2011 Nisan Anneleri

ben de öyle biliyorum belki bayramda uzun yola gittim merak etmiştir doktorum bizi:))))bu arada ben dün aşımı oldum benim kociş yaptı:))1 ay sonra tekrar olacakmışım

ya kızlar bu isim işi nolacak bilmiyorum tüm isimleri onustuk hiçbirini beğenemedik.. benim sölediğimi eşim beğenmiyor eşimin söylediğini ben:) ben popüle isimlerin yanısıra anlamı güzel isimler olsun istiyorum. birde islami anlamıda olsun istiyorum. bir fikriniz var mı kızlar yaa

merhaba canım.. vallahi hiçbir bilgim yok ama etaylı ultrason 18 22. haftalar arası diye biliyorum hatta benim doktor 20 24 dedi..

evet tatlım ben de öyle biliyorum ama demekki benim doktor benden sabırsız herhalde:))neyse işime gelmedide değil çünkü bu ara bebiş için çok evhamlanıyorum en azından görmüş olurum rahatlarım bir an önce

aynı eşim ve beni tarif ettin canım:))))

ben de öyle biliyorum belki bayramda uzun yola gittim merak etmiştir doktorum bizi:))))bu arada ben dün aşımı oldum benim kociş yaptı:))1 ay sonra tekrar olacakmışım

vaaaav ne dşünceli dr bzmki yoğnlktan kafasnı kaldramyr yaa(( bu arad aşı nasıl çok acıdı mı ya sonrasnda uyuşma oluyrmş öle mi ....sola yaptr dedler o uyuzden arkadaşm bana?

2. isminde aynı dertten bende muzdaribim..hem brz orjinal herkeste duymadığım olsun hem Kuranı Kerimde de geçsin tabii gzl anlamlı olsun ama daha araştırıyorum bakalım brz daha uzun bir süre var önümüzde..Allah hayırlısını nasip etsin

vaaaav ne dşünceli dr bzmki yoğnlktan kafasnı kaldramyr yaa(( bu arad aşı nasıl çok acıdı mı ya sonrasnda uyuşma oluyrmş öle mi ....sola yaptr dedler o uyuzden arkadaşm bana?

hehehe.zaten kontrole gittiğimizde de bebişim naptın bakalım diye dakikalarca konuşuyor. eşime diyorumki doktor bizden çok mu konuşuyor bebişimizle acaba:))yok canım aşı hiç ama hiç acımadı. mesela bazılarında ateş falan da yapıyomuş ben de o da olmadı anlamadım bile inan

evet anım bencede keşke benimkiside erken cagırsa ama maalesef cok zor çünkü geçen sefer erken gittim diye şakaayla karışık fırçaladı. zaten eşimi zor kandırıp götürmüştüm onun yanında kötü oldu:) şimdi diyorum eşime 3. haftada gideriz diye ama aalesef oralı olmuyor hiç doktorumun yüzünden:))

aynı eşim ve beni tarif ettin canım:))))

:))) ay wallahi napıcaz bilmiyorum. ya dşündğümğz isimleri paylassak kızlar aslında en azından birimizin olmaz dediği diğerimize hoş gelir. fikir olur birbirimize.

:))) zaten Kuran ı Kerimdeki tüm isimleri gözden geçirdik ama yok beğenemedi.. napçaz bilmem:))

bizde kararsızız ama ipek yada inciyi düşünyrz bakalım ama değişeblr szler neler düşünyrsnz evet bncede paylaşalm fkr olr brbrimize...ben sudenaz ı da çok begenyrm ama eşim begenmedi onu da dgerlerni begenmedgi gbi :)))

of off bu isim konusu bizde de gündemde. bizim koymayı düşündüğümüz ortak 3-4 isim var ama karar veremiyoruz. eşim de ben de çok kararsızız. gerçekten insan çocuğuna hiç bir ismi yakıştıramıyor

günaydın anneler.bugün dörtlü test sonucumu öğrenicem.az önce baktım netten belli olmamış daha.biraz daha bekleyelim bakalım miniğimle.dua ediyorum dün geceden beri.zaten herşey çok güzel olacak inşallah inanıyorum ben

DAHA İSİM araştırma aşamasdındayız egemen ve egehan arasındayız furkan belki olabilşr,doğum tarihi 23 nisan dendiği için aklımıza egemen geldi,aSLINDA BEN RÜZGAR EFE İSTİYORDUM EŞİM RÜZGARI BEĞENMEDİ YARIŞ ATI İSMİ GİBİ DİYOR

hemen beğendiklerimi yazayım şekerim ASİL, ATLAS,YAĞIZ,KAYRA,AYAZ,ÇINAR,DEMİR,BUĞRA,DERİN,BURAK,EYLEM,

saol canım çok teşekkür ederim kayrayı bende cok beğeniyorum ama eşime beğendiremiyorum..

sudenaz güzelmiş gerçektende canım.. ipekte cok hoş ama bence..

:))) yandık vallahi nasıl olacak bilmiyorum. büyüklere de sormak istemiyoruz çünkü biri söylese öteki buruk olacak.. nasıl yapıcaz bilmem:))

hayırlısı olsun canım inşallah.. iyi olacak bence içini ferah tut:)

:) Kuzenlerimden biri İnci, Diğeri İpek.. İkisi de güzel isim bence :))
Ben Begüm ismini koyacağım sanırım.. Defne, Naz, Nil, İrem , Melis isimlerini de seviyorum, eşim istemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…