• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Burada hava kötüydü, nöbetçiydim birde yemek yedim duş aldım anca kendime geldim. Aşı yeri ağrı yaptı gece uyutmadı, bu yüzden tüm gün başım ağrıdı... Sizler nasılsınız???

Canım beni de bugün aradılar sağlık ocağından aşı çin.Siz hangi haftada oldunuz aşınızı??Bir de doktorunuza sordunuz mu aşı olayını yani yaptırmayı tavsiye ediyorlar mı?Benim kontrolüme daha var o yüsden bilmiyorum

kizlar birde lahana salatasi cok yiyin.burdaki dr lar cok oneriyolar.ben surekli lahana marul salatasi yapip yiyorum.beyaz lahana.brokoli karnibahar haslayip yiyorum.tek sorunum ekmek yemiyorum.yiyemiyorum.

Canım ekmek ben de hiç yiyemezdim ama yeni yeni alıştım yağlı yemeklerin yanında, kızartma türü şeylerin yanında.Zaten illaki yiyeceksin diye bişey de yok ki.Kanbonhidratı zaten her türlü alıyoruz diğer besinlerden:):)

Canım beni de bugün aradılar sağlık ocağından aşı çin.Siz hangi haftada oldunuz aşınızı??Bir de doktorunuza sordunuz mu aşı olayını yani yaptırmayı tavsiye ediyorlar mı?Benim kontrolüme daha var o yüsden bilmiyorum

Canım ben kaydımı aldırırken eski gittiğim sağlık ocağında 24 haftada dedi ama şimdi yeni olan nezaman yapacak bilmiyorum...

Canım ben kaydımı aldırırken eski gittiğim sağlık ocağında 24 haftada dedi ama şimdi yeni olan nezaman yapacak bilmiyorum...

Anladım canım bana da haftaya gel yapalım dedi.Haftaya 20.haftada oluyoruz yaa.Tetenoz aşısı galiba değil mi?Okulda dersteydim pek konuşamadım ebeyle...

DENİZCİM senle günlerimiz aynıymış sendemi hissetmiyorsun...Benim 3 günde önde gidiyor kilosuda 1 hafta önde senin...

Yok bee güzelim öyle kıpırdandığını falan hissetmiyorum ne bileyim veya hareket ediyorsa da ben gaz zannediyorum herhalde.Ayyy ne bilim valla çok açıklayıcı olmadı de mi ama benim de kafam karışık.Çok da istiyorum hissetmek aslında:):)

Kızlar çıldırcammmmmm........

Bugün 3'lü test sonucumuzu aldık, çok şükür sorun yok.Bebişim gayet iyi deee cinsiyetimiz habire değişiyo bizim yaaaa.Neye inanacağımızı şaşırdık.En son durum "erkek"....Bakalım hayırlısı....

Bugün 3'lü test sonucumuzu aldık, çok şükür sorun yok.Bebişim gayet iyi deee cinsiyetimiz habire değişiyo bizim yaaaa.Neye inanacağımızı şaşırdık.En son durum "erkek"....Bakalım hayırlısı....
Al iştee ben de bundan korkuyorum.Bana da kız dedi ama bakalım 20.haftada neler olacak zaten kendimi çok alıştırmadım cinsiyet olayına.Bayramda soranlara da büyük bir ihtimal dedim ama değişebilir de dedim.
Neyse güzelim yaaa sıkma canını Rabbimden sağlıkla doğsunlar da başka ne isteriz...

Bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları

• Yatağa uzanın ve rahatlayın,

• Şekerli birşeyler için,

• Yüzükoyun yatın,

• Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın,

• Karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. İşe yarayacaktır.

Al iştee ben de bundan korkuyorum.Bana da kız dedi ama bakalım 20.haftada neler olacak zaten kendimi çok alıştırmadım cinsiyet olayına.Bayramda soranlara da büyük bir ihtimal dedim ama değişebilir de dedim.
Neyse güzelim yaaa sıkma canını Rabbimden sağlıkla doğsunlar da başka ne isteriz...

Doğru diyosun canım sağlıkları herşeyden önemli.Ama ben farkında olmadan alıştırmışım baya kendimi.Birkaç parça birşey almıştım.İsim arayışlarımız başlamıştı.Neyse sağlıklı ya çok şükür, nankörlük yapmayayım.

Canım bundan sonra değişeceğini sanmıyorum cinsiyetinin...Erkekin hayırlı olsun ozaman...Peki ciciler almışmıydın...

Bi de şu idrar yolu enfeksiyonum geçmiyo yaaa :((( O kadar antibiyotik kullandım ama olmuyo olmuyo:(

Aynı sorunla bende uğraşıyorum...

gözün aydın canım test sonucunun temiz çıkmasına sevindim.hep aynı doktora mı gidiyosun??eğer aynı doktor bakıyosa farklı bi fikir vermesi açısından başka bi doktora git istersen.ama kafana da takma boşver hayırlısı olsun.yaramaz seni meraklandırıyo şimdiden fena olcak valla..

Canım bundan sonra değişeceğini sanmıyorum cinsiyetinin...Erkekin hayırlı olsun ozaman...Peki ciciler almışmıydın...

Birkaç parça almıştım kız olduğunu duyduktan sonra.Başkasına hediye götürücem artık.Yada 2.yi beklicez ;)

Aynı sorunla bende uğraşıyorum...

Ay napıcaz canım geçmiyo da geçmiyo :(

gözün aydın canım test sonucunun temiz çıkmasına sevindim.hep aynı doktora mı gidiyosun??eğer aynı doktor bakıyosa farklı bi fikir vermesi açısından başka bi doktora git istersen.ama kafana da takma boşver hayırlısı olsun.yaramaz seni meraklandırıyo şimdiden fena olcak valla..

Sağol canım.Yok canım birkaç farklı doktora gittim şimdiye kadar.Zaten ondan kafam karıştı ya.Asıl belli bir doktorum var,onunla devam edicem ama o kız demişti.Şimdi ayrıntılıda erkek çıkınca ne yapacak çok merak ediyorum.

Back
X