• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

SKORPİON74 ailene ve bütün sevdiklerinle nice mutlu senelere cnm,herşey istediğin,dilediğin ve hakettiğin güzellikte gönlünce olsun nice mutlu senelere....

ben de kaşınıyorum elimde olmadan kaşıyorum da krem yağ sürüyorum ama yine de kaşınıyo.
inşallah çatlamamıştır. şimdi belli olur mu eğer çatlamışsa???

cnm çok belli olmuyor bu aylarda ama ilerleyince belirginleşiyor..benim ilk bebişte hiç yok gibiydi sadece 3 çizgi oluşmuştu göbeğimin alt kısmında,doğumdan sonra baktım o çzigiler çatlakmış ama gerginlikten hiç öyle görülmüyordu..ve kenarlarıda hafif çatlamıştı..ama çok şükür öyle aşırı çatlagım yok..bacaklarımda zaten eskiden kilo alıp vermden vardı..birde ilerki aylarda gögüsler gerildikçe çatlıyor o kötü oluyor..benim öyle oldu.kolların yanlarından ve üst deriden çatlıyor..:24: ayy anam böylede felaket tellalı gibi oldu ama herkes aynı olmuyor,ben sadece başıma geleni yazdım..ben masumum hakim amcaaa :52::36:

Kızlar yarın kpss sınavına giriyorum...Aslında öğlenden sonra benim sınavım ama eşim sabah girecek...Sabah kalkar anca duşumu yapar abdestimi alır Kuran-ı okurum...Akşam girerim artık...Dua edin hatunlar...

AAA ne değişmiş sistem... iyi valla elinin kolunu sallaya sallaya git... şaka yapmıştım okunmuş pirinç konusunda... zati uygun değil:9: sabah iyiyosun okunmuş die sonra o şişiyo karnında steres veriyo insana :27: hocalar hiç tavsiye etmezdi..ALLAH YARDIMCIN OLSUN

evet canım onca kopya olayından sonra epeyce bi değişti.Saol cnm hayırlısıyla inşallah iyi geçecek oğluşumla gireceğimiz ilk sınav onun heyecanı daha çok oldu bak şimdi inanki:)

ya yarın pazar aslında kocişte evde şöyleee oturup keyif yapmak varken yada çıkıp dolaşmak sınav stresi yaşıycaz o da yetmezmiş gibi bide akşam misafir gelecek hemde yemeklii oooofff oooofff eve gelir gelmez sınavın yorgunluğunu stresini atamadan mutfağa gircem anlaşılan:36:

ya yarın pazar aslında kocişte evde şöyleee oturup keyif yapmak varken yada çıkıp dolaşmak sınav stresi yaşıycaz o da yetmezmiş gibi bide akşam misafir gelecek hemde yemeklii oooofff oooofff eve gelir gelmez sınavın yorgunluğunu stresini atamadan mutfağa gircem anlaşılan:36:
ayy isin zor valla canim.kolay gelsin simdiden sana.:104:

Back
X