- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.681
detaylı ultrasondur canım ama niye gec klar demiş anlamaadım 22. haftaya kadar yapılablr diye biliyrm beelki başka bişey içindir...bu arada aşı olanınız var mı bende birazdan aşı olmaya gdecegm saglk ocagına?
merhaba canım.. vallahi hiçbir bilgim yok ama etaylı ultrason 18 22. haftalar arası diye biliyorum hatta benim doktor 20 24 dedi..
ya kızlar bu isim işi nolacak bilmiyorum tüm isimleri onustuk hiçbirini beğenemedik.. benim sölediğimi eşim beğenmiyor eşimin söylediğini ben:) ben popüle isimlerin yanısıra anlamı güzel isimler olsun istiyorum. birde islami anlamıda olsun istiyorum. bir fikriniz var mı kızlar yaa
ben de öyle biliyorum belki bayramda uzun yola gittim merak etmiştir doktorum bizi:))))bu arada ben dün aşımı oldum benim kociş yaptı:))1 ay sonra tekrar olacakmışım
ya kızlar bu isim işi nolacak bilmiyorum tüm isimleri onustuk hiçbirini beğenemedik.. benim sölediğimi eşim beğenmiyor eşimin söylediğini ben:) ben popüle isimlerin yanısıra anlamı güzel isimler olsun istiyorum. birde islami anlamıda olsun istiyorum. bir fikriniz var mı kızlar yaa
vaaaav ne dşünceli dr bzmki yoğnlktan kafasnı kaldramyr yaa(( bu arad aşı nasıl çok acıdı mı ya sonrasnda uyuşma oluyrmş öle mi ....sola yaptr dedler o uyuzden arkadaşm bana?
evet tatlım ben de öyle biliyorum ama demekki benim doktor benden sabırsız herhalde:))neyse işime gelmedide değil çünkü bu ara bebiş için çok evhamlanıyorum en azından görmüş olurum rahatlarım bir an önce
aynı eşim ve beni tarif ettin canım:))))
2. isminde aynı dertten bende muzdaribim..hem brz orjinal herkeste duymadığım olsun hem Kuranı Kerimde de geçsin tabii gzl anlamlı olsun ama daha araştırıyorum bakalım brz daha uzun bir süre var önümüzde..Allah hayırlısını nasip etsin
evet anım bencede keşke benimkiside erken cagırsa ama maalesef cok zor çünkü geçen sefer erken gittim diye şakaayla karışık fırçaladı. zaten eşimi zor kandırıp götürmüştüm onun yanında kötü oldu:) şimdi diyorum eşime 3. haftada gideriz diye ama aalesef oralı olmuyor hiç doktorumun yüzünden:))
:))) ay wallahi napıcaz bilmiyorum. ya dşündğümğz isimleri paylassak kızlar aslında en azından birimizin olmaz dediği diğerimize hoş gelir. fikir olur birbirimize.
:))) zaten Kuran ı Kerimdeki tüm isimleri gözden geçirdik ama yok beğenemedi.. napçaz bilmem:))
hemen beğendiklerimi yazayım şekerim ASİL, ATLAS,YAĞIZ,KAYRA,AYAZ,ÇINAR,DEMİR,BUĞRA,DERİN,BURAK,EYLEM,
bizde kararsızız ama ipek yada inciyi düşünyrz bakalım ama değişeblr szler neler düşünyrsnz evet bncede paylaşalm fkr olr brbrimize...ben sudenaz ı da çok begenyrm ama eşim begenmedi onu da dgerlerni begenmedgi gbi :)))
hemen beğendiklerimi yazayım şekerim ASİL, ATLAS,YAĞIZ,KAYRA,AYAZ,ÇINAR,DEMİR,BUĞRA,DERİN,BURAK,EYLEM,
bizde kararsızız ama ipek yada inciyi düşünyrz bakalım ama değişeblr szler neler düşünyrsnz evet bncede paylaşalm fkr olr brbrimize...ben sudenaz ı da çok begenyrm ama eşim begenmedi onu da dgerlerni begenmedgi gbi :)))
of off bu isim konusu bizde de gündemde. bizim koymayı düşündüğümüz ortak 3-4 isim var ama karar veremiyoruz. eşim de ben de çok kararsızız. gerçekten insan çocuğuna hiç bir ismi yakıştıramıyor
günaydın anneler.bugün dörtlü test sonucumu öğrenicem.az önce baktım netten belli olmamış daha.biraz daha bekleyelim bakalım miniğimle.dua ediyorum dün geceden beri.zaten herşey çok güzel olacak inşallah inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?