- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.701
günaydın anneler.bugün dörtlü test sonucumu öğrenicem.az önce baktım netten belli olmamış daha.biraz daha bekleyelim bakalım miniğimle.dua ediyorum dün geceden beri.zaten herşey çok güzel olacak inşallah inanıyorum ben
ARDA yı beğendim
:) Kuzenlerimden biri İnci, Diğeri İpek.. İkisi de güzel isim bence :))
Ben Begüm ismini koyacağım sanırım.. Defne, Naz, Nil, İrem , Melis isimlerini de seviyorum, eşim istemiyor...
benimde en çok ilgimi çekenlerden biri ama eşim yanına birde turan ekleyelim futbolcu olsun diye dalga geçti:)) ali kaan, ali berker yada ali keremde hoşuma gidiyor aslında. madem öyle ali ilkin olsun dedim ama oda bana tuhaf geliyor alışamadım:)
ay evet her isme dalga gecyrlar ee o zamn sen koy dedim o zaman da kendi bulamadı isim:)))))))))))
kızlar doğum hikayeleri bölümünü okudum şimdi ayy çok duygulandım ağlıyorum
merhabalar naıslsınız benim biraz bacaklarım ağrıyor sizde de varmı aynı sorun
merhabalar naıslsınız benim biraz bacaklarım ağrıyor sizde de varmı aynı sorun
5. ayıma girdim hala bir doktorum yok offf kızlar hala karar veremedim hangi hastaneye gideyim tam bir yere karar veriyorum birşey duyuyorum sonradan
bölge hastanesi pendike gitme de nereye gidersen git
neden cnm bölge hastanesi için böyle yorum yaptın biraz açarmısın bana çok yakın benim de gitmeyi düşündüğüm hastaneler arasındaydı ama sen böyle söyleyince merak ettim sorun ne ?bölge hastanesi pendike gitme de nereye gidersen git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?