• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm 2 trimestrde gebelik maskesi (hatta onlar bu lekelenmeleri kloazma olarak adlandırıyo) olabiliyomuş. özelllikle koyu tenli kadınların yüzünde daha yoğun oluyomuş.bende henüz çıkmadı ama belki ileriki haftalarda çıkabilir.ama gebelikten sonra hemen geçiyomuş onlar.eğer onlardansa sende dert etme ;)

ama ben bembeyaz tenliyim sarışınım görseniz sanki okkalı bir tokat yemiş gibiyim .......

cnm öyle bişi çıkmadı bende ama yanağımda toplam 5 tane sivilcenin oluşturduğu kırmızılık var.. az oynnadım inş geçer ya..eşim sinir oluyo kızıyo bana

cnm bişey olmaz için rahat olsun o ilk 3 ayda ciddi dikkat etmemiz gereken bi konu.. fazla almadıysan havayı içine bişey olmaz... bebişin eşi ne günlerde var:D kana geçmedikce allah korusun ağız yoluyla alınmadıkça zannetmiyorum cnm...
Sağ ol canım.
Boğazımı çok yaktı, hala da nefes alırken hissediyorum.
İnşallah dediğin gibi olmaz bir şey.
Babaannem bir keresinde bu şekilde zehirlenmişti.
Onu hatırlayınca iyşce korktum.

32oyxdue6r95d3uoj1m0.gif
hepiniz hosgeldiniz kizlar..nihayet tatil bitti ve döndünüz.nasilsiniz,bayraminiz nasil gecti?bebi$ler nasil??

Sen de hoş geldin canım.

Hamilelik maskesi diyorlar ona
İnşallah siyaha dönmez.
Gerçi genellikle doğumdan sonra geçiyormuş ama geçmeyenleri de gördüm ben.

kızlar hastane çıkışı 1 tane yeterlimi...yani zıbın takımı 5 lilerde yada alt üst alsak daha iyi değilmi...hastane çıkışı 1 tane yetermi sizce?

erva,sarissahosbulduk,bizde napalim evdeydik.P..muzu büyüttük:))havalarda cok soguk cikamadim da,calismadigim icinde hamladim kilo alip duruyoruz kizimla:))5 kilo almisim yaa off anlamadim gitti:(

inşallah
annem doğumunda terli saçlarınla sileriz diyor o zaman geçermiş
bide kızda olurmuş ama benim son duruma göre oğluşum olacak

bende biliyodum o dogumda sacla silme olayini ama malesef ki o anda hic aklima bile gelmedi.insallah bu sefer gelir:)) bu arada gecmis msjinda okumustum ayrintiliyi sormussun ben oldum canim 19+3 te yani 20.hafta oluyo. seninkide 19+6 tiymis erken degil.cünkü 19.haftayla 23.hafta arasi yapiliyo.

sarıssa cnm.. kaç dakika çnce maruz kaldın bu duruma...ve şuanda farklı bişey hissediyormusun kendinde?

Gaz anında içime doldu zaten.
Hemen geri çekildim ama olan oldu.
Boğazımdaki tuhaflık var, nefes aldıkça geçiyor sanki.
Yoğurt yedim bana bir şey olmaz muhtemelen de önemli olan bebişe zarar vermesin.
Dediğin gibi karın içindeki sıvı onu koruyordur herhalde.

bende biliyodum o dogumda sacla silme olayini ama malesef ki o anda hic aklima bile gelmedi.insallah bu sefer gelir:)) bu arada gecmis msjinda okumustum ayrintiliyi sormussun ben oldum canim 19+3 te yani 20.hafta oluyo. seninkide 19+6 tiymis erken degil.cünkü 19.haftayla 23.hafta arasi yapiliyo.

benim ilk hamileliğimde olmamıştı annem gelinine yaparken gördüm dü doğumdan gelince hemencecik
kızın yüzünde bişey kalmadı
ayrıntılın nasıl çıktı sonucun iyimi cuma nasipse gideceğim inşallah 3 lü sonucunu da alamadım özel hastane bayramda sürekli kapalıydı sanki devlet dairesi
telefonla sordum benim doktor hacıya gitti bayan diğer doktora sormuş hemşiremiz normal ama kendi doktoru görsün demiş biraz kıllandım ama inşallah iyidir şu evham

ayrintili iyi gecti iste ultrasonda bütün herseyi ölcüyo.basini ,göbegini,bacak kemigini,orrganlari olusmusmu diye bakiyo,kalbini inceliyo,cinsiyetini kesinlestirdi.iste öyle hem bunlari herzaman girdigim siyah beyaz ultrasonla bakti. 3 boyutluyu sordum doktor bebekte bir problem görmedikce yollamiyolarmis.doktor yollamayincada sigorta ödemiyo.zaten ne gerke var ki dedi kadin bide.saglikli dedi iste kizimiza..boyunu ,kilosunu söyledi o kadar.insallah seninde hersey güzel cikar canim.

[/B]
benim ilk hamileliğimde olmamıştı annem gelinine yaparken gördüm dü doğumdan gelince hemencecik
kızın yüzünde bişey kalmadı
ayrıntılın nasıl çıktı sonucun iyimi cuma nasipse gideceğim inşallah 3 lü sonucunu da alamadım özel hastane bayramda sürekli kapalıydı sanki devlet dairesi
telefonla sordum benim doktor hacıya gitti bayan diğer doktora sormuş hemşiremiz normal ama kendi doktoru görsün demiş biraz kıllandım ama inşallah iyidir şu evham

Kızlar göğüslere yapılan ayva çekirdeği ve gül suyu olayını ben tatilde her gün yaptım sonuç göğüs uçlarım pütür pütür durmuyor şimdi 1 hafta durup 1 hafta yapıcam bunu yapınca doğumdan sonra parçalanmıyomuş uçları

Back
X