2011 Nisan Anneleri

aynen ben de bizim kızın adını beğendirecem diye ne çektim bi de diyom hadi çabuk karar ver topic te listeye yazdırmak istyorum en sonun da tamam dedi ama ilk çocuk kesinlikle annenin hakkı

ay evet her isme dalga gecyrlar ee o zamn sen koy dedim o zaman da kendi bulamadı isim:)))))))))))

5. ayıma girdim hala bir doktorum yok offf kızlar hala karar veremedim hangi hastaneye gideyim tam bir yere karar veriyorum birşey duyuyorum sonradan

kızlar bu renkli ultrason ayrıyetten ücretlimi yoksa muayene ücretine mi dahil bilgisi olan varmı dr'um önümüzdeki ay renkli ultrasona gireceksin 1 ay sonra gel dedi ama bi bilgim yok ücret konusunda sigortalı değilim o yüzden soruyorum özel gidiyorum ayrıca ayrıntılı ultrasonun diğer adı renkli ultrason mu???

5. ayıma girdim hala bir doktorum yok offf kızlar hala karar veremedim hangi hastaneye gideyim tam bir yere karar veriyorum birşey duyuyorum sonradan

bende degstrmeyi düşündüm bi ara sehrin yarısı benm gttgm dr a gdyr ve adam çok yoğundu ama normal doğum yanlsı olması ve bilgsi ile bizi tatmin etmesyle vazgectk ona dewam edyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…