• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

İstanbullu arkadaşlarımdan bir ricam var..
haftaya h.sonu için İst.a gidiyorum..
bebek kıyafet alışverişimin çoğunu ordan yapmayı düşünüyorum..Eminönünde Havuzlu han ve Kürkçü han var oralara bakıcam..
başka tavsiye edeceğiniz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim...:21:

Ben İstanbulda oturuyorum canım ve bende alışverişlerim için bu hanlara gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca arkadaşımın biride bebeğine bakırköydeki c.tesi pazarından çok şey aldığını söylemişti.oraya da gitmeyi düşünüyorum..:))

Ben İstanbulda oturuyorum canım ve bende alışverişlerim için bu hanlara gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca arkadaşımın biride bebeğine bakırköydeki c.tesi pazarından çok şey aldığını söylemişti.oraya da gitmeyi düşünüyorum..:))

ben Beşiktaşta olucam..sadece 1 günüm var pazarı saymazsak..pazar günü bu hanlar kapalı olur heralde..
pazara gidebilirmiyim bilmiyorum ama vakit dar olunca verimli geçirmem lazım..
peki bu hanlarda belli mağazalar mı var yoksa nerde uygun bulursak o mu?

ben Beşiktaşta olucam..sadece 1 günüm var pazarı saymazsak..pazar günü bu hanlar kapalı olur heralde..
pazara gidebilirmiyim bilmiyorum ama vakit dar olunca verimli geçirmem lazım..
peki bu hanlarda belli mağazalar mı var yoksa nerde uygun bulursak o mu?

Tatlım,ben sadece o hanların uygun olduğunu yeni öğrendim dolayısıyla şimdiye kadar hiç gitme fırsatım olmadı..alışverişe başlayacağım zmn gitmeyi düşünüyorum..
tahmin ediyorum ki handa bir sürü mağaza var ve biz gezerek nerede uygun ve kaliteli bulursak ordan bulacağız :)

iyiaksamlar kizlar.bizde yeni uyandik.esimi ise postaladim hemen kk yi actim.dun hic giremedim.esim evdeydi.carsiya felan ciktik.ben bebek icin gap magazasina gittim.cok guzel seyler vardi.sanirim tum alisverisi ordan yapacam.bebek bakim urunlerinde karar veremedim.simdilik daha hic bisiy almadim.sadece fikir ediniyorum.bugunlerde cok gerginim biliyosunuz sigarayi biraktim.onun siniri coktu ustume.ama dun bir kacamak yaptim.

merhaba kızlarrr
ya siteye neler oldu böle?kaç gündür giriyorum geçmişi okuyamıyorum yazdıklarım siliniyo hiç bişi anlamıyorum.
neyse sizler nasılsınız?
biz bugün doktora gittik oğluşumu gördüm kocaman olmuş.492 gram dedi ama boyunu söylemedi.yüzü artık belli olmuş iyice oturmuş tüm hatları.detaylı inceleme verdi 1 hafta içinde yaptır dedi.
şimdi onu yaptırıp tekrar gidicem.

su a$ ermek ne kötü birsey dünden beri hic aklimdan cikmiyo:(( helal olsun canim.ordan buraya cok masrafli oluyo bir sey yollamak canim sagol düsüncen icin.bakalim evde deniycem.netten baktim bulgurla yapilabiliyomus..
ayy canım..lütfen hakkını helal et..hiç düşünemedim..Eğer kabul edersen ben burdan yollamak isterim..:17::17:

Son düzenleme:
bende iyiyim canim ben dün gece i$ yerinden girdim misafir olarak okudum yazilanlari.eve gelincede girdim bir ara kendiliginden gitti.sonrada tamirat var diye acilmadi site.calismalar hala bitmedi anlasilan.burdada a$i yapilmiyo orda ne icin yaptiklartini merak ettim bende..
selam canim.iyi olmaya calisiyorum.sen nasilsin.dun hic goiremedim kk ya catladim resmen.canim bizim burda asi yapmiyolar ki.

bende iyiyim canim ben dün gece i$ yerinden girdim misafir olarak okudum yazilanlari.eve gelincede girdim bir ara kendiliginden gitti.sonrada tamirat var diye acilmadi site.calismalar hala bitmedi anlasilan.burdada a$i yapilmiyo orda ne icin yaptiklartini merak ettim bende..
canim turkiyede tetanoz icin yapiyolar.tetanoz asisi.avrupa ve amerikada yapilimiyo.ben arastirdim.dr.m ole soledi.sen hangi ulkedesin.

yok cnm ben kaç gündür giremediğim için dilim şişmiş bi vaziyette yazdım bişeyler ama kimselerden ses çıkmadı da:(geçmişi okuyamadım neler var neler yok diye sormuştum.özlemişim buraları diye

aysu maasalah canim bebisine.detayli ben 18.haftada yaptirdim.sen sanirim 22.haftada yaptiriyosun.ewt canim siteden dolayi yazdiklarimiz siliniyo.

saol tatlım 18+5 te gittiğimde bayramdan sonra yazıcam demişti şuanda 21+5 oldum 24. haftaya kadar çektiriliyomuş bende bu hafta hallederim herhalde.

Back
X