- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.781
20-24 aylarda göbek deliği hizası ve üstünde olmaya başlıyomuş
Bi çıkıyor sonra geri iniyor:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20-24 aylarda göbek deliği hizası ve üstünde olmaya başlıyomuş
Bebek de ben de iyiyiz çok şükür canım.
Daha kontrolümüze çok var.
Sabırsızlıkla bekliyorum.
hepiniz saolun kızlar. kaçıncı aylarda rahimin yukarlara çıkıyo peki ?
kızlar üstkata çıkıyorum ben yemeğe çağırdılar..birkaç saate dönerim.öpüyorum hepinizi![]()
canım, şimdi baktım 4. aydan sonra yavaş yavaş çıkması gerekiyormuş.
kızlar üstkata çıkıyorum ben yemeğe çağırdılar..birkaç saate dönerim.öpüyorum hepinizi![]()
kızlar azcık belim ağrıdı nazarımmı deydi ne kendimi...ama olsun o kadar dimi...şimdi kocam geldi amca oğulları gelcek maç izlicekler... bende bişeyler yapmıştım artık onları ikram edicem tabaklar benden gerisi kocişten
tabi canım olacak o kadr iş yaptn sonuçta canımmm...![]()
Kızlar ben geldim doktordan.Herşey yolunda çok şükür bebeğim 478 gr olmuş.ben 2,5 kilo aldığım için doktordan biraz fırça yedim...
Ve beklenen daha doğrusu korkulan oldu: Cinsiyetimiz değişti : KIZIMIZ olacakmış... Hala şoku atlatamadık...hayırlısı olsun..Rabbim böyle nasip etmiş demek ki... Skorpion74 ve diğer arkadaşın tahmini doğru çıktı. doktorumuza kızdık biraz pişkin pişkin ben kesin dememiştim zaten falan dedi..Güvenimiz sarsıldı...Değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu... Kuzum secdeye kalkmış gibi duruyordu yine cinsiyetinden emin olana kadar epey uğraştırdı bizi...İnatçı ve sinirliymiş kendileri...Oda bize kızdı sanırım erkek erkek dedikçe![]()
evet canım maalesef dedim ya bu arA rüyamda bile yemek yer durumdayım...doktor diyete gerek yok sadece az az ye herşeyden,kalorisi yüksek gıdalardan uzak dur dedi.bakalım dikkat etcez artık...kızaaaa 6 haftadamı popona popona vururum senin bende bu haftaya kadar zannettim..bi anda çok almışsın doğru ozaman ahahha
![]()
dikkat et cnm... bu zamana kadar aldığın kilo normal ama 6 haftada bi anda alman tedirgin etmiştir doktoru...
kizin hayirli ugurlu olsun canim![]()
ben de kaşınıyorum elimde olmadan kaşıyorum da krem yağ sürüyorum ama yine de kaşınıyo.
inşallah çatlamamıştır. şimdi belli olur mu eğer çatlamışsa???