öyle kurbanda gideriz ma benim şimdi gitmem lazımdı almanyadan annanem gelmişti onu görecektim,uzun yıllardır görmüyodum yaşlı bidaha görürüm göremem dünya hali
Günaydın öncelikle, Seyahat konusunu bende sordum doktoruma, 2 saatte bir mola verirseniz dert değil dedi, bu durumda otobüsle gitmek mümkün olmuyor tabiki, ancak arabayla gidersem. Bende uçakla gideceğimi söyledim, onada OK dedi, hiç bir sorun olmaz dedi. İzmire gideceğim zaten 45kd uçuş mesafesi, valizimi bandtan alması içinde birsine rica ederim.
Benimde düşük tehlikem yok ama ilişki ilk 3 ay yasakmış. napalım uyarız bizde, önemli olan bebişimiz. benim zaten hiç aklıma bile gelmiyor.
Ben Vajinal jel kullandığım için zaten mümkün değil, doktorum 16 haftaya kadar ilişki yasağı koydu, belki iyi halden daha erkene çeker zemuszemuszemuszemus
kızlar bu sürede kilo aldınız mı? ben 48le hamile kaldım 1kilo vermişim.
birde benim midem çok kötü ya bulantı yok ama ne yesem midem ekşiyo ağzımda midemde yapış yapış kötü bi tat var böyle sorunu olup da çözüm bulan var mı?
Bir yerde okumuştum, hamilelikte reflü olabiliyormuş, yemek yiyip yatmamak gerekiyor, dikkat et arkadaşım, birde hamileyiz kimisinin miğdesi bulanacak, kimisinin ekşiyecek, sanırım bu da normal hamilelik durumları.
Benimde miğde bulantım yok ama bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim, anlamadım. Normal yemeğime devam ediyorum sadece meyveyi ve süt-yoğutdu arttırdım öğünlerimde, ama bol bol yüzüyor ve yürüyorum, doktorum tavsiye etti.