düşünüyorum hatta gündüzleri odasında yatırıcam orayada alışsın die.. işte duvara figürlerle süslicem gözlemlesin falan işte öyle bi düşüncem var.. inş 6. aya girince yaprımaya başkıcam anca 1 ayda gelse odasını düzenle eşyalarını yıka ütüle düz vs die die baya geçer zaman...

çok guzel canım ben de öyle düşünyrm bakalım

arkadaşlar gögüs kafesimizin altı neresi oluyo boşluğumuz mu benim biraz baskı ve ağrı var sanki orada bebek yukarı çıktığı için midir sizin de oluyo mu

hoşbulduk cnmm.
site çok kötü olmuş alışamadım bi türlü.
kızlar bu arada bizim bugün evlilik yıldönümümüz ama eşim bugün çalıştığı için dün kutladık
ikimiz diildik ama bide oğluışumuz vardı:)
sinemaya gittik yemeğe gittik babamız bize çiçek aldı herşey çok güzeldi.
1. senemizi devirdik.

bu arada eşim artık elini koyduğu zaman hafifte olsa kıpırtıları duyabiliyor.:)
ama oğluşum bugün pek hareket etmedi uyuyormudur nedir:S korkutuyor bni ama

cnm maşallah.. evlilik yyıldönümüzün kutlu olsun..rabbim sağlıkla hayırlı uzun ömürle nice yıllar göstersin inş yavrularınızla tabi... korkmma cnm doktora gittiğim gün karnım yumuşaktı allah allah dedim bi garip oldum.. meğersem bizim sıpa elini yzüne koymuş uyuyormuş..onlar bebiş uyuyarak büyücekler ihihih

Back
X