• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

öyle görünüyoo..bu seferlikte böyle olsun napcan.keske kabul etmeseydin misafirleri.haftaya alirdin.

valla cnm hiç sorma cuma geleceklerdi sözde işleri çıkmış pazar gelelim hem maç varmış sanırım yrn maçıda eniştemle izlemek istiyorum diyince bişey diyemedim.Yemek falan daha kolaydan bişeyler yaparım diye düşünmüştüm ama gelin hnm et yemiyormuş kuzenimde senin hamurlarını özledim ben ama yapma hamilesin zaten bide ben yormiyim seni dedi eee öğrenci olunca herikiside insan kıyamıyor mecburen hamur açcam artık napalım...

slm arkadaşlar nasılsınız.
dün akşam cok büyük bir tahilihsizlik yaşadım.22 haftalık hamileyim dün akşam kanamam oldu cok korktum.acile gittik kontrllerim yapıldı cok şükür bebegimin yaşadıgını ve saglıklı oldugunu ögrendim.hiç bir ilaç falan vermediler sadece bol dinlenmemi istediler.sadece kanamam dün oldu şimdi ise kahve rengi cok az lekeler oluyor.
rabbim kimseye yaşatmasın okadar zor bir durum ki anlatamam.bebegime cok zor kavuşmuştum bir anda onu kaybetmek duygusu mahfetti beni.ne olur kendineze cok dikkat edin agır işler falan yapmayın.
çevrenizde benim gibi yaşayan oldumu cok telaşlanıyorum dr rahat olmamı söyledi ama yine anne yüregi dayanamıyorum.yardım lütfen ...

dün akşam cok büyük bir tahilihsizlik yaşadım.22 haftalık hamileyim dün akşam kanamam oldu cok korktum.acile gittik kontrllerim yapıldı cok şükür bebegimin yaşadıgını ve saglıklı oldugunu ögrendim.hiç bir ilaç falan vermediler sadece bol dinlenmemi istediler.sadece kanamam dün oldu şimdi ise kahve rengi cok az lekeler oluyor.
rabbim kimseye yaşatmasın okadar zor bir durum ki anlatamam.bebegime cok zor kavuşmuştum bir anda onu kaybetmek duygusu mahfetti beni.ne olur kendineze cok dikkat edin agır işler falan yapmayın.
çevrenizde benim gibi yaşayan oldumu cok telaşlanıyorum dr rahat olmamı söyledi ama yine anne yüregi dayanamıyorum.yardım lütfen ...

merhaba kızlar..
canım geçmiş olsun..inşallah bidaha olmaz..

esracığım bu arada epeyce bir geçmişi okuyunca oğluşuna park yatak aldığınızı öğrendim hayırlı uğurlu olsun canım oğluşunuz mışıl mışıııl uyusun yatağında bu arada bizde park yatağa karar verdik :)))

selam cok gecmis olsun...senin gibi bende yasadim o durumu ama 12.haftada isyerimdeydim birde kanamam oldu ama öyle az bir sey degil avuc ici büyüklügünde kan pihtisi falan düstü.hemen acile gittik benimde bebegim iyiydi Allaha sükür kanamamda durmustu oraya gittigimizde.48 saat gözetimde tutmak icin hastaneye yatirdilar beni.sonrada kanama hic olmadi sükür.benim plasenta yani bebegin e$i asagidaymis o yapmis.banada o esnada sadece fitil verdiler.su trdeki ismi protestan mi ne ondan.2 hafta kullandim evde yatak istirahati verdiydi.sükür simdi plasenta yukari yerine cikti.hersey düzene girdi.simdi calismaya bile basladim.insallah seninde bir an önce hersey yoluna girer neden oldugunu söylediler mi peki??

cnm çok büyük geçmiş olsun..Allah korumuş,dikkat et kendine

selam cok gecmis olsun...senin gibi bende yasadim o durumu ama 12.haftada isyerimdeydim birde kanamam oldu ama öyle az bir sey degil avuc ici büyüklügünde kan pihtisi falan düstü.hemen acile gittik benimde bebegim iyiydi Allaha sükür kanamamda durmustu oraya gittigimizde.48 saat gözetimde tutmak icin hastaneye yatirdilar beni.sonrada kanama hic olmadi sükür.benim plasenta yani bebegin e$i asagidaymis o yapmis.banada o esnada sadece fitil verdiler.su trdeki ismi protestan mi ne ondan.2 hafta kullandim evde yatak istirahati verdiydi.sükür simdi plasenta yukari yerine cikti.hersey düzene girdi.simdi calismaya bile basladim.insallah seninde bir an önce hersey yoluna girer neden oldugunu söylediler mi peki??
cok gecmiş olsun canım zor bir durum.sebebini sordum ama belli deyil dediler ama gebeligin iyi gidiyor dediler sadece dinlen iş falan yapma dendi başkada bişi yok.benim bebegim bu haftaya kadar kıpır kıpır hiç durmuyordu ve karnımın en alt kısmından başka yerde hareket hissetmiyordum.dünki kanamadan sonra sürekli karnımın üst kısmında hareket ediyor acaba bunla alakalı birşeymi bilemiyorum.birkez kanama oldu hastaneye gidene kadarda kesildi cok şükür şuanda da bişi yok sadece kahve leke

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun ya... sebebi ne peki.. ağır işmi yaptın..RABBİM SANA BAĞISLASIN BEBİŞİNİ..İÇİNİ RAHAT TUT CNM.. YORMUŞSUNDUR KENDİNİ.. MAŞALLAH AMA GEÇTİ DİMİ..

cok gecmiş olsun canım zor bir durum.sebebini sordum ama belli deyil dediler ama gebeligin iyi gidiyor dediler sadece dinlen iş falan yapma dendi başkada bişi yok.benim bebegim bu haftaya kadar kıpır kıpır hiç durmuyordu ve karnımın en alt kısmından başka yerde hareket hissetmiyordum.dünki kanamadan sonra sürekli karnımın üst kısmında hareket ediyor :1:acaba bunla alakalı birşeymi bilemiyorum.birkez kanama oldu hastaneye gidene kadarda kesildi cok şükür şuanda da bişi yok sadece kahve leke

sagol canim insan öyle görünce kendini akli cikiyor..benimde simdi hep altta hareket ediyor en sonki kontroldede tepe taklakti:emir_bebek:doktor sorun yok dedi ama biraz yukari ciksa dahada rahatliycam.aynen benimde 1 kez kanama oldu be hastane 15 dk uzaklikta bize oraya gidene kadar durmustu.sonrada bendede kahverengi leke geldi 1 haftaya yakin ama o normal mis kirmiszi olmadigi sürece sorun yokmus.

cnm çok geçmiş olsun ya... sebebi ne peki.. ağır işmi yaptın..RABBİM SANA BAĞISLASIN BEBİŞİNİ..İÇİNİ RAHAT TUT CNM.. YORMUŞSUNDUR KENDİNİ.. MAŞALLAH AMA GEÇTİ DİMİ..
saol canım agır iş falan yapmadım okadar öyle rahatsız olacak şekilde ama anlamadım işte birde yavrum hiç durmuyor öle tekmeler atıyorki cok afersiniz vajinanın içinde ignelenme ve sızlama oluyor düşün yani.rabbim hepimizin meleklerini korusun bizlere bagışlasın.hamd olsun şuanda bişi yok

canim hic $a$irma tipta herseyin bir sebebi olmuyo malesef. anlamamakla alakasi yok,bazi seyler aciklanamiyo neden oldugu.benim 11 haftada leke gelmisti o zamanda hemen acile gittim ama hic bir sebep bulamadi bebek iyi dedi.eve döndüm haftasina kanama olduydu iste..
SEBEBİ belli değil dediler...ama şaşırdım.. nasıl belli olmaz anlamazlar anlamadım...ama iyisiniz ya..RABBİM YAŞATMASIN Bİ DAHA..

Back
X