- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.821

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kaşınıyorum elimde olmadan kaşıyorum da krem yağ sürüyorum ama yine de kaşınıyo.
inşallah çatlamamıştır. şimdi belli olur mu eğer çatlamışsa???
skorpion dünüş CNM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...ALLAH UZUN SAĞLIKLI VE HAYIRLI ÖMÜR VERSİN SENLE BEBİŞİNE... VE TÜM SEVDİKLERİNE...![]()
![]()
cok tesekkür ederim canimcimaaaaa iyiki doğdun iyiki nisan annesi adayı olup bizlerle oldun cnm :) nice nice yaşlara sağlıkla mutlulukla eşinle ve evlatlarınla inşallah.. yaş kaç oldu![]()
AAA ne değişmiş sistem... iyi valla elinin kolunu sallaya sallaya git... şaka yapmıştım okunmuş pirinç konusunda... zati uygun değilsabah iyiyosun okunmuş die sonra o şişiyo karnında steres veriyo insana
hocalar hiç tavsiye etmezdi..ALLAH YARDIMCIN OLSUN
evet canım onca kopya olayından sonra epeyce bi değişti.Saol cnm hayırlısıyla inşallah iyi geçecek oğluşumla gireceğimiz ilk sınav onun heyecanı daha çok oldu bak şimdi inanki:)
SKORPİON74 ailene ve bütün sevdiklerinle nice mutlu senelere cnm,herşey istediğin,dilediğin ve hakettiğin güzellikte gönlünce olsun nice mutlu senelere....
sanada bol $ans canim.insallah cok güzel gecer sinavKızlar yarın kpss sınavına giriyorum...Aslında öğlenden sonra benim sınavım ama eşim sabah girecek...Sabah kalkar anca duşumu yapar abdestimi alır Kuran-ı okurum...Akşam girerim artık...Dua edin hatunlar...
selam hosgeldinnn..iyilik valla benim bugün ayrica dogum günümdaha da bir mutluyum.gerci ya$lansamda yinede mutluyum:))
sanada bol $ans canim.insallah cok güzel gecer sinav![]()
WELCQME CNM...allah yardımcın olsun.. stres yapma sakın.. oh oku kuranı rahat rahat git gel..
WELCQME sınavda başarılar canım bende giricem sınava hiç çalışmadımya artık hayırlısı.
doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve çocuklarınla nice güzel yıllara inşallah.
ayy isin zor valla canim.kolay gelsin simdiden sana.:104:ya yarın pazar aslında kocişte evde şöyleee oturup keyif yapmak varken yada çıkıp dolaşmak sınav stresi yaşıycaz o da yetmezmiş gibi bide akşam misafir gelecek hemde yemeklii oooofff oooofff eve gelir gelmez sınavın yorgunluğunu stresini atamadan mutfağa gircem anlaşılan![]()
ayy isin zor valla canim.kolay gelsin simdiden sana.:104:
öyle görünüyoo..bu seferlikte böyle olsun napcan.keske kabul etmeseydin misafirleri.haftaya alirdin.valla hemde öyle bnmde bi huyum vardır çıktığım önemli sınavlardan sonra muhakkak 1-2 saat uyurum kafa dağıtmak için ama maalesef yrn bunu yapamayacam herhalde((