- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.761
Hoş geldiniz kızlar.
Benim göğüs uçlarım çok acımaya başladı.
Şimdiden çatlak oluşur mu yaa:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbullu arkadaşlarımdan bir ricam var..
haftaya h.sonu için İst.a gidiyorum..
bebek kıyafet alışverişimin çoğunu ordan yapmayı düşünüyorum..Eminönünde Havuzlu han ve Kürkçü han var oralara bakıcam..
başka tavsiye edeceğiniz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim...![]()
Ben İstanbulda oturuyorum canım ve bende alışverişlerim için bu hanlara gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca arkadaşımın biride bebeğine bakırköydeki c.tesi pazarından çok şey aldığını söylemişti.oraya da gitmeyi düşünüyorum..:))
Hoş geldiniz kızlar.
ben Beşiktaşta olucam..sadece 1 günüm var pazarı saymazsak..pazar günü bu hanlar kapalı olur heralde..
pazara gidebilirmiyim bilmiyorum ama vakit dar olunca verimli geçirmem lazım..
peki bu hanlarda belli mağazalar mı var yoksa nerde uygun bulursak o mu?
canım o kuruma yada hassasiyetten oluyor olabilir..
ben bepanthene krem sürüyorum genelde..o baya rahatlatıyor,tavsiye ederim..
erva basima is actin:)) dün yazdigin birseyi canim istedi, burdada bulunmasi imkansiz birsey.simdi evde yapmanin yollarini ariyorum..
hepinize selam kizlar bende burdayim..biz iyiyiz, sizlerde iyisinizdir umarim.bu arada a$i ne icin oluyosunuz?
ayy canım..lütfen hakkını helal et..hiç düşünemedim..Eğer kabul edersen ben burdan yollamak isterim..![]()
selam canim.iyi olmaya calisiyorum.sen nasilsin.dun hic goiremedim kk ya catladim resmen.canim bizim burda asi yapmiyolar ki.
acaba site yeni olduğu için yazdıklarım çıkmadı mı yoksa ben görünmez mi oldum.nie kimse cevap yazmıyo??((
canim turkiyede tetanoz icin yapiyolar.tetanoz asisi.avrupa ve amerikada yapilimiyo.ben arastirdim.dr.m ole soledi.sen hangi ulkedesin.bende iyiyim canim ben dün gece i$ yerinden girdim misafir olarak okudum yazilanlari.eve gelincede girdim bir ara kendiliginden gitti.sonrada tamirat var diye acilmadi site.calismalar hala bitmedi anlasilan.burdada a$i yapilmiyo orda ne icin yaptiklartini merak ettim bende..
aysu maasalah canim bebisine.detayli ben 18.haftada yaptirdim.sen sanirim 22.haftada yaptiriyosun.ewt canim siteden dolayi yazdiklarimiz siliniyo.