- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #15.941
kızlar selam:) ben çok az girebiliyorum ama cuma günü başıma geleni sizinle paylsşmsk istiyorum.öğrencilerimizi geziye götürmüştük; sevvisten inerken düştüm.son basamaktan yere kapaklandım.Allahtan karnım yere vurmadı Rabbime binlerce kere şükürler olsun ki bebeğimi korudu.ellerimle ve dizlerimle yere vurdum.çok korktum tabi; sinirlerim boşaldı.neyse ağrım ve kanamam olmadı çok şükür.akşam okuldan çıkınca doğru hastaneye gittim.
çokşükür ki herşey yolundaymış küçük oğlum dönüm duruyodu karnımda :)))) o an sevinçten ve şükürden yaşlar boşaldı gözümden.
arkadaşlar lütfen siz de çok dikkat edin.Rabbim kazalardan korusun hepimizi ve meleklerimizi
hepinize sevgilerle :))))
bu arada karnınıza çatlak engelleyici ne sürüyosunuz arkadaşlar; bana da bilgi veiriseniz sevinirim
sevgiler
çokşükür ki herşey yolundaymış küçük oğlum dönüm duruyodu karnımda :)))) o an sevinçten ve şükürden yaşlar boşaldı gözümden.
arkadaşlar lütfen siz de çok dikkat edin.Rabbim kazalardan korusun hepimizi ve meleklerimizi
hepinize sevgilerle :))))
bu arada karnınıza çatlak engelleyici ne sürüyosunuz arkadaşlar; bana da bilgi veiriseniz sevinirim
sevgiler