• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar onur alp sizce nasıl bir isim?

güzel bence cnmm.:34:oğluşun gelioo galiba.benim kızım olcak ama oğluşum olsaydı efe yiğit isimlerini çok beğeniyorumm.tabi eşimde babasının ismini çok beğendiği için muhtemelen onu koyacaktık...murat ismi de hoş..muradım diye sevmek çok hoş geliyo kulağa..

bırak diyene kadar içicez o zaman tatlım ben alıştım zati habire ilaç içiyom

ilaç manyaaa olcaz:52:eskiden ilaç mı varmış yaa annelerimiz napıyodu ki.ben bu ilaçların yararını tam olarak anlayamadım aslında.ilaç yokkende bebekler paşa gibi doğuyomuş:emir_bebek:ama şimdi ilaç içmeyen hamile yok:50:

ilaç manyaaa olcaz:52:eskiden ilaç mı varmış yaa annelerimiz napıyodu ki.ben bu ilaçların yararını tam olarak anlayamadım aslında.ilaç yokkende bebekler paşa gibi doğuyomuş:emir_bebek:ama şimdi ilaç içmeyen hamile yok:50:

ama şöylede düşünmek lazım annelerimizin zamanındaki gibi sağlıklı yiyecekler yiyebiliyormuyuz yok yani her şeyde bi şey var yok hormon yok bilmem ne

neyse kızlar ben çkyrm kocişin gelme vakti.....akşamda biraz yuruyuş yapacağım görüşürüz ii bakın bebişlerinize :34: :92:

ilk mi??benimki ilk.hani bana arkadaş olcak diye seviniyorum:7:.oğlanları da çok seviyorum paşa paşa.:emir_bebek:ya isim???düşündünüz mü yaaa??biz bulamadıkk:44:

evet tatlım ilk bebişim benimde ismi hazırdı kuzumun zaten ben en baştan beri kız dediğim için ismini hazırlamıştım zeynep nil geliyo bize

evet tatlım ilk bebişim benimde ismi hazırdı kuzumun zaten ben en baştan beri kız dediğim için ismini hazırlamıştım zeynep nil geliyo bize

ay çok güzel bi isim..:nazar:adıyla yaşasın güzel kızın.:21:ben de en baştan beri kız olduğunu hissediyodum ama hala isimsiz benim yavrum.:25:hala bebek diye seviyoz.e ilerde ismiyle seslenince kimlik karmaşası yaşıcak yavrum:82:

ay çok güzel bi isim..:nazar:adıyla yaşasın güzel kızın.:21:ben de en baştan beri kız olduğunu hissediyodum ama hala isimsiz benim yavrum.:25:hala bebek diye seviyoz.e ilerde ismiyle seslenince kimlik karmaşası yaşıcak yavrum:82:

:60: :60: :60: :60: :60: :60: alışır alışır merak etme doğuncada isimsiz kalmasında kuzu

selam kizlar..:72:

leegorkemm canim bence hic kafana takma testler sadece olasilik ve en önemli test 2 li olan en güvenirligi kanitlanmis.ultrasonda doktorun hic bir sey rastlamadiysa bence bebegin gayet saglikli.yoksa zaten ultrasalda gercekten anlasiliyo.bazi kraterleri var öyle bebeklerin.örnegin burun kemigi olmuyo,selce parmaginda orta kemigi olmuyo,bacak kemikleri kisa oluyo normalden.bunu da doktor bakarak cok rahat bir sekilde anlar ki seninkinde hic bir bulguya rastlanmamis.masallah bebegin cok saglikli bence.:nazar:kendinide bebegide bosuna üzme.bak 2 haftaya sonra aldigin kontrolde hersey yolunda cikicak görürsün.:emir_bebek:

çok sağol canım:70:sen de dahil tüm arkadaşlar çok detek oldunuz. seviyorum ben burayı:kkk:ben de artık öyle düşünüyorum sonuçta ultrasonda baya bir inceledi doktorumuz. tek tek baktı kritik olabilecek kriterlere. çok şükür hiç birşey çıkmadı. 2 hafta sonra inşallah güzel haberler vereceğim. Allah hepimizin bebişlerini korusun

çok sağol canım:70:sen de dahil tüm arkadaşlar çok detek oldunuz. seviyorum ben burayı:kkk:ben de artık öyle düşünüyorum sonuçta ultrasonda baya bir inceledi doktorumuz. tek tek baktı kritik olabilecek kriterlere. çok şükür hiç birşey çıkmadı. 2 hafta sonra inşallah güzel haberler vereceğim. Allah hepimizin bebişlerini korusun

cnm 2 lin temiz çıktı heralde değil mi??

Back
X