Fadik arkadasım çok büyük gecmis olsun, Allah sabır versin ve beterlerinden korusun insallah. En kısa zamanda sana hayirli ve sağlıklı bir evlat versin Allahım insallah.
Ve diğer arkadaslar cinsiyet öğrenenler, bebislerini görenler hepinizin gözü Aydın.
Gecmisi okudum bazı arkadaşların kabizlik problemi varmış benimde çok oldu ve kayısı falan bile geçirmedi. Doktorum DUPHALAC adında bir şurup verdi çok iyi geldi. Bağırsakta cozulup hemen atiliyomus. Bize ve bebislerimize zararı yok. Her zaman bile kullanabilirsin dedi ama ben sadece sıkıntı olduğu zaman iciyorum.
Ankarada alışveriş yapacak arkadaslar Yeşim mağazalarında hamile kıyafetleri çok guzel ve çok uygun fiyatli. Cukurambar, umitkoy ve tunalida var bildigim kadarıyla. Kotlar, etekler, taytlar 10-35 arasında değişiyor
Bende bebisimi uç gündür çok net hissetmeye başladım kıpır kıpır oldu oglusum. Bu hafta gobusumde aniden kocaman oldu sanki. Birden büyüdü sanki, ben bile şaşırdım. :)
Bu arada benim hala altta cikan çizelgem yok, yardım ederseniz çok sevinirim ve listeye kaydolmadım hala. Tatlisogluma msj aricaktim ama henüz özel msj atamiyomusum.

.